Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.02.2009, 20:36:22
emanuel2007
Guest

Implicit

da , cu mitingul sau cu greve sau alte metode de genul acesta nu se poate rezolva mare lucru , caci sistemul acesta al fiarei apocaliptice este mult mai puternic decat noi in lumea aceasta ... insa noi trebuie sa pastram legatura cu cerul si prin aceasta vom fi mai puternici noi decat fiara , caci nu vom pierde legatura cu Dumnezeu ... adica vom fi mai puternici in sensul ca nu vom primi pacaleala lor si ca vom face tot ce se mai poate face : prin rugaciune ...
se mai poate castiga prin lege numai dreptul nostru de nu avea acte cu 666 din motive religioase , insa ca sa mai oprim masinaria aopcaliptica nu mai poate nimeni face aceasta prin mijloace ortodoxe ... iar daca va aplica alte mijloace nu va realiza nimic , ci doar va inlocui o violenta cu alta violenta ...
deci ganditi-va , cum zicea si iustin , la retragere la modul serios ... ori la tara ori la munte ... dar la munte va fi mai bine , caci prin sate vor apare grupari de anarhisti , carora politia nu le va face nimic ci ii va lasa liberi sa devasteze orice si sa talhareasca in voie ... si de gruparile de anarhisti nu se va nimeni apara decat prin violenta , ceea ce nu este spre mantuire ci spre pierzare ... de aceea cea mai buna este fuga de toti si toate , in varful muntilor , numai cu Dumnezeu ...
Vechi 24.02.2009, 20:51:19
milka milka is offline
Junior Member

Data înregistrării: 02.01.2009
Locație: Bucuresti
Thumbs up

cine doreste sa SEMNEZE impotriva actelor cu cip si a ascultarii telefoanelor,sa ma contacteze pe milkaundercover@YAHOO.COM ,semnaturi ce vor fi inaintate luna asta la guvern.s-au strans zeci de mii,dar semnatura ta conteaza! NU ASTEPTATI CIPUL! LUPTATI PT INCETINIREA LUI PT COPIII NOSTRI! maine este ultima zi in kre se mai strang.

PS: pt cei kre zic k degeaba se fac mintinguri si protestatii.Sa stiti ca nu se fac degeaba,Dumnezeu nu ne vrea lasi,vrea sa luptam pt sufletele noastre si sa le deschidem ochii celor care nu stiu!in alte tari s-au opus si au castigat! aici de ce nu facem asa?!de ce ne e frica,eu nu inteleg...pe forumuri ne dam mari,ne exprimam parerile liber si fara nicio retinere,dar la razboi toti inapoi...stramosii nostri n-ar fi facut asa,bunicii nostri care erau bine inradacinati in credinta ortodoxa.
Vechi 24.02.2009, 21:19:13
emanuel2007
Guest

