![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Atunci să vezi sminteală. |
|
|||
|
|||
![]()
Ultima ora ! :)
http://basilica.ro/rugaciune-pentru-...la-110378.html Ce elicopter ? Sa ia o duba de aia de paine si sa se duca acolo sa faca slujba. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Ceva imi spune ca dl. M.D. nu e prea ingrijorat de lucrul asta, mai degraba desi ca un bun crestin ce este si se gandeste la mantuirea dvs. e ingrijorat ca manifestati aceeasi dezamagire fata de Avraam ca dovada a unei rea voiri in cele duhovnicesti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Desi eu nu vad legatura, la noi macar de ar fi murit primarul, ca de mai bine de jumatate de an e ca un os tare in gatul PreaSlavitului DNA, l-au arestat pentru coruptie si nu reusesc de nici o culoare sa demonstreze ca e corupt. Daca dadeau dosarul la un orb ciung sa il transcrie in braille si e urma inapoi in scris ordinar si tot se miscau lucrurile mai repede. Dar totusi, are lumanari. Sa-i fie ca o urare de bine (dar nu in asta lume) sau cum?
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu sunt, aia la ora asta sunt intr-un club ceva. Sau ar fi, daca nu s-ar fi inchis toate pentru ca nu s-au gasit suficiente stocuri de extinctoare pe piata :)
|
|||
|
|||
![]()
Va dati seama ce noroc pe poporul asta ? La cateva zile dupa ce a explodat mamaliga sa explodeze si painea ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Alin te inteleg, si eu am mereu problema asta :)) uit sa pun tableta sau laptop la incarcat.La par. Savatie Bastovoi te referi? Mi-se pare un tip echilibrat, nu am realizat ca ar exista animozitati.Tot ce este posibil. Sa va spun ceva ce mereu m-a surprins.Pe acest forum, de-a lungul timpului, am vazut, postate de catre ortodocsi, pareri extrem se critice la adresa Patriarhului. Cand zic ,,critice" sunt bland, erau cel putin la fel de dure precum ale contestatarilor din aceste zile. Foarte putini, pe forum, i-au luat apararea. La mine la munca majoritatea sunt ortodocsi. Cativa catolici si cativa neo. Ultimii nu-si exprima o parere,cel putin nu-mi aduc eu aminte, probabil nu-i intereseaza. Primii sunt foarte critici la adresa Patriarhului. Mult mai critici decat cei din piata. Nu am intalnit nici macar unul, unul singur, care sa-i ia apararea. Sunt oameni care merg la Biserica. Daca ma gandesc bine, sincer, in acest moment, in rarele discutii la care am asistat pe aceasta tema, in viata de zi cu zi, nimeni nu i-a luat apararea. Nu criticau credinta, sau Biserica, ci pe el direct.
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, in ambele articole postate de tine se ia de parintele Savatie. In primul mai "soft" in asta la modul magaresc chiar, punandu-i in gura lucruri care totusi nu le-a spus.
Si ce ii reprosau mai exact IPS?
|
|||
|
|||
![]()
Teme clasice :)) ca umbla in masini de lux, care are afaceri, ca-l intereseaza doar banii, ca este distant si rece.Cred ca mai era ceva dar nu am retinut exact.Unu zicea exact precum cei din presa: ca este mai multe un CEO decat un IPS.
|
|