![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate si asta e trucaj :
http://www.ziaristionline.ro/wp-cont...0-ian-1990.jpg " "22" apare pe 20 ianuarie 1990, cu Stelian Tănase redactor-șef și Gabriela Adameșteanu, redactor-șef adjunct. Printre colaboratorii primului număr se regăsesc Silviu Brucan, Gabriel Liiceanu, Sorin Vieru, Alexandru Paleologu, Magda Cârneci, Petru Creția, Andrei Pippidi, Dan Pavel, Antonie Plămădeală, Gabriel Andreescu, Ioana Crăciunescu și Rodica Palade. În prezent, Revista 22 este editată de Grupul pentru Dialog Social." |
|
||||
|
||||
![]()
Uite că eu îi citesc de atâta vreme pe Pleșu și pe Liiceanu și încă n-am ajuns nici globalist, nici urâtor de clasă (nici de bogați, nici de săraci). Dar poate sunt eu mai greu de cap și n-am înțeles care era direcția pe care ăștia doi o indică, poate într-un mod prea subtil.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite aici:
https://www.youtube.com/watch?v=FIDRlUTIdzY Poate da Dumnezeu si ii iese lui Trump smecheria si se darama si sandramaua in Europa si atunci o sa fie mult mai clar pentru toti. Desi tare ma tem ca unii or sa cada tot in picioare pentru ca asa cad mereu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asta e foarte interesant pentru mine, o sa caut si o sa vad ce evolutie a avut 22-ul dupa aceasta data. deci, pe 23 ianuarie fsn a luat hotararea sa se transforme in partid si sa participe la alegeri. mi-amintesc perfect acum, chiar in seara aia am fost sa protestam in piata victoriei si un grup de scutieri a incercat sa ne blocheze. pe 24 a avut loc o contramanifestatie, au oprit lucrul in fabrici si au trimis oamenii la manifestatie, dupa aia in 28 manifestatia partidelor istorice, etc... probabil ca e si pe net evolutia 22-ului dupa 23 ianuarie, dar o sa caut direct la sursa, desi acum mi-amintesc perfect ca-l mai citeam in piata universitatii, inainte de mai 90. |
|
|||
|
|||
![]()
si mai e ceva.
cata prostie trebuie sa fie in capul cuiva sa gandeasca asa ceva: "comunisti globalisti", cand in toata europa globalismul este atacat tocmai de radicalii de stanga, apropiati comunistilor? dar face parte din schema, soros, multinationale, ue, etc. astia au mintile ratacite, exact ca si fatucile alea schismatice. |
|
|||
|
|||
![]()
Care radicali de stanga mai omule ? Tu gandesti ca acum 100 de ani, crezi ca stanga mai are legatura cu oamenii saraci.
![]() Stanga de azi duce lupta de clasa altfel: e cu ghei sau cu refugiati sau cu negrii sau femei care-s oprimate. Plus generatia asta noua. Ca muncitorii americani l-au votat tot pe Trump. |
|
|||
|
|||
![]()
asta in mintea ta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai doar in mintea ta stanga ataca UE. Arata-mi un partid de stanga care face asta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
stanga in romania lui eminescu era partidul liberal, toti erau "saraci". dar sa lasam la o parte campiile pe care haladuiesti tu. tot o aburesti cu trump. americanii saracesc de cativa ani incoace, infrastructura a ramas mult in urma tarilor dezvoltate din europa, etc etc etc. republicanii ar fi castigat la scor daca nu l-ar fi avut pe trump candidat, asa au fost la un pas sa piarda niste alegeri castigate dinainte. |
|