Implicit

bun , miting ... dar ce sa ceri ?
Vechi 24.02.2009, 23:48:25
Anca-Miha
Guest

Implicit

Draga Emanuel, dupa ce am primit fotografia cu cei 6 copii, pe care incercam sa-i ajutam la sectiunea "Umanitare", am stat si m-am gandit: oare chiar trebuie sa mergem in varf de munte si sa ne facem o casa departe de lume, pentru a ne curati de pacate, sau saracia este alternativa cea mai buna. Saraci si curati putem fi si la marginea orasului sau a satului, asa ca Pr. Proclu. Cred ca un sat uitat de lume, e un loc uitat de rele.
Vechi 25.02.2009, 00:13:02
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Draga Emanuel, dupa ce am primit fotografia cu cei 6 copii, pe care incercam sa-i ajutam la sectiunea "Umanitare", am stat si m-am gandit: oare chiar trebuie sa mergem in varf de munte si sa ne facem o casa departe de lume, pentru a ne curati de pacate, sau saracia este alternativa cea mai buna. Saraci si curati putem fi si la marginea orasului sau a satului, asa ca Pr. Proclu. Cred ca un sat uitat de lume, e un loc uitat de rele.
La munte noi nu ne ducem pentru curatirea de pacate pe care o putem face oriunde, ci pentru a scapa de bandele de talhari care vor ataca unitatile militare si vor fura arme cu care vor intra peste oameni in case pentru a le lua alimentele dar, mai grav ca vor si viola femeile si copii si vor ucide pe toti cei ce li se vor impotrivi. Atunci ,cum spune Staretul Antonie, lumea va fugi de la orase la tara iar talharii ii vor urma si acolo. Muntele are legile lui. Nu ajunge oricine acolo. Eu prefer sa fac ascultare de Sfintii Parinti. In Romania nu se pot face demonstratii de anvergura celor din Grecia sau Serbia care au fost in alte timpuri (inainte de criza care a intarit mult puterea ocultei mondiale) pentru ca suntem prea divizati dar si pentru ca chiar daca s-ar face, masoneria care in tara noastra e infiltrata in toate structurile de putere va face sa nu aibe nici un efect
Vechi 25.02.2009, 00:29:41
Anca-Miha
Guest

Implicit

Am citit si eu proorocia Staretului Antonie; sa ne rugam sa nu prindem acele vremuri, caci intrec imaginatia omului in ce fel se vor comporta oamenii pe atunci...mai rau ca animalel.
Dar fara preocuparea pentru curatirea pacatelor, vezi cumva o posibilitate de a te numara printre cei "de la munte"?
Vechi 25.02.2009, 00:33:42
emanuel2007
Guest

Implicit

chestia este ca oricum sa mai opreasca cineva actele cu 666 si pecetluirea nu se mai poate ... ce este scris va fi ... cine vrea sa faca miting poate sa faca , dar nu va reusi mai nimic prin asta ... nio nu trebuie sa obtinem altceva decat nuami sa ne permita in mod legal sa avem acte de tip vechi ...
asa este cum a zis si iustin : politia si armata vor permite aparitia acelor bande de anarhisti , criminali ; caci dupa criza aceasta financiara va rezulta o foamete in toata lumea forate mare ... si de la aceasta foamete vor aparea anrhistii peste tot si acestia vor distruge orasele si satele ; vor ataca oamenii , iar oamenii nu se vor putea apara decat unde se vor aduna multi si se vor para prin violenta , adica nu prin mijloace ortodoxe ... de aceea muntele e mai ferit ... iar politia va permite acestor anarhisti sa faca ce vor ei , caci acesti anarhisti vor fi sustinuti si platiti de masoni , ca sa infricoseze populatia ; caci masonii se vor folosi mai apoi de frica oamenilor provocata de anarhisti si de teroristi , ca sa impuna ca unica solutie cipurile si pecetea ... deci asa va cadea in plasa masoneriei intreaga omenire : mai intai criza financiara , foametea , apoi bandele de anarhisti si terorismul , si la urma si razboiul ...
dar cine vrea sa se duca la sate sa se duca , ca si asa e mai bine decat la orase ... fiecare sa faca ce poate ... pustia nu este pentru toti ... insa te-as intreba : de ce sat si nu pustie ? care este motivul ? ti se pare ca la sat va fi mai usor ? ce vei face cand 99% din sateni vor accepta pecetea ??? tu vei fi oaia neagra a satului , si oamenii iti vor face greutati ... gandeste-te ca cei pecetluiti vor putea sa fie controlati mental de masoni prin cipuri , si masonii vor avea tot interesul sa ii faca pe oameni sa iti faca rau , iar tu nu vei putea sa te aperi impotriva unei unei societati demonizate ... atunci iti vei dori sa fii undeva cat mai departe de oameni ; oare vei mai avea posibilitatea sa fugi atunci ? de aceea zic : fa ceea ce trebuie cat mai e timp ...
Vechi 25.02.2009, 10:59:37
emanuel2007
Guest

