Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.11.2012, 02:30:27
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana Vezi mesajul
Sigur ca prioritatea fiecaruia e lupta cu propriile pacate/ patimi! Doar pacatul meu inaintea mea este pururea, cum zice psalmitul!
Exact! Deci la astea sa fim atenti, caci povestea cu cipurile inca nu reprezinta un pericol major. Pacatele insa, da!

Citat:
a ajuns si telefonu sa fie mai "smart" decat omu!!!
Oarecum da. Depinde din ce puncte de vedere. Asa si un calculator de buzunar e mai "smart" ca un om in ceea ce priveste calculele matematice. Smartphone-ul este extrem de util pentru cine stie sa-l foloseasca.

Citat:
nu mai zic ca am vrut sa intru pe un blog si imi cere ca pot intra sa dovedesc ca nu sunt "robot"!!!? adica s-au spart conturile Nasa si un prapadit de blog vrea sa vada daca-s robot!!
E vorba de spam aici... Si tu ai vrea un astfel de sistem daca ai detine un site, un blog etc. Ba chiar ar trebui sa multumesti acestui tip de sistem si in ceea ce priveste contul tau de Yahoo! Mail, facebook etc.

Citat:
Prioritatea e viata in Hristos! cu orice pret! trebuie multa rugaciune ca sa ne dea Dumnezeu putere sa ne razboim cu vrajmasul ce ne vrea departe de Imparatia promisa de la intemeierea lumii!!
Dar e din ce in ce mai greu din pacate. Bine, nici noi nu avem ravna necesara poate... caci Dumnezeu ne-ar ajuta indiferent de circumstante.

Citat:
sunt placut surprinsa sa vad ca la cei 22 de ani ai tai ai asa o ravna pentru Adevar!!
Si inca am cont din 2006, sunt unul dintre cei mai "batrani" de pe forum Tu/dumneavoastra cati ani ai/aveti? Parerea mea e ca in credinta nu cred ca varsta trebuie sa reprezinte o bariera sau anumite standarde. In orice situatii se poate discuta despre varsta insa nu cred ca si in ceea ce priveste credinta...
Vechi 05.11.2012, 04:25:38
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de eliza-georgiana;
sunt placut surprinsa sa vad ca la cei 22 de ani ai tai ai asa o ravna pentru Adevar!!
Si inca am cont din 2006, sunt unul dintre cei mai "batrani" de pe forum Tu/dumneavoastra cati ani ai/aveti? Parerea mea e ca in credinta nu cred ca varsta trebuie sa reprezinte o bariera sau anumite standarde. In orice situatii se poate discuta despre varsta insa nu cred ca si in ceea ce priveste credinta...
La multi ani!
Ai dreptate. In orice situatie se poate vorbi despre varsta, nu insa si in ce priveste credinta(referitoare la cipuri).
Vechi 05.11.2012, 22:08:08
eliza-georgiana eliza-georgiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Exact! Deci la astea sa fim atenti, caci povestea cu cipurile inca nu reprezinta un pericol major. Pacatele insa, da!

Mare atentie la "darurile" pasei, adica tehnologiei!! asa au primit victoriosi si locuitorii Troiei maretul cal cadou al grecilor antici! or, istoria se tot repeta... atentie la detalii! (daca un parfum bun te incanta nespus la inceput, folosindu-l des ajungi sa nu-i mai distingi mireasma, deja e parte integranta din personalitatea ta).... Toate ne sunt permise, dar nu toate ne sunt de folos! (nu mai spun cine zice asta ca sigur stii) :)

Tu/dumneavoastra cati ani ai/aveti? Parerea mea e ca in credinta nu cred ca varsta trebuie sa reprezinte o bariera sau anumite standarde. In orice situatii se poate discuta despre varsta insa nu cred ca si in ceea ce priveste credinta...
sunt cu plus 15 fata de-ai tai si intr-adevar, in privinta credintei varsta biologica nu prea da relevanta, din "inertie" te duci cu gandul... woau 22...fiind baiet paduri cutreieram;P
nu e cazul sa vorbim cu dumneavoastra, respectul nu sta in formule de adresare, tine mai mult de empatie... politetea rece doare!
Vechi 06.11.2012, 22:58:31
Miha-anca
Guest

Implicit

Pe fiecare dintre noi ne priveste, in deplina masura, preaplina de har Dumnezeiesc, proorocirea Sfantului Efrem Sirul:

"Iar cei care nu vor fi insemnati cu pecetea fiarei, aceia nici nu vor fi ademeniti de semnele lui inselatoare. Astfel nici Domnul nu se indeparteaza de acestia, ci ii lumineaza si ii atrage la Sine."
(Cuvant despre venirea lui antihrist, Aleksei Iacovlev-Kozârev, Moscova, 3 iunie 2001)

Iar acum ii rog pe cei, care nu cred ca cipul este pecetea lui Antihrist, sa ne spuna, cum stiu ei ca va fi aceasta pecete. La ce sa fim atenti?
Vechi 06.11.2012, 23:21:33
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
La ce sa fim atenti?
La pacatele noastre , caci aici e marele viclesug , merem cu mintea spre alte cele uitand de pacatele , slabiciunile si faradelegile noastre !
Aici este lucrarea lui , a necuratului !
Pe timpul comunistilor , "marele conducator" pe vreme de criza alimentara , de frig si alte cele , ne vorbea de pericolul capitalist , de pace , de bombe . . .! Pai , vezi cum lucreaza vrajmasul , uiti ca desfranezi ( un ex. ) in clipa asta , si gandul ti-l duce la te miri ce , la orice in afara de pacatul in care te aflii , asa si cu cipul asta nenorocit , inevitabil pana la urma !
Atentie la ganduri , autosugestie si la adevaratul viclesug !
Vechi 06.11.2012, 23:23:36
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Iar acum ii rog pe cei, care nu cred ca cipul este pecetea lui Antihrist, sa ne spuna, cum stiu ei ca va fi aceasta pecete. La ce sa fim atenti?
La credinta in Iisus Hristos.

Dar ma rog, altii au gasit se pare una mai "buna", credinta in Cipul Atotputernic.
Vechi 06.11.2012, 23:25:33
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Smile

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
La credinta in Iisus Hristos.

Dar ma rog, altii au gasit se pare una mai "buna", credinta in Cipul Atotputernic.
Corect , asta am subliniat si eu ceva mai sus !
Vechi 06.11.2012, 23:28:05
Miha-anca
Guest

Implicit

Eu am intrebat altceva: in ce va consta pecetea lui Antihrist, daca spuneti ca nu va fi cipul?
Vechi 06.11.2012, 23:31:17
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Eu am intrebat altceva: in ce va consta pecetea lui Antihrist, daca spuneti ca nu va fi cipul?
Dar anul Parusiei nu vrei sa-l stii?
Vechi 06.11.2012, 23:31:32
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
1) Pacatele capitale sau pacatele de moarte;
2) Pacatele impotriva Duhului Sfant;
3) Pacatele strigatoare la cer.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Gratia sfintitoare si gratiile actuale Mihnea Dragomir Biserica Romano-Catolica 50 21.07.2013 20:41:59
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? Mirela0110 Generalitati 143 13.10.2011 15:28:56