![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Unii cred ca deja o fac, am simtit eu prin metrouri, mai ales vara
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Insusi Dumnezeu ne spala in apa Botezului, ne inoieste si ne imbraca
intru Hristos si ne sfinteste in Duhul cu frumos miros de mir. Da, trupul este templu al Duhului Sfant. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]()
Da ... dar sa nu intre in contradictie cu libertatea mea de a respira un aer curat ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Cand omul ajunge sa miroasa urat, sa se spele, insa daca nu miroase, sa faca ce vrea, sa se spele sau nu !
Spalatul poate ajunge sa il preocupe pe om mai mult decat rugaciunea, mai mult decat privegherea, etc. Atunci e rau. Cand insa el se spala spre a nu mirosi, atunci e lucru bun. Intr'o seara, pe cand eram frant de oboseala, aveam de ales: sa imi fac baie, ori sa imi fac rugaciunile. Am ales rugaciunile, amanand spalatul pentru a doua zi.
"Va spun ca pentru orice cuvant desert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteala in ziua judecatii." (Matei 12,36) Last edited by windorin; 09.09.2010 at 15:57:39. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai ales barbatii (de obicei cei in varsta), dupa ce ajung acasa isi pun camasa pe umeras, in loc s-o bage in masina de spalat. Si o mai poarta de 5-6 ori. Aceasta, combinata cu lipsa totala a unui deodorant, duce la niste mirosuri insuportabile. Asta chiar daca face dus in fiecare zi. PS: dar te-ai spalat a doua zi, nu te-ai dus la serviciu nespalat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
" Când postiți, nu fiți triști ca fățarnicii; că ei își smolesc fețele, ca să se arate oamenilor că postesc. Adevărat grăiesc vouă, și-au luat plata lor. Tu însă, când postești, unge capul tău și fața ta o spală, Ca să nu te arăți oamenilor că postești, ci Tatălui tău care este în ascuns, și Tatăl tău, Care vede în ascuns, îți va răsplăti ție. " |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt persoane care din cauza oboselii seara nu se mai spală, iar dimineața nu își mai rezervă timp pentru aceasta. Și amână spălatul considerând că nu este chiar așa important.
Mai mult decât atât, am întâlnit cazuri de creștini care nu spală rufe și nici corpul nu îl spală vinerea, pentru că este ziua Răstignirii lui Hristos; și nici sâmbăta nu spală pentru că este ziua morților, și asta știe de la bunici că este păcat, deci trebuie să respecte. Last edited by Carmen FUNIERU; 30.11.2010 at 22:47:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ispitica,ispitoi nu ai ce cauta la noi. |
|
|||
|
|||
![]()
Suntem oameni, trebuie sa ne spalam.
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate, exista oameni ce cred ca igiena precara face casa buna cu sfintenia. :)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
spalam miercurea si vinerea? | steliana-steli | Postul | 2 | 12.08.2011 11:18:29 |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
Oare de ce? | romi2000 | Din Vechiul Testament | 10 | 02.06.2010 14:00:43 |
oare.. | ioanhodean | Mari Duhovnici si predicile lor | 10 | 22.07.2008 11:32:27 |
|