Implicit

de ce este rau cipul ?
stim ca in vremurile primare ale crestinismului , si crestinii de atunci erau urmariti de cezar si omorati , si atunci biserica era pusa in primejdia de a disparea de pe fata pamantului , si atunci erau bani cu chipul cezarului si atunci cezarul se credea dumnezeu si asa mai departe ... atunci de ce sa fie peceta 666 ceva negativ , cand la prima vedere pare numai pecetea cezarului despre care Mantuitorul nu a zis nimic rau ... ba din contra a zis " dati cezarului ce este al cezarului " ...
deci sa analizam situatia mai bine :
- asa cum acuma este pus pe acte 666 , care este semnul cezarului - antihrist , asa si atunci era pus pe bani chipul cezarului care se credea dumnezeu ; deci cu ce ne poate deranja pe noi aceste lucru ? cu nimic ... caci ce importanta are daca chipul cezarului -666 este pus alaturi de numele meu pe acte si io semnez pe actul respectiv care ma reprezinta ? pentru ca eu oricum am semnat deja pentru sistemul actual economic , cand am pus stampila la votarea conducatorilor acestei tari , si am fost de acord prin asta si cu legile care au impus 666 pe alimente ... in sistemul actual de mine votat deja este pusa pecetea pe alimente si altele ... nu conteaza , caci pe mine nu ma deranjeaza la mantuire faptul ca am semnat un act pe care este pusa si pecetea cezarului ; pecetea respectiva este semmnul distinctiv al cezarului-antihrist si il reprezinta pe el , iar io prin faptul ca cumpar si vand in lumea asta fac parte din sistemul pe care el il conduce si este normal ca sa aiba si el pe actul meu o pecete a lui acolo ; nu faptul ca io cumpar si vand in cadrul sistemului antihristului este pacat , deoarece si pana acuma crestinii au cumparat si vandut in sisteme dictatoriale , in care dictatorii erau intutilati divini sau zei , si asta nu a fost o problema ... si cum atunci era pe bani pecetea cezarului divin , asa si acuma este pe acte cipate pecetea cezarului antihrist ; deci banul de atunci este inlocuit acuma cu actul electronic care tine loc de toate actele si de bani , si faptul ca pe actul asta electronic este scris si numele meu si apare si semnatura mea nu dauneaza la mantuire ; caci nu am semnat ca ma si inchin la antihrist nicaieri ... am semnat doar ca cumpar si vand in sistemul lui pe care el si-a pus ( normal ) pecetea lui ... pana aici totul ok ...
-au mai spus unii ca este rau actul cu 666 din cauza ca om fi urmariti si omorati ... da , si ? care e problema ? ne temem de moarte ??? oooooo , dulce moarte , taina tainelor care ne unesti cu Hristos mai mult decat sfanta impartasanie !!! nu asa trebuie sa gandeasca crestinul ??? obligatoriu ca asa ... pentru ca a muri pentru credinta te duce direct la picioarele Mantuitorului pe vecie ... deci atunci ce rau este sa se stie totul despre noi si sa ne urmareasca permanent ? poa sa ma urmareasca cat vor ei ca nam nimic de ascuns frate ! si sa ma omoare daca vor , foarte bine ... mie nu mi-ar fi frica sa imi expim credinta nici in conditiile astea , si la nici un crestin nu ar trebui sa ii fie frica !!!
atunci care e problema cu cipurile si 666 pana la urma ???
pai problema este ca prin cipuri ti se poate induce fara voia ta in organism diferite stari de pacat ; de exemplu : ti se poate induce : frica , spaima , groaza , iritare , nervozitate , manie , judecare , nemultumire , pofta de mancare excesiva , foame nesatula , desfranare , excitatie , scurgere trupeasca , pofte fata de anumite lucruri patimase sa le cumperi sa le folosesti , neputinta de a te mai ruga , de a mai citi ceea ce nu le place lor , de a merge la biserica , de a vorbi impotriva minciunii si pacatului , si orice alt pacat ... iaca aici este adevarata problema cu cipurile !!!! il poate face pe crestin sa pacatuiasca , si asta deranjeaza la mantuire cu adevarat ... sa imi arate mie un crestin oarecare , fie el si episcop sau ieromonah , ca daca ia un excitant nu ii vin ganduri de desfranare !!! nu o sa poata nimeni face fata la asta ... ori ei cu cipul ala poate sa iti excite trupul fara voia ta , ca si cu un excitant puternic ; ai sa poti sa te impotrivesti pacatului ??? nu ... la fel si cu toate celelalte stari pacatoase ; ei ti le pot activa din centrii creierului prin intermediul cipului , fara ca tu sa mai poti avea vreun control ... pai daca cineva iti conecteaza niste aparate la nervii din creierul tau nu poate sa iti activeze anumiti centri care sa genereze stari pacatoase ? poate ... daca iti stimuleaza artificial nervii cu pricina iti induce orice stare vor ei , fara voia ta ... tot asa si cipul , actioneaza , numai ca fara fire , prin unde radio asa cum nici mobilul nu are nevoie de fire ... caci cipul va emite pe unde de frevcventa specifica creierului si va avea efectul scontat de ei ...
si daca cipul poate avea un astfel de efect daunator la mantuire , apoi crestinul este dator sa isi dea si viata si sa nu il primeasca ... asta cu siguranta : " dati cezarului ce este al cezarului dar si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu ! " ... deci inseamna ca noi nu putem primi din acest motiv cipurile nici pe acte ; chiar daca un efect total asupra organismului nostru s-ar obtine numai prin implantarea cipului in corp , totusi si pe acte poate sa aiba acelasi efect numai ca nu tot timpul ( numai cat timp il ai la tine actul ) ... deci daunator la mantuire este si actul cu 666 , aproape la fel de mult ca si implantul ... deci nu trebuie primit cu nici un chip ... cine il va primi sa se astepte sa faca pacate fara voia lui , dar pacate la care a consimtit de buna-voie cand a primit cipul ... si cu siguranta ca asta il va impiedica sa se manutuiasca ...
deci prin prisma acestui fapt , devine cu adevarat rau cipul , chiar daca luat separat ( daca nu luam in considerare ca ei ne pot face sa pacatuim prin intermediul cipului ) , nu este cu nimic rau , ci doar o tehnologie de ultima ora etc ... de aceea nu trebuie primit , si de aceea s-a scris in apocalipsa ca cei care il vor primi nu se vor mantui !!!
Vechi 25.02.2009, 11:43:55
emanuel2007
Guest

