![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]()
O fi altfel, energetica sau cum i-o mai spune.. Dar oricum asa ceva nu cred ca are de ce sa ne indeparteze de Hristos, nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, chiar nu stiu. Stiu doar ca in perioada aia esti intr-o stare mai ciudata. Dar in ce fel, nu stiu sa explic. Oricum cred ca citatele ce le-ai dat spun multe. Dar oare mai exista astfel de pareri in Biserica, printre preoti, sau nu?
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]()
Semnatura cea frumoasa a Anei eu o stiu asa:
Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i rau...totusi devine prea incarcat,iar a Domnului este simplitatea!
Si ca sa fiu in ton cu tine: “Dumnezeu este singura fiinta care pentru a domni, nu are nici macar nevoie sa existe.” - Baudelaire
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar ca-i tare citatul asta.
|
|||
|
|||
![]()
Le poti roti cite unul...la o saptamina,lla o luna,la o suta de ani...cum iti vine mai bine.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici preotul de la parohia la care merg aici la Bruxelles. Alt preot de aici mi-a zis cand am nascut ca nu e nevoie sa astept 40 de zile ca sa vin la biserica, sa vin cand incep in general sa ies si ma simt mai bine, ca asta e sensul acestei restrictii, sa se odihneasca femeia. O sa zica acuma cei care ma pandesc pe aici ;-) ca sunt spurcati toti de occident. Eu nu cred. Eu cred si stiu ca sunt teologi profunzi, oameni duhovnicesti si avizati toti trei. Dar nu insista, le spun asta numai femeilor care intreaba. Cum spunea si sf. Gregorie cel Mare (un mare sfant, aparator al ortodoxiei in vremuri tulburi). Din pacate desi astfel de pareri au existat la mari Parinti, a prevalat pana al urma parerea cealalta, fixata intr-un canon din sec. al 3lea (deci dinainte de acesti Parinti pe care i-am citat - o mica intepatura pentru cei care ne fac eretici pe noi cei care credem ca un canon nu este o dogma si nu este neaparat universal valabil: daca ana si sfintii Parinti ...). Sa speram ca se va duce o discutie serioasa pe aceste teme si ca pana la urma regula asta nu va mai fi pusa asa de sus. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|