![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana atunci voi citi din ceea ce a scris el.. si Uriah Smith.. si A.T.Jones.. si J.H.Kellog... si multi altii care si-au dat seama de inselaciunile lui white. Citat:
Sau faci din nou un apel la ignoranta, asa cum v-ati obisnuit de aproape 200 de ani? Deja v-ati impropriat ignoranta pana in sange, nu mai puteti vedea adevarul!! Sarmanilor! Daca nu ai avut curajul sa citesti istoria sectei din care faci parte, ei bine! afla ca daca nu era aceasta e.g.white, miscarea millerito-inselatoare de la 1844 se stingea in cam 10-12 luni de zile. Dar white, prezentandu-si imaginatiile ca fiind "profetii", a reusit sa resusciteze minciuna. Uite aici un fragment dintr-o scrisoare a dnei.Truesdail, o apropiata a e.white, si publicata in data de 27 Ianuarie, 1891 in "The Great Second Advent Movement", pp. 260-261. Dna.Truesdail marturiseste ca intr-o zi, pe cand e.white era bolnava "spiritul" lui Dumnezeu a rapit-o pe white si i-a aratat pe locuitorii planetelor Jupiter si Saturn. Dar va las pe voi sa va "delectati" mai departe: "Sister White was in very feeble health, and while prayers were offered in her behalf, the Spirit of God rested upon us. We soon noticed that she was insensible to earthly things. This was her first view of the planetary world. After counting aloud the moons of Jupiter, and soon after those of Saturn, she gave a beautiful description of the rings of the latter. She then said, 'The inhabitants are a tall, majestic people, so unlike the inhabitants of earth. Sin has never entered here.'" |
|
|||
|
|||
![]()
ma si miram unde-a disparut threadul de joaca...
fara el forumul ar fi ca nunta fara lautari ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nunta?!?! joaca?!?!? eu, cand intru la sectiunea Secte si culte si vad cat de paguboase sunt ereziile si cate elucubratii debiteaza sectarii, am impresia c-am nimerit la balamuc. |
|
|||
|
|||
![]()
sa deduc ca n-ai prins ironia....?
|
|
||||
|
||||
![]() Ei, ironia e una, insa cu expresii de genul „nunta fara lautari”, nu facem decat sa dam apa la moara neoprotestantilor, care-si imagineaza ca fara „inestimabila lor contributie”, ca fara insistenta lor izbire cu piciorul in tepusa, ar fi mare plictiseala pe un forum ortodox. Am si citit la unii, zicand cu falosenie, ca de n-ar fi ei, ce-ar mai scadea rating-ul site-ului! |
|
|||
|
|||
![]()
Am suficiente motive să nu-l cred și ca teologie și ca și caracter. Dar nu așa se pune problema! Când cineva critică murdar scrierile Ellenei White nu e nevoie să-i dovedești minciunile; e suficient să-i citești acele pasaje luate în discuție. Dacă ai fi făcut așa (și nu aveai mult de citit), te scuteai de situația jenantă în care te-ai plasat preluînd pe nemestecate chestiunea cu Războiul de Secesiune.
Citat:
"Niciodată n-am auzit pe cineva plângând și gemând cu un regret atât de adânc, cum s-a întâmplat atunci cu cel care a fost cândva o lumină călăuzitoare în vestirea soliei. Mi s-a frânt inima auzindu-l. Spunea că ar fi dorit să se poată întoarce în staul, cum i-am sugerat, dar, după multe gemete și plâns care-ți rupeau inima, a spus: „Aș fi bucuros să mă întorc, dar nu pot! Este prea târziu! Prea târziu! Sunt pierdut pentru totdeauna! Pierdut!” În timp ce plângea pe umărul meu, mi-a mulțumit pentru tot ce am încercat să fac pentru a-l salva din acea oră tristă. A spus: „D. W. Reavis, orice ai face, să nu lupți împotriva soliei”" (Francis D. Nichol - E. G. White and Her Critics, pag. 542) Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ""În oglindă, îmi imaginez ce impresie mi-ar lăsa mie vizita pe secțiunile dedicate dogmelor ortodoxe.Bine că nu mă plimb pe acolo! "" Asta-i super tare! pe ce forum suntem noi acum???? Last edited by Adriana Cluj; 22.04.2012 at 21:12:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
focul sacru? | Stanca | Alte Religii | 59 | 16.12.2012 00:29:10 |
Despre vesnicia chinurilor iadului | topcat | Generalitati | 358 | 29.11.2012 23:42:39 |
Opreste Doamne , si stinge focul maniei Tale ! Apel la rugaciune | cristiboss56 | Rugaciuni | 55 | 09.07.2010 23:16:59 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|