Implicit

cat despre faptul ca astia iti pot modifica datele de pe actele electronice si sa iti puna in carca lucruri pe care nu leai facut , asta nu dauneaza la mantuire ; este numai o nedreptate si noi avem dreptul legal sa contestam in instanta actele electronice si asta si trebuie sa facem ...
deci eu cred ca cine are de dat examenul la scoala de soferi poate sa se duca sa il dea , si sa ia permisul cu 666 , numai sa nu il tina aproape de oameni ... eventual sa il tina undeva bagat sub paturi si alte chestii din acestea care sa bruieze eventualele semnale malefice pe care acestea le pot emite ...
dar pasaportul nu constituie o necesitate si se poate renunta la el ... iar in paralel sa obtinem in instanta dreptul sa avem in continuare acte de tip vechi , si sa ne fie inlocuit permisul de conducere cu cip cu unul de tip vechi ; sa cerem asta din trei motive :
- prezumtia de nevinovatie si dreptul la intimitate
-posibilitatea ca persoane rau intentionate sa ne hacuiasca cipurile de pe acte si sa ne aduca asupra noastra infractuini pe care nu leam savarsit , sau sa se foloseasca de actele noastre ca sa ne usureze de bani ...
-faptul ca prin cipuri se pot provoca stari pacatoase care dauneaza la mantuire , fapt pentru care nici un crestin nu poate sa primeasca acte cipate nici cu pretul mortii mucenicesti !!!
Vechi 25.02.2009, 12:09:24
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

