![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeului Adevarat. Creeatorul si Sustinatorul tuturor lucrurilor, singurul Suveran, Împăratul împăraților și Domnul domnilor, singurul Care are nemurirea, Care locuiește într-o lumină de care nimeni nu se poate apropia și pe Care nici un om nu L-a văzut și nici nu-L poate vedea.
Citat:
Citat:
Dar mai e ceva: dumneata pazesti poruncile lui Dumnezeu ca sa nu te dea El afara? Nu conteaza daca te da Dumnezeu afara sau nu. Nu mai actionati bazata pe frica. Din dragoste fata de Dumnezeu, fiti darnica cu Biserica. Daca nu vreti sa dati 10%, nu e nici o problema, dati 12% sau 15%. Mergeti in fiecare duminica si duceti cate 50 de Ron intr-un plic si dati-l preotului. Spuneti asa: „Cu smerenie as vrea sa ofer bisericii putin din putinul meu!”. Preotul il va da casierului bisericii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt pastori si preoti care traiesc cu putin si Domnul le poarta de grija. Sunt pastori si preoti care au vile. Unii le-au construit cinstit, din binecuvantarea lui Dumnezeu, altii le-au ridicat din furtisaguri. Iti spun minciuni sau lucruri noi? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar eu am spus in fiecare duminica. 50 ori 4 duminici egal 200 Ron pe luna. Ceea ce este o zeciuiala decenta. Last edited by Iosif77; 12.01.2011 at 20:09:51. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu esti pastor atunci de ce suporti cauza asta cu datul a 10% din venit?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si celelalte biserici la fel. Tu trebuie Danut sa incepi sa daruiesti primul in biserica ta si apoi sa-i inveti si pe prietenii tai. Preotul nu se va supara. Last edited by Iosif77; 12.01.2011 at 20:14:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar acea libertate, pe care nu o intelegi, se refera la faptul ca nu ma supun unor legi facute de oameni. Orice decizie pe care o iau, orice lucru pe care il fac ... ma gandesc ca este Domnul de fata si stie si vede ... Uite, este de fata si acum, cand scriu pe forum ... De aceea nu pot vorbi oricum si nu ma pot adresa pe masura unor anumite replici pe care le primesc ... Si stii, de cate ori sar calul imi pare rau ... ma mustra si simt lucrul acesta in inima mea ... Despre o astfel de libertate vorbesc ... Toate aceste nu exclud respectul pe care il port celor care au facut si isi fac lucrarea ... Si stii ... eu le urmez credinta. Ei au crezut in jertfa lui Isus, in invierea Lui, in mantuirea pe care Isus ne-a dat-o ... S-au inchinat lui Dumnezeu, la fel si eu ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si, rugati-l sa va spuna adevarul ... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
n-am spus ca e cineva NP...am vazut ca nu poti sa continui o idee daca nu te legi de Bis. Orto.... daca nu stii despre cultul/secta ta nimic, taci si lasa pe altii sa comenteze... voi NP cand raspundeti la o intrebare pusa de un ortodox, imediat va legati de Bis. Orto....de ce, nu sunteti capabili sa va aparati sau va este rusine ca unii oameni va spun POCAITI iar faptele voastre sunt jalnice?
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|