![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Staniloaie a fost un mare Teolog , dar asta nu inseamna ca stia toate tainele , dar ce stia Domnia sa, este ca trebuia sa fie langa Arsenie Boca , si asta pentru ca stia cine era Arsenie Boca .
Bun si intrebarea este : cine a fost Arsenie Boca ???? PAi : Maleahi 3 : " 1. "Iată, Eu trimit pe îngerul Meu și va găti calea înaintea feței Mele " 12. "Și toate neamurile vă vor ferici pe voi, căci veți fi o țară dorită", zice Domnul Savaot. 23. Iată că Eu vă trimit pe Ilie proorocul, înainte de a veni ziua Domnului cea mare și înfricoșătoare; 24. El va întoarce inima părinților către fii și inima fiilor către părinții lor, ca să nu vin și să lovesc țara cu blestem!" Matei 21 : "41. I-au răspuns: Pe acești răi, cu rău îi va pierde, iar via o va da altor lucrători, care vor da roadele la timpul lor. 43. De aceea vă spun că împărăția lui Dumnezeu se va lua de la voi și se va da neamului care va face roadele ei." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bați cîmpii.
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Dacă chiar vă interesează greșeala cu "miile" de ani, deschideți un nou topic. Aici, vă rog încercați să aflați cum e cu sufletul "nemuritor". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Corect. Acea perioada este finita. O spune limpede Sfanta Scriptura: "Iar ceilalti morti nu înviazã pânã ce nu se vor sfârsi miile de ani" (sau cei o mie de ani). Daca acea perioada a trecut, inseamna ca deja a avut loc a doua inviere (a celor osanditi). A trecut si perioada cand a fost legat Satana (asa cum spuneati).Inseamna ca a trecut si revenirea Mantuitorului si prima inviere (a celor morti in Hristos). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Corect. Imi cer scuze si subscriu.
|
|
|||
|
|||
![]()
............
|
|
|||
|
|||
![]()
Depinde de care moarte este vorba.
Daca este vorba de moartea intaia (pe care Scriptura o asemuieste unui somn, fara constienta), putem spune: sufletul moare = sufletul va fi inviat Daca este vorba despre moartea a doua (pedeapsa finala, defintiva), putem spune: sufletul moare = sufletul este desfiintat, nimicit. Last edited by grasu77; 27.01.2012 at 17:05:50. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|