domnule draga, poi indemnat spre pacatuire eshti nu numai stimulat prin undele psihice, prin sugestia undelor ce vin din cipuri, ci din toate partzile eshti indemnat shi sugestionat spre pacatuire, din toate cartzile, din toate aparatele, din toate barurile, bordelurile, hotelele, strazile, bordurile, magazinele, iar acasa din toate filmele shi ziarele shi chiar shi prin shcoli shi biserici shi peste tot a intrat asta, curvia shi transformarea omului in pom cu roade dulci, pOAMele curviei... deci scri este aproape peste tot acest numar 666 ori && pecetluit ori nepecetluit, shi pe care il primim shi il traim...

dar in ultima vreme este altceva,

peste tot shi-a impus Cezarul de la bruxelles, sau din america sau chiar din romania, ca shi Ceaushescu shi urmashii tot cezari erau shi sunt...

dar a aratat Hristos cum se plateshte birul, caci cu banul gasit in burta peshtelui au platit ucenici birul cezarului, iar asta era pentru a ne gandi la Iona shi la idolul gLumii, adica Banul... idolul necredintzei... deci este o intzelepciune duhovniceasca felul cum aplici "datzi cezarului ce este al cezarului shi lui dumnezeu ce este a lui Dumnezeu" nu este un indemn la supunere la cezar shi a ne inchina la legile lor ori la dumnezeii lor ori la alte lucruri, ci un indemn la rabdare, caci totushi s-a platit birul, shi la a nu incurca lucrurile, ci a da cele pe ale raului raului, adica dracului sa-l dam pe dracu, iar cele bune ce vin de la Dumnezeu sa le dam la Dumnezeu, oamenilor, apropiatzilor.... deci e greu de priceput felul cum trebuie sa ascultam ca unii cred ca pot sa shi pacatuiasca, ascultand de indemnurile cezarului dar shi sa fie buni shi milostivi, dand shi lui Dumnezeu shi lui Mamona, adica slujind la doi Domni... deci nu se poate, ca pe unul il vei iubi shi pe altul il vei sluji ori invers... deci e greu de implinit porunca "Datzi Cezarului ce este al Cezarului shi lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu" adica ar venii ca tiranului mincinos shi avar sa-i dam minciuni, birul, banul care este al lui, iar lui Dumnezeu sa-i dam adevar shi dreptate shi multa smerenie in dragoste... caci sunt de la Dumnezeu...

dar sa ma intorc la pashapoarte shi buletine...

poi nu vedetzi ca peste tot este pus semnul 666 ori &&, dar locul pecetluirii este mana dreapta sau frunte, dar ca sa ce? poi ca sa nu mai potzi sa-tzi faci cruce pe deoparte, iar pe de alta parte, este vorba despre lucrarea in slujba dreptatzii shi a lui Dumnezeu care este Fruntea, mintea, Duhul Adevarului...

deci e vorba despre un alt duh al adevarului pe care ar vrea sa-l introneze antichrist... shi il va demonstra prin controlul a tot ce este viu, il va renega pe Dumnezeu shi se va declara el dumnezeu, shi va demonstra dreptatea marshava shi diavoleasca, impreuna cu toate bisericile shi cu toate conducerile gLumii... caci se vor unii intru gloria globului a onor-mandriei... fara Dumnezeu, ci cu un cer format din cele 6 iaduri ale sale, shi impartzirea dupa iadul lor a Omului shi animalele, a vegetalelor shi a mineralelor, shi astfel in acest Dosar controlat perfect ishi va putea pune in practica perfect controlat prin aparatura shi cipuri, toate teoriile sale psihologice shi parapsihilogice shtiintzifico-fantastice.... iar cand oamenii se vor prinde de acest coshmar shi aceste minciuni, atunci va veni proorocul mincinos shi satana ca sa se autointroneze ca marele berator shi se va autointrona cu participarea patriarhului intr-o splendida biserica.... nu mai continui proofetzia sf Lavrentzie...

