Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2010, 13:22:18
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

auzi, a disparut Creatorul? nu-i mai vad topicul tocmai invatasem limba elfa pt el.... hahahahahahha
Vechi 20.01.2010, 13:29:53
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

sa trecem la oile noastre. nu mi-ai raspuns ce faci daca cel mic iti spune ca vaca e mova si scrie milka pe ea. o sa spui la fel: copilul singur a zis ca vaca e mova si scrie milka pe ea. imi mai repet?
Vechi 20.01.2010, 15:31:16
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

bai daca e vointa scapi de astea.....dar suntem slabi ca fire, insa cei puternici izbandesc!.....si fumatul poate fi compbatut...si cat se fumeaza aici...la noi, asa de multi fumatori...ti-e sila...le miroase gura...aoleu nu imi plac....
Reply With Quote
Vechi 20.01.2010, 15:34:45
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
sa trecem la oile noastre. nu mi-ai raspuns ce faci daca cel mic iti spune ca vaca e mova si scrie milka pe ea. o sa spui la fel: copilul singur a zis ca vaca e mova si scrie milka pe ea. imi mai repet?
Daca cel mic imi spune ca vaca e mova, ii arat o vaca normala, eventual o ciurda de vaci normale sau chiar o vaca verde, in realitate si in poze. Daca el va sustine in continuare ca vaca e mova, o sa il mingii usor pe cap, o sa ii dau dreptate si am sa reiau discutia peste citeva luni :)
Reply With Quote
Vechi 20.01.2010, 20:20:02
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Daca cel mic imi spune ca vaca e mova, ii arat o vaca normala, eventual o ciurda de vaci normale sau chiar o vaca verde, in realitate si in poze. Daca el va sustine in continuare ca vaca e mova, o sa il mingii usor pe cap, o sa ii dau dreptate si am sa reiau discutia peste citeva luni :)
deci ii explici, ii arati, etc. cand ti-a spus ca nu exista Dumnezeu ai zis: NU. si culmea ai zis DA la mos craciun. daca e traditie botezul, e traditie mos craciun, de ce nu e traditie si Dumnezeu? din pdv al unui ateu asa ar trebui sa fie, ca si bau-bau, zana maseluta, bla,bla,bla. extraterestii exista?
Vechi 20.01.2010, 22:56:26
topcat
Guest

Implicit

Citat:
deci ii explici, ii arati, etc. cand ti-a spus ca nu exista Dumnezeu ai zis: NU. si culmea ai zis DA la mos craciun. daca e traditie botezul, e traditie mos craciun, de ce nu e traditie si Dumnezeu? din pdv al unui ateu asa ar trebui sa fie, ca si bau-bau, zana maseluta, bla,bla,bla. extraterestii exista?
Dar de ce nu e traditie zamolxe sau zeul copacului?
Trebuie sa alegi si am ales limitele, in masura care zic eu ca e a bunului simt.
Cu mosu nu il prea intereseaza, cadourile vin, anul asta (adica trecut) a fost primul in care am impodobit impreuna bradul. Sint sigur ca daca i-as confirma ca nu exista mosu nu l-ar afecta deloc, important e sa nu se opreasca cadourile, e mai mult o vrere de-a sotiei. Mie personal mi-e mila de ei, pentru ca isi doresc foarte mult sa il intilneasca pe mosu, se pregatesc dinainte sa il pindeasca :)
Incerc pe cit posibil, cind se uita la vreun sf sau la ceva fantezii, sa le spun ca e foarte probabil ca sa nu existe nici extraterestrii si nici magii.
p.s. Pentru ala micu inca exista si zina maseluta
Reply With Quote
Vechi 21.01.2010, 08:50:37
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Dar de ce nu e traditie zamolxe sau zeul copacului?
Trebuie sa alegi si am ales limitele, in masura care zic eu ca e a bunului simt.
Cu mosu nu il prea intereseaza, cadourile vin, anul asta (adica trecut) a fost primul in care am impodobit impreuna bradul. Sint sigur ca daca i-as confirma ca nu exista mosu nu l-ar afecta deloc, important e sa nu se opreasca cadourile, e mai mult o vrere de-a sotiei. Mie personal mi-e mila de ei, pentru ca isi doresc foarte mult sa il intilneasca pe mosu, se pregatesc dinainte sa il pindeasca :)
Incerc pe cit posibil, cind se uita la vreun sf sau la ceva fantezii, sa le spun ca e foarte probabil ca sa nu existe nici extraterestrii si nici magii.
p.s. Pentru ala micu inca exista si zina maseluta
pai e foarte simplu sa nu faci bradul, de ce l-ai face? daca pe copil nu-l afecteaza nu-l minti, spune-i ca oricum primeste cadourile, la fel si cu picarea dintilor. de ce sa-l amagesti pe copil? Cracinul nu exista, Nasterea Domnului nu mai spun, de ce ne e mila sa-l "omoram" pe mos craciun, zicandu-le ca exista, dar nu avem nici o tresarire in a-l omori pe Dumnezeu. mosul aduce cadouri, zana maseluta aduce dinti si masele..... iar Dumnezeu aduce iubire.

Last edited by anaana71; 21.01.2010 at 09:01:39.
Reply With Quote
Vechi 21.01.2010, 09:13:35
topcat
Guest

Implicit

Citat:
pai e foarte simplu sa nu faci bradul, de ce l-ai face? daca pe copil nu-l afecteaza nu-l minti, spune-i ca oricum primeste cadourile, la fel si cu picarea dintilor. de ce sa-l amagesti pe copil? Cracinul nu exista, Nasterea Domnului nu mai spun, de ce ne e mila sa-l "omoram" pe mos craciun, zicandu-le ca exista, dar nu avem nici o tresarire in a-l omori pe Dumnezeu. mosul aduce cadouri, zana maseluta aduce dinti si masele..... iar Dumnezeu aduce iubire.
Pentru ca Dzeu nu aduce numai iubire.
Reply With Quote
Vechi 21.01.2010, 09:28:47
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Pentru ca Dzeu nu aduce numai iubire.
corect, aduce si bunatate, dreptate, credinta, fericire, smerenie, milostenie.... numai lucruri bune
daca vrei sa zici ca aduce altceva, confunzi personajul.... ala este cel cu coarne
Vechi 21.01.2010, 09:35:17
topcat
Guest

Implicit

Citat:
corect, aduce si bunatate, dreptate, credinta, fericire, smerenie, milostenie.... numai lucruri bune
daca vrei sa zici ca aduce altceva, confunzi personajul.... ala este cel cu coarne
n-are rost sa deschidem si aici o discutie despre omniprezenta si omnibenevolenta lui Dzeu si contradictiile pe care cele doua proprietati le ridica :)
Ca sa revin la subiect, cred ca e momentul sa afli (sau poate nu ) ca toate aceste lucruri bune le-a adus evolutia naturala. Sper sa nu fi dezamagita, te asigur ca le va aduce si in continuare
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tutunul cristiboss56 Generalitati 29 06.01.2010 10:55:21
Liber la droguri si prostitutie?!? coralina Generalitati 230 01.10.2009 15:21:17
alcoolul danyel Generalitati 13 20.12.2006 19:59:29