![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe lista in asteptarea a ce anume?
|
|
||||
|
||||
![]()
...lista celor care aseapta sa se lamureasca , sa se convinga si, intr-un final, sa ni se alature. Stiu, stiu, esti ferm pe pozitie, nici vorba acum sa te gandesti macar sa te rogi in fiecare zi la ora 22:00, dar si despre Titanic se spunea ca nici Dumnezeu nu-l poate scufunda...bine, aici "scufundarea" ta va fi in rugaciune si nu in apa
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Testam si eu terenul
![]() ![]() Cu mare placere am sa caut cartea, mi se pare foarte cunoscut titlul, cred ca, inainte de a pica intr-o stare de lene totala timp de 7 ani, am mai citit-o. Ureaza-mi succes pentru ca ieri cautam prin librarii Jurnalul Fericirii si niciuna nu-l avea... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Un lucru dorit se gaseste cat de cat greu, mai ales in acest domeniu. Sa inteleg ca ai citit cartea de care ti-am spus?
|
|
||||
|
||||
![]()
Intai sa o gasesc, o rasfoiesc si daca macar o fraza mi-e cunoscuta inseamna ca am citit-o
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Atunci bine, te las sa te documentezi bine din cartea recomandata sa intelegi si tu la ce ma refer.
|
|
||||
|
||||
![]()
Important ca momentul, clipa rugăciunii, fie ea și la ora X sau Y să se întâlnească , să zic așa, trei elemnte :rațiunea, simțirea și voința, atunci realizăm rugăciunea de calitate. Creștinul , cel ce se roagă , devine curat cu inima atunci când mintea se întoarce în inimă și face curat. Mintea nu este obișnuită să facă acest lucru, dar dacă facem acest exercițiu zilnic, se va obișnui. Tot așa și inima nu-i obișnuită, dar , bătând la ușa inimii mereu, cu cuvintele rugăciunii ea se va deschide. Făcând acest exercițiu zilnic, vom ajunge să realizăm rugăciunea de calitate numai cu aceste cuvinte simple : "Doamne , Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu , miluiește-mă pe mine , păcătosul !" Prin această rugăciune a lui Iisus, la îndemâna ori și cui, inclusiv si a lui Ștefan, ne cultivăm voința, primit tărie sufletească și cu siguranță vom simți lucrarea harului Dumnezeiesc, care ne încinge cu putere de sus. Astfel putem lupta cu succes cu toate josniciile care se întind perfid, ca o pată ucigătoare , asupra noastră a tuturor.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
||||
|
||||
![]()
L-ai citat tot pe Ștefănel, dar nu-i bai.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Propunere | alinnasser2010 | Generalitati | 3 | 14.04.2010 21:20:38 |
am o propunere: | maria-luisa | Generalitati | 36 | 14.01.2010 19:20:51 |
PROPUNERE | saccsiv | Generalitati | 179 | 14.04.2008 17:02:50 |
|