deci iata ca folosindu-se de teoria cleshtelui din matematica, spre demonstrare, va cerca fie intr-un fel fie intr-altul sa nu "ajute" sa ne lepadam de Dumnezeu, caci pe deoparte va avea shtiintza shi realitatea demonstrata prin aparate shi control iar pe de alta va avea bisericile shi ocultismul shi toate puterile shi minunile vrajitoreshti caci vor veni cu toate puterile sataniceshti ce le au asupra celor materiale, asupra "pamantului shi a marii"....

astfel vor inlocui adevarul cu minciuna shi vor tara omenirea spre iad... spre bertatea abisala a gloriei pacatuirii fara sfarshit... intronand asupra inimilor shi sufletelor oamenilor duhul lacomiei egoiste shi al minciunii maririi de sine shi a puterii supreme, caci va lua locul lui Dumnezeu shi va incerca sa desparta el pe oameni, pe credincioshi asha cum ai despartzii oile de capre...

dar astea vor trece, shi vor veni ingerii lui Dumnezeu care cu adevarat vor pecetlui dreptzii cu semnul lui Dumnezeu shi apoi vor lasa pamantul sa fie dat urgiilor din pricina nedreptatzii, minciunii, hulelor, shi rautatzii ce vine din savarshirea pacatelor, din patimi... shi dulceatza inshipuirii de sine... ca fiind ceva insemnat... important... intzelept...

dar eu cred ca 666 este defapt birul pe care-l plateshte omul intzelepciunii omenesco-draceshti... shi birul este savarshirea pacatelor...

iar inconjurarea de peste tot cu acest numar 666 ori pecete && nu face altceva decat incet incet, pe suflet acceptand sa-shi puna amprenta invoirea cu toate cele gLumeshti, cu toate faradelegile ca fiind ceva normal... firesc... caci asta vor demonstra ca este firesc... folosindu-se de toata aparatura... venind ei cu vindecari miraculoase, cu invieri de mortzi shi foc din cer inaintea oamenilor ca sa-l primeshti ca mantuitor pe falsul mesia, cu teoriile shi puterile lui... caci ei vor veni jidoveshte, caci se va proclama conducator asha cum se proclama un Imparat... "Marele" berator, care ne va bera de dureri shi patimi dar nu de la Dumnezeu ci prin minciuna shi marshave inshelatorii care vor fi o batjocura nevazuta de oameni decat de cei Duhovniceshti... v-a fii intronarea slavei desharte la loc sfant...

acuma nu vorbesc ca un prooroc ci presupun ca asha va fii... deduc, deci este doar un proces mental speculativ ce am facut eu aici...

dar concret, 666 ori && itzi pune amprenta incet incet, prin iubirea de sine, de acte, de poza de datele tale, pe sufletul tau invoindu-te mult mai ushor cu pacatul shi obijnuindu-te treptat cu "dreptatea" bogatziei shi lacomiei... impusa de Cezar, mare tiran care o sa ne scape de "tirania" lui Dumnezeu... deci o sa ne scape de nevoia de mantuire... shi purtarea crucii... caci va demonstra ca nu are rost, pentru ca toata gLumea merge in iad... shi acolo o sa mergi shi tu... chiar daca "ajutat" cu mici clatiri de la starea ta, shi folosindu-se chiar de bisericile peste care se va introna, caci pe fagashul lui Dumnezeu... pe acolo ar vrea sa vina shi sa se introneze duhul rau... minciuna considerata ca un adevar... ca o dreptate, ca o frunte inalta shi spirituala.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? tigerAvalo9 Generalitati 84 05.09.2011 08:32:49
Am niste ganduri care vin de la necurat cred annajanette Generalitati 29 06.08.2010 10:31:45
Celor care nu cred pana nu vad flying Biserica Ortodoxa Romana 297 01.05.2010 07:46:45
Este semnul fiarei acum pe actele noastre? IT Stiri, actualitati, anunturi 35 21.06.2009 14:51:29
Care este scopul credintei pentru voi si ce repezinta mantuirea? sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 74 09.06.2009 12:17:58