![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Interesul te face sa te comporti intr-o maniera mai putin onesta. Ce era asa greu de inteles? Pentru o alta viata eu ar trebui dupa logica crestina sa ma prefac credincios. Halal morala! Citat:
Tocmai voi care instigati la oportunism ne criticati pe noi care nu cedam asa usor? Nici macar nu stiti sa pierdeti! Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Trebuia?
Citat:
Citat:
Citat:
La cele 3*10^9 de perechi cit are genomul uman, aceasta inseamna 1,5*10^8 perechi diferenta. Daca consideram ca ambele ramuri au evoluat cu aceeasi rata, 200 de mutatii pe generatie, obtinem 0,75*10^6 generatii, deci 0,4*10^6 generatii pe ramura, deci 8 milioane de ani diferenta (la 20 de ani generatia). Si partea stiintifica http://www.genome.gov/Pages/Research...p_Analysis.pdf Fac si eu ce pot :) Doar ca exista nenumarati observatori :) Si nu numai umani :) |
|
|||
|
|||
![]()
un ateu facea jogging in padure. dupa un copac, ii apare ursul in fata. speriat, ateul, a strigat: Doamneee!!! dandu-si mainile de la ochi, vede ursul inmarmurit si o raza de lumina coborand in cer. apoi s-a auzit o voce: M-ai strigat?! si a raspuns ateul: Doamne, ce i drept, ti am negat existenta atat amar de vreme, si stiu ca e nedrept, dar un singur lucru iti cer...
Spune! zise Dumnezeu.. ateul: Doamne, un singur lucru iti cer... fa ursul crestin! Dumnezeu: doar atat??? da...zise ateul... Esti sigur??? ...da Doamne... atat! Fie! zise Dumnezeu. raza disparuse, ursul isi revenise la normal si, cu o fata senina si mainile pe piept asemenea crestinilor, ursul a facut semnul Sfintei Cruci si a zis: Binecuvinteaza Doamne bucatele aceastea ce mi stau inainte! |
|
|||
|
|||
![]()
Urs crestin :0 Bun banc :)
|
|
||||
|
||||
![]()
pana la urma n-am aflat ce poate fi mai presus si mai frumos decat iubirea
![]()
|
|||
|
|||
![]()
"pana la urma n-am aflat ce poate fi mai presus si mai frumos decat Dumnezeu"
Nu asta vroiai sa zici ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
raspunsul tau la ce a spus:
Citat: În prealabil postat de Jane Says E singurul lucru frumos care exista in univers: sa iubesti si sa te bucuri de cel care te iubeste si se bucura de tine. Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Una e sa spui ca e singurul lucru frumos si alta ca e cel mai frumos
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() pe langa dragoste, ce poate exista mai sau la fel de fumos si presus, in univers, pentru un ateu? ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|