![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 02.10.2011 at 13:35:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astfel oamenii pot fi santajati sau convinsi sa accepte cipul implantat. Unde? Pe mana dreapta sau pe frunte! (Ca in textul Apocalipsei!) Mai conteaza cum te numesti? Nu! CNP iti este suficient pentru a fi identificat. Se bazeaza aceasta tehnologie pe 666? Da. Spune textul Apocalipsei sa nu ne insemnam cu 666? Da. Daca stergi cele trei perechi de bare de la orice produs, aparatul de taxare nu mai decodifica informatia. Sa nu ne amagim. Traim vremuri apocaliptice si e bine sa deschidem ochii. Banii de la serviciu poti solicita sa ti-i puna intr-un cont bancar fara sa dai prea multe explicatii. Te duci la banca si ti-i ridici lunar. Astfel te obisnuiesti treptat mai putin dependent de Sistem. Se mai spune in textul Apocalipsei ca nu vom putea nici sa cumparam, nici sa vindem daca nu vom avea pecetea. Fara multe speculatii se observa ca un microcip implantat care permite accesul la contul bancar indeplineste perfect acest rol. Daca se retrage numerarul de pe piata si n-ai cip, mori de foame! |
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Filoteu,absolvent la cibernetica,explica f.bine de ce pecetea(sau semnul) este cipul implantat si vb. si despre actele biometrice.Daca aveti cateva minute sa il ascultati.Link-ul este ptr. partea a3a,celelalte parti le gasiti in playlist.
p.3 - Ce este pecetea, 666 si cine este Fiara [Cat de sigure sunt cipurile biometrice [RFID] http://www.youtube.com/watch?v=Xq4VY...eature=related Si aceste linkuri sunt pe aceiasi tema. Populatia de pe Glob va fi controlata în întregime prin cip-uri! .flv (interviu Aaron Russo) http://www.youtube.com/watch?v=wr_XfT5fmN8 Carl Sanders - Mark of The Beast (666) [Part 1 / 28] http://www.youtube.com/watch?v=OEkCq...eature=related Ce inseamna sa ai numarul 666 pe buletin. http://www.youtube.com/watch?v=G4b-E...eature=related Apelul Parintelui Iustin Parvu despre pasapoartele biometrice 666-Noua Ordine Mondiala http://www.youtube.com/watch?v=TI8IF...eature=related Carti care vorbesc despre lucruri similare: apocalipsa13 http://www.scribd.com/doc/67163624/apocalipsa13 Apusul Libertatii de Ieromonah Hristodul Aghioritul http://www.scribd.com/doc/67163758/A...dul-Aghioritul Acum,inainte sa spuneti ca nu este adevarat in privinta cipurilor,cercetati,cititi,ascultati ce au de zis marii duhovnicii Romaniei,ai Greciei,ai Rusiei,abia dupa ce v-ati documentat cum trebuie sa veniti sa spuneti ca nu e adevarat si ca este o exagerare.E simplu sa ascult de parintele care spune ce imi convine mie,dar e mai greu sa faci ce trebuie ptr. ca de multe ori e greu.Din cate stiu eu,trebuie sa alegem calea cea stramta daca vrem sa fim cu Hristos,iar voua vi se pare ca cipurile sunt calea stramta sau calea cea usoara,accesibile si comoda?Niciodata in istoria omenirii nu s-a intamplat sa insemneze(implanteze)un om cu un cip,iar acum asta se intampla.Inca nu este obligatoriu,dar v-a fii.Cei din puscarie in USA,UK si alte tari au cip,cei din armata vor avea cip si ei,asta daca nu au deja,si asa mai departe. Daca accepti cipul implantat de ex este lepadare voita.Asta ptr ca ti s-a atras atentia de catre duhovnici ca cipul este pecetea,scrie in bible despre pecete,au fost profetii despre pecete,iar tu ai decis sa le ignori si sa accepti cipul-deci se poate spune ca este lepadare voita din moment ce stiai despre ele. As vrea nespus de mult ca eu si ceilalti care cred in treaba asta cu cipul sa ne inselam si sa nu fie nimic de care sa ne temem, cine n-ar vrea? Insa cred cu tarie ca monahii care ne atentioneaza nu s-ar deranja degeaba si nu ar vorbi vorbe in vant,asa sa se afle in treaba. Fiecare crede ce doreste si pe cine doreste pana la urma.Eu atat va zic: documentati-va bine,nu credeti orice vorba oficiala de la tv si in ziare, fiti atenti si rugati-va Lui Dumnezeu si Fecioarei Maria sa va lumine-ze si sa face-ti alegerea corecta-daca omul nu va dumireste,sunt sigura ca Dumnezeu va v-a ajuta sa intelegi daca Il rugati. |
|
|||
|
|||
![]()
A crede ca un cip in sine, ca obiect, este lepadare sau cadere, in conditiile in care nimeni nu cere lepadarea de credinta, asa ceva este o superstitie.
