![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Paradoxul gemenilor de exemplu.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 16.03.2016 at 22:54:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Important e ca mainstreamul spune ca nu-i nici o problema cu galaxiile alea care se invart cu viteze superluminice si nu-i nici o problema cu gemenii. Deci daca il contrazici pe ala cu pamantul plat aparand pozitia mainstream, nu vorbi despre asta. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e "mainstream" -ul, sunt concluziile tale sau o lectura superficiala a unor surse dubioase.
Daca tu poti cita ceva "mainstream" care afirma asta, chiar te rog. Pana atunci lectureaza: https://en.wikipedia.org/wiki/Superluminal_motion + link -urile conexe.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana atunci te pui la punct cu ce spune mainstreamul. Daca nu-i adevarat, iau eu o pauza. :) |
|
|||
|
|||
![]()
N-am nici un interes sa iei tu pauza.
Al tau care este?
|
|||
|
|||
![]()
Pai decat sa scrii prostii mai bine te pui la punct, nu ? :)
http://blogs.discovermagazine.com/ba...ism-seriously/ "Exista si alte argumente si par bune dar nu functioneaza in viata reala. De exemplu, cel mai la indemana argument este ca stelele sunt la ani lumina distanta. Daca s-ar roti in jurul nostru asta ar insemna ca se misca mai repede decat viteza luminii ceea ce e imposibil. Chiar si Neptun ar face acest lucru. M-am gandit la asta si l-am intrebat pe colegul meu, cosmologul Sean Carroll. El mi-a confirmat ceea ce banuiam deja - Relativitatea spune ca matematica trebuie sa functioneze daca schimbi sistemul de referinta...Lucrurile se pot misca cu viteze superluminice relative la sistemul de referinta.... In ciudatul sistem de referinta geocentric, in care universul se roteste in jurul pamantului, acesta este un lucru logic. Cu alte cuvinte, argumentul cu Neptun care se invarte cu viteze un pic prea mari, suna bine, dar in realitate nu functioneaza si ar trebui sa renuntam la el. " |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu'ș ce crezi tu că dovedește...
Da' ce ai scris tu dovedește că n-ai înțeles nimic din ce a zis Iuliu acolo.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exact cum ma asteptam. Daca asta este pentru tine fizica mainstream..n-am cuvinte. Fa bine si cauta o referinta serioasa, macar o "amarata" de Wikipedia daca nu o lucrare stiintifica. Oricum vad ca nu esti doar fudul ci si comod, nici macar nu ai citit referintele care ti le-am dat.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 17.03.2016 at 10:22:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Nici voi nu intelegeti mare lucru din ce e in jurul Pamintului. Nici eu. Dar stiinta aia, numita de voi cu dispret meinstrim, stie.
|
|