![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule gras in primul rand eu nu am mintit. Sa vedem cine minte. Daca eu spun ca dupa cate stiu eu ... nu inseamna ca afirm ceva categoric. Deci cine e mincinos? Apoi dovedeste ca mint dupa formula :la 5 vorbe spui 10 minciuni. Apoi eu stiu ca acel profet care a profetit anul acesta era adventist de nu stiu ce ramura! Ai uitat cand ti-am adus dovezi ca exista o biserica adventista homosexuala? Apoi i-ai intrebat tu pe toti adventii din lume daca nu cumva au profetit asa ceva? Uite eu stiu un adventist care acum e probabil la Balaceanca . L-ai intrebat si pe el?!?
Nu stiu ce e cu numarul mistic 14... Presupun ce e :) Dar mai bine il lasi pe osutafaraunu sa explice versetul care l-am prezentat 1Ioa.2:19 Deoarece tu vad ca nu ai raspuns sau il eviti. Deci cine minte? Cred ca tu deoarece ma faci mincinos cand eu doar presupun ceva! Apoi eu stiu mai mult ca sigur ca e ceva de genul acesta in biserica adventa dar nu am chef sa mai caut. Aveti profetii actuali? Episcopii? Aratati-mi unul :))) Uite penticostali au. Unul zicea ca Dumnezeu i-a spus ca le-a dat neoprotestantilor , America. Da si acestia au facut ce nu au facut catolicii in sute de ani prin inchizitie. Au macelarit indienii !!! P.s Nu mai caut in urma dar nu ai spus ca miscarea sau cultul adventist s-a nascut din profetia data de Miler? Eu am inteles ca acesti oameni au parasit unele culte si au asteptat Venirea Domnului apoi dupa 14 ani? au format biserica adventa. E ceva rau aici spus?!? Spune cum a fost dupa parerea ta daca nu am spus corect! Last edited by bairstow; 17.12.2011 at 20:06:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Aveti tot dreptul. Este doar o constatare a mea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mihai, vino si tu cu afirmatii concrete (nu doar cu pastile de smecher). Da un exemplu de interpretare adventista a profetiilor, care ti se pare nelalocul ei. Faptul ca ortodoxia nu este preocupata de profetiile din Daniel si Apocalipsa, nu-ti da dreptul sa-i iei in zeflemea (fara nici un argument) pe cei care sunt interesati de aceste profetii.
Ca sa-ti vin in ajutor, cerceteaza acest link (http://apocalipsa.intercer.net/article.php?id=3) cu explicarea profetiilor din Daniel si Apocalipsa. Sau, si mai interesant, vizioneaza din aceste 20 de prelegeri video (cu titluri semnificative) despre profetii: http://www.revelatia.ro/docs/db_cp.htmlApoi. Apoi, vino cu comentarii pe subiect (ca un adevarat teolog). Nu-ti fac cinste doar remarcile rautacioase si evazive (caracteristice tzatzelor). Last edited by grasu77; 17.12.2011 at 21:25:28. |
|
|||
|
|||
![]()
Imi pareti un om deschis. Haideti sa discutam despre o profetie, pe care adventistii o deslusesc ca "vai si amar". Trebuie sa aveti si un exemplu concret, la afirmatia dvs.
P.S. Am o mare rugaminte. Sa nu ne bagati in aceeasi oala cu martorii si tunul lor de veghere. Despre ei, si eu pot sa spun "vai si amar cu deslusesc profetiile". Si pot veni cu argumente (multe si concrete). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, sunt in masura sa fac deosebirea intre adventisti si martorii lui Iehova. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intepretarea adventista la Daniel 8:14 (cu 2300 de seri si dimineti - si cu "sfantul locas") este legata de lucrarea de Preot si Mare Preot a Mantuitorului in Sanctuarul Ceresc (vedeti Evrei cap. 8,9 si 10). Nu se leaga de revenirea Mantuitorului (aceasta nu este o interpretare a adventistilor de ziua a saptea). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu spun că Duhul Sfânt este a treia Persoană a Dumnezeirii pe baza Scripturii. A treia în sensul că nu am găsit decât trei Persoane ce-și pot atribuie rolul de Dumnezeu, și nu în sensul de o anume ierarhizare a Lor. Dacă ar fi să mă iau după Sfântra Tradiție, aș putea crede că Sf. Maria este a 4-a persoană a Dumnezeirii după rolul exagerat care i se atribuie în opera mântuirii și chiar a Creației (inadecvata titulatură Theotokos). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Care e rolul fecioarei in creatie pe care i-l atribuie BO? Sau in opera mantuirii? Rolul ei in mantuire este a faptului ca l-a nascut pe Mantuitor. Ca altii ii atribuie un rol mai insemnat, nu e problema ortodoxiei sa raspunda ptr altii. A si da este nascatoare de Dumnezeu. Daca Hristos a fost Dumnezeu de la zamislire si Fecioara Maria l-a nascut pe Hristos normal ca L-a nascut pe Hristos si ca Dumnezeu. Last edited by Lucian008; 18.12.2011 at 00:12:32. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi arata-mi niste profetii care sa nu fie marca White! Apoi daca scrierile lui White se aseamana cu cele ale lui Smith nu au avut aceasi sursa? Sau a plagiat White? P.S eu stiu ca imi evitati intrebarile deoarece nu va intereseaza adevarul sau poate chiar nu puteti raspunde! M-am gandit si eu asa : daca as fi adventist cum as putea interpreta acest verset (ei au iesit din mijlocul nostru). Singurul raspuns ar fi ca in America nu erau crestini adevarati ci doar in Europa. Dar deja tehnologia era destul de avansata si crestinii europeni nu au luat parte la amagirea adventa! (Inca nu as-ti spus concret cum a-ti aparut ca biserica). P.s 2 Eu citisem ca Harold Camping a fost adventist. Oricum nu am zis adventist de ziua a saptea si am precizat ca probabil dintr-o ramura adventa! Adventii nu au profetit anul acesta sfarsitul ! Dar ca deobicei faceti din tantar armasar! Dar faptul demonstrat (daca nu demonstreaza tu invers!) ca grasu a mintit spunand despre mine ca mint pe acest fapt il omiti?!? :))) Last edited by bairstow; 18.12.2011 at 08:34:50. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|