![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
In zona mea ,unul care s-a ,,buiecit,, este unul care nu stie pe ce lume traieste...de buieci ce suntem alergam dupa,,ideal,,in loc sa vedem lucrurile marunte.....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oau! Nu pot crede. Despre indragostirea de 3 ani ni s-a vorbit chiar in facultate (nu numai la un curs, chiar). Ce penibil mi se pare ce faci.. Nu-mi vine sa cred ca dupa ore intregi nu te-ai racorit. Vrei sa-ti trimit poze de familie facute ieri cu sotul si copiii? Sau de sambata? Sau de vineri? Cam toata saptamana am fost toti impreuna si cum nu avem tv chiar facem lucruri impreuna.. Sau de saptamana trecuta? Hmmm? Uimitor cum le stiu unii pe toate din prosturi "profesionale" sau "crestine"! |
|
||||
|
||||
![]()
nu.termenul acesta nu-i bucovinean
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate ati dorit sa fiti obiectiv initial,insa pe drum ati pierdut tinta si ne-am trezit ca-i bagati pumnul in gura, colegei noastre Anna ,intr-un mod ostentativ sugerandu-i ca mai bine ar tacea(faptul ca ea are probleme evidente,nu o califica pt dreptul la opinie). In schimb dvs,care nu aduceti argumente valide in sustinerea iubirii pe viata intre soti,repet dvs detineti adevarul si ultimul cuvant,bineinteles! Si uite asa conversatia abunda de "Doamne ajuta!"... In fine,sa ne ajute Dumnezeu la toti!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 30.01.2012 at 19:05:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Din cate prietene am eu, doar 4 mai sunt casatorite. Doua dintre ele sunt inselate sistematic.. Una stie (si face terapie.. Da, tot ea!), cealalta nu stiu daca stie..
A treia este la a doua casatorie (dupa ce primul sot a incercat sa o omoare), se pare ca speranta triumfa peste experienta (sau avea nevoie de acte de emigrare, posibil si asta).. A patra prietena nu a trecut de aia 3-4 ani de la casatorie.. :) Cunosc personal cel putin 3 femei batute de sot (nici una nu a depus plangere), oameni educati, din afara ai jura ca au barbat civilizat. Cunosc cupluri care au divortat la batranete.. Cunosc oameni care declarau sus si tare cat de importanta este familia, cat isi iubesc sotia, ce fiinta minunata este femeia.. pentru ca apoi sa aud cum isi injura si dracuie nevasta! (un soc total a fost sa aud asa ceva la un cuplu de 70 ani, care in permanenta imi vorbeau de importanta legaturii dintre soti, iubire si alte lucruri asemenea) Deci .. Experienta proprie. Evident exista si oameni care nutresc sentimente autentice, dar cred ca mai degraba ceva in firea lor care-i predispune spre daruire. Probabil lipsa egoismului sau a mandriei. |
|
|||
|
|||
![]()
între toate cuplurile menționate este vreunul de credinicioși?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este greu de inteles.. In general un barbat abuziv se considera indreptatit! Pentru ca daca ar exista constiinta gravitatii faptelor, nu le-ar mai face. ("Maniati-va dar nu gresiti", nu? ) (Asa, ca sa nu fiu partinitoare, stiu si o femeie care si-a batut logodnicul. Merge la aceeasi biserica la care merg eu.. Am zis ca sunt barfe, dar pana la urma am vazut foaia lui de externare din spital) Aaa, apropo de iubire, am uitat sa spun lucrul cel mai socant: femeile acelea batute/inselate grosolan sunt inca "iubite" de soti. De ex. aceasta inselata: sotul ei se taraste in genunchi dupa ea, plange sa nu-l paraseasca, se jura ca doar pe ea o iubeste etc... Acelea batute: la fel, sotii declara ca le iubesc la nebunie etc... (doar ca ele, prin conduita lor i-au scos din pepeni).. Mai cititi despre abuz (fenomen foarte raspandit in Romania si in lume).. Iubirea aia eterna.. Hmmmm Pana una alta ar trebui sa fim macar civilizati. Last edited by anna21; 30.01.2012 at 20:05:15. |
|
|||
|
|||
![]()
Iartă-mă, dar mă refeream la a fi credincios în adevăratul înțeles al cuvântului. Cum ești credincios dacă-ți înșeli sau bați nevasta, în loc să „o iubești ca pe însuți trupul tău”?
Și cum să ajungi la frustrări, neîmpliniri familiale, răceală, stingerea iubirii, dacă ți-ai închinat viața lui Hristos? Ceva nu se potrivește. Domnul lipsește din relația aceea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar nu toti barbatii sunt asa! Sunt si barbati tandrii, care isi iubesc partenerul mai mult decat propria lor viata. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
sotul vs familia de origine | irinelu | Nunta | 68 | 30.08.2013 23:52:59 |
Conducatorul ideal... | mihai.radulescu2003 | Generalitati | 226 | 13.12.2012 10:48:28 |
sotul cel neideal | VLCMirela | Nunta | 138 | 12.05.2012 12:10:57 |
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal | sophia | Mari Duhovnici si predicile lor | 13 | 12.05.2010 17:30:51 |
Destin si Ideal | OmuBun | Generalitati | 4 | 28.08.2009 16:44:33 |
|