![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce stim un schimb este ca cel ce se impartaseste cu nevrednicie (si sa nu iti para rau ca I-ai gresit lui Dumnezeu inseamna nevrednicie) isi agoniseste osanda. Asta ne invata Sf Scriptura. Dar mi se pare ca am ajuns la lucruri mult prea avansate tinand cont ca tu nu crezi in invataturile Bisericii. Niciodata, niciodata, in nici o situatie un preot nu ar trebui sa impartaseasca o persoana care s-a lepadat de Biserica. Si o persoana care nu crede in invataturile Bisericii este clar ca s-a lepadat de Biserica. Mai am o curiozitate. Daca pentru tine religia este doar o forma de manipulare si nu crezi in asa ceva pentru ce te-ai impartasi?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
O fi pentru ca inainte de banare (prima, a doua....) sustinea ca desfaranrea nu e un pacat? Dupa s-a razgandit. Era un pacat, dar mic-mic-mic. Era pentru ca isi permitea sa faca albie de porci pe oricine avea alta parere? Sau pentru ca "reincarnatul" stie ca Hristos le-a dat preotilor puterea de a judeca oamenii? Sau pentru ca din punctul de vedere al indreptatirii sa invete el stie calugarii de la Athos sunt superiori preotilor? Sau pentru ca daca cineva greseste el stie ca nu trebuie corectat daca nu esti preot sau calugar?
|
|||
|
|||
![]()
AlinB nu ne-am dat inca seama daca este un robot sau o fiinta, ca nu raspunde la intrebari, nu ati observat ?
Sa inteleg ca pentru CristianR si pentru Lucian0 nu este important faptul ca sunt cate unii sectanti care se dau "crestini" p-aici pe forum, care nu-si definesc "Religia:" , ... probabil ca si voi sunteti din aceeasi secta cu el ... din moment ce incercati sa-i fiti avocati pro bono. Au sarit fratiorii "crestini" in apararea neajutoratului ? Nu poate sa raspunda la intrebari ? L-ati vazut cum face ? Acum incepe sa ia rand cu rand, ca un analizor de text si acum incepe sa critice din rarunchi tot ce misca ... probabil considerandu-se chiar jignit ca este luat la intrebari de astia mai noi pe forum. Lucian0 (cu zero mare), tu mai bine mai exerseaza frazele lungi si semnele de punctuatie,... ca cine stie ce se mai intelege din ce afirmi ... AlinB, CristianR, Lucian0, oricat ati bate campii cu Mandea asta (cosmarul vietii voastre mult timp de acum incolo se pare ... ), constat cu placere cat de putina imaginatie aveti si cat de putin va intereseaza subiectul despre "desfranare" (si mai ales combaterea ei), probabil ca sunteti niste "trupuri" atat de trudite si de incercate de viata incat nu mai aveti energia necesara unei minime concentrari pe acest subiect ... |
|
|||
|
|||
![]()
Sa revenim la subiectul topicului
Patima desfrânării și biruirea ei în viziunea spiritualității ortodoxe Cartea care raspunde la aceste probleme este aici: http://www.revistateologica.ro/pdf/15%20petcu.pdf Nu va mirati ca dracii sunt neobositi si incearca permanent sa schimbe acest subiect si sa va mute atentia ba catre ei ba catre tot felul de subiecte imaginare despre Mandea sau dracu mai stie ... ca ei cu asta se ocupa, este deja evident. Ati observat ca-l urasc din rarunchi pe Mandea asta si-l pomenesc permanent ? Si astia se mai dau "crestini" p-aici pe forum ? N-au rusine dar au tupeu, n-au coerenta dar vorbesc permanent, cand se epuizeaza se converseaza intre ei si fac schimb de impresii ... ha, ha, ha ... cata infantilitate. Last edited by AlbertX; 27.05.2014 at 21:02:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu vrei sa vii ti tu cu noi in secta? De unde stii ca nu ne plateste? Minus unu, te rog. Citat:
Sunt dezamagit. Doar pe noi ne-ai observat?
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi. Last edited by Lucian008; 27.05.2014 at 21:11:16. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuiește-ne pe noi. Last edited by Lucian008; 27.05.2014 at 21:39:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un pacat asa de greu crestinii adevarati nu-si permit sa-l desconsidere, sa-l cleveteasca sau sa-l ia in ras, dar la voi la "secta" probabil ca nu va invatat inca nimeni. Sunt multi care dupa ce vor citi cartea: Patima desfrânării și biruirea ei în viziunea spiritualității ortodoxe http://www.revistateologica.ro/pdf/15%20petcu.pdf ... din comentariile lor ne vom da sigur seama cum se raporteza la credinta ortodoxa. Din comentariile de pana acum am descoperit deja trei sectanti ... dar cine stie cati vor mai iesi la iveala. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si te-am rugat, Lucian minus unu, nu zero. Citat:
Ti-am mai atras atentia pe tema asta. Dar cum bunul simt nu iti este caracteristic, vei continua cu acelasi tehnici penibile. Ia da-ne tu, te rugam, niste exemple (macar unul) cu care sa sustii acuza de sectarism.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ia citeste mai sus si pe urma mai jos ... : Citat:
Citat:
Citat:
Cat esti de penibil, norocul tau ca nu-ti dai seama ... dar tocmai ai confirmat niste supozitii. Last edited by AlbertX; 27.05.2014 at 21:57:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat: