![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
mmm ... complicata situatie ... bineinteles, ideal ar fi ca orice casatorie sa fie cu acordul absolut al ambilor parinti, si desigur, trecutul unui om se poarte ierta.
acum pararea mea : cand vine vorba de un fost puscarias si mai ales daca ar avea probleme psihice, ( dupa 2 3 ani nu ai cum sa stii, nici dupa 10 ani nu cunosti un om), ok, ai facut o greseala pe care o regreti, nu-i problema, te incadrezi in societate ca toti ceialalti, vorbim, esti un om ca oricare altul, ne putem intalni in oras, nu conteaza trecutul, dar ca sa fac casa si familie cu tine ... nu multumesc. asta e parerea mea. apoi daca ar veni un copil toata lumea ar rade de el, tatal tau e puscarias, hahaha, ce rusine ar fi pe copilul ala. si nu stiu, poate meriti ceva mai bun ... bineinteles, iubirea e ciudata, e oarba cum se zice, si daca cineva considera ca si-a gasit jumatatea chiar si in chipul unui om care a fost la puscarie, ce poti sa faci? poate totusi da Dumnezeu ca toate sa mearga bine. trebuie multa rugaciune ca nu noi, fiecare cu parerile lui, ci Dumnezeu sa isi spuna parerea. sa iti dea un semn despre ceea ce trebuie sa faci, sa o iei pe drumul cel bun. eu, sincer, ca mama, cred ca as lesina daca mi-ar veni fata acasa cu un puscarias. sau baiatul cu vreo prostituata. sa fereasca Dumnezeu !!! as incerca sa le explic in mii si mii de feluri ca merita ceva mai bun, n-au decat sa ii aiba in anturaj, dar ca sa faca casa cu ei, familie ... nu stiu ce sa zic ... intr-un final, daca as vedea ca tot nu si nu si ei se incapataneaza ca si-au gasit jumatatea, si persoanele respective dau semne bune, ca si asta conteaza, ce pot sa fac? decat sa imi fuga de acasa, sau Doamne fereste sa isi ia zilele, mai bine accept, chiar daca ar fi cu inima stransa. ce as face foarte mult? m-as ruga. dar nu ca sa nu se casatoareasca, ca doar nu am eu cum sa stiu ce e rezervat pentru fiecare de la Dumnezeu. m-as ruga ca ai mei copii sa faca pasul cel mai bun, sa ii apere Dumnezeu de suferinta, sa le lumineze ochii si calea si sa faca alegerile cele mai bune pentru ei. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
una e ca e primit in sanul unei comunitati, este iertat de trecut, (asa cum Iisus l-a iertat pe talhar si l-a primit in Rai) si este considerat ca un om ca oricare altul, fara sa fie aratat cu degetul pentru trecutul lui, ca na, omul mai face greseli pe care le regreta si fiecare om are voie la o a doua sansa si alta e sa stai zi si noapte cu el. eu nu as fi facut niciodata familie cu un puscarias, care poate avea si probleme psihice, mai stii ce apucaturi poate sa capete un om iesit din puscarie? ... nu stiu eu sunt mai fricoasa de felul meu.
am cunoscut pe cineva care a umblat cu un puscarias si i-a mancat zilele .. si banii... si sanatatea ... pe fata se dadea mieluselul cuminte dar de fapt era o lichea ... bine, asta e cazul pe care il cunosc eu ... bineinteles, nu toti puscariasii sunt asa ... acum depinde foarte mult si motivul pentru care faci puscarie ... una e sa faci puscarie ca din greseala ai dat peste un pieton cu masina si una e sa faci puscarie pentru furt, viol, talharii ... si daca ar mai avea si probleme psihice ... de asta, in cazul ce tine doar de mine nu as accepta... daca vine de vb de vreun copil, oricat de mult as incerca eu sa ii explic, si el nu si nu, atunci nu as avea ce sa fac decat sa accept, ca nu am incotro... prefer sa accept orice ar vrea copiii mei decat Doamne fereste sa ii pierd ... oricum ma rog sa ne fereasca Dumnezeu de orice e rau in lumea asta si sa luam intotdeauna deciziile cele mai bune. Last edited by Mirela0110; 31.03.2011 at 11:15:23. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
AlinB nu ataca pe nimeni personal,ataca doar pareri si conceptii-adica ceea ce facem mai toti pe forum... Exista un sentiment neplacut cand ceilalti nu sunt de acord cu tine sau iti ataca ideile,insa ca si in viata nu te poti astepta ca toti sa-ti impartaseasca opiniile. Sa nu amestecam persoanele,sa ramanem la nivel de opinii :-) Numai bine!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si el s-a casatorit cu cineva care i-a dat credit si au o familie fericita acum;puscarias,puscarias dar mai trebuie sa te uiti si la sufletul omului!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca stau bine si ma gandesc, cred ca mai mult as zice ca nu as putea face niciodata casa cu un om care ar avea probleme psihice, sau care a fost in stare sa omoare sau sa violeze pe careva sau cine stie ce talharie urata tare. adica cu un om care in trecut a avut un suflet rau. bineinteles omul se mai poate schimba, dar eu zic ca greu tare. conteaza motivul, conteaza ce apucaturi sau obiceiuri are ... daca e calm si nu arata ca se enerveaza, asta nu inseamna ca in mintea lui nu se coace ceva ... prefer mai degraba un om care se enerveaza pe moment si se elibereaza de nervi, decat unu care tace tace tace si apoi cand faceeee........ iti da in cap, fie la figurat fie la propriu. deci nu neaparat cu un om care a facut puscarie. ca poti face puscarie si ca te certi pe strada cu un politist, sau ca na, familia moare de foame si te-ai gandit si tu sa furi o paine, sau din greseala lovesti pe careva pe trecere, sau pur si simplu poti face puscarie fiind acuzat pe nedrept. Last edited by Mirela0110; 31.03.2011 at 12:11:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acel barbat nu a avut nici o boala psihica, dar se pare ca a clacat iremediabil. Eu de aceea spun, ca niciodata nu stii ce se poate intampla si nimeni si nimic nu-ti garanteaza ca cel de langa tine nu te nenoroceste la un moment dat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() da, pai de asta am zis ca "prefer mai degraba un om care se enerveaza pe moment si se elibereaza de nervi, decat unu care tace tace tace si apoi cand faceeee........ iti da in cap, fie la figurat fie la propriu." eu is tare fricoasa ... mi-e frica de orice ... cel putin in ultima perioada am devenit asa de fricoasa si de emotiva ... i-am zis si la parinte cand m-am spovedit...a zis ca e de la sarcina... acu oi vedea dupa ce nasc cum oi mai fi ... oricum in general am fost fricoasa ... sa fereasca Dumnezeu de momente de intunecare pe toata lumea ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ti-am pus draga mea, inca o rugaciune special pentru tine, in Odaia cu RUGACIUNI..Doamne ajuta! ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Se poate ierta un astfel de pacat ? | marianmarian | Generalitati | 22 | 05.10.2013 09:45:59 |
Poate mama participa la botezul propriului copil? | georgeval | Botezul | 50 | 17.05.2011 14:52:08 |
ce se intimpla cind o persoana nu poate ierta un rau care i s-a facut? | patinina34 | Generalitati | 135 | 30.06.2009 22:37:03 |
|