In momentul de fata acest obiect, cipul, nu are nici o semnificatie spirituala, pentru ca nu este conditionata primirea lui de lepadarea de credinta. Fereasca Dumnezeu! Este o gresala sa consideri ca in momentul asta, acceptarea unui act cu cip este o cadere. Sfintii Parinti, si toata traditia bisericii invata doua lucruri despre acest aspect: 1. ca lepadarea este constienta 2. ca nu exista pecete a antihristului inainte de venirea antihristului, cu alte cuvinte nu exista pre-peceti sau ante-peceti. Si sinodul Rusiei a afirmat raspicat acest lucru. Dincolo de toate aceste speculatii, trebuie sa observ ca: -marii duhovnici nu au avut o pozitie unitara. De exemplu, parintele Rafail Noica, parintele Teofil Paraian, chiar Arsenie Papacioc, au avut o pozitie mult mai nuantata ca cei de la Petru-Voda. - parintele Iustin Pirvu a afirmat explicit ca primirea unui act cu cip inseamna lepadare. Deci, draga Antonia, daca spui ca e doar cadere il contrazici pe parintele Iustin. Asta doar ca sa vezi cat e de ambigua situatia in care te afli. Si hotaraste-te. Daca cipul e lepadare, inseamna ca si telefonul mobil e cadere. Inseamna ca si cardul bancar e cadere. Dar si cei de la Petru-Voda au telefoane mobile. Si mai au si computere si laptop-uri la care butoneaza tot timpul, desi un calugar n-ar trebui sa piarda vremea pe internet. Cum se impaca asta cu credinta? |
|
|||
|
|||
![]()
Ala, Aaron Ruso e un tembel, scuzati-mi expresia.
Si eu pot sa apar maine la tv si sa spun ca mi-a zis nu stiu cine ca urmeaza sa se implanteze cipuri in oameni. Acolo sunt multe minciuni si speculatii. Cine stie ce interese o fi avut si Aaron Ruso? Sunteti chiar atat de creduli incat sa credeti tot ce zice unu' pe internet? Oricine poate sa zica orice. Si eu pot sa zic ca mi-a zis Basescu ca vrea sa extermine Romania. Si unii or sa ma creada. |
|
|||
|
|||
![]()
Si apropos de pozitia unor duhovnici.
Si cand s-a schimbat calendarul au zis unii, unii chiar cu viata sfanta, ca cine trece pe calendarul nou isi pierde mantuirea. Si a fost asa? Chiar nu mai aveti nici un pic de discernamant? Cum poate un crestin sa se lepede fara sa stie ca s-a lepadat? |
|
|||
|
|||
![]()
Bogdan81, citeste cu atentie mesajele mele pe acest topic. Dar cu atentie. Fireste, daca eu as fi avut cuvant cu putere multa, atunci ai fi inteles ce am vrut sa spun. Dar pentru ca eu am scris informatia cu bucuria egoista ca am avut dreptate, ai crezut si tu in dreptatea ta. Si asa fiecare crede in continuare ca are dreptate. Si tu si eu. Sa facem abstractie de orgolii si sa-L rugam pe Dumnezeu sa ne deschida inimile pentru a urma calea cea buna. Mantuire iti doresc.
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hotararea B.O.R in ceea ce priveste pasapoartele biometrice | dorinastoica14 | Stiri, actualitati, anunturi | 477 | 11.10.2010 12:09:52 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Pasapoartele biometrice nu vor fi obligatorii | mihailt | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 27.06.2009 02:43:09 |
Sunt pasapoartele biometrice o lucrare diabolica? | moro.d | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 05.02.2009 23:45:44 |
|