![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pentru amatorii de fructe de vasc recoltate personal: pana la doza de 3 grame nu riscati viata. Mai departe, nu garantez.
|
||||
|
||||
![]()
Tre' doar tastatura.
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inainte sa scriu acel mesaj m-am informat un timp pe net, dar acum m-am uitat si pe lucrarea intreaga: http://gandirea.ro/originea-cuvintului-craciun/ Autorul spune ca dacii nu au fost crestinati, pentru ca ei aveau deja o traire crestina. Mai mult, autorul spune ca locuitorii aveau un trai isihast: "În Terra mirabilis se arată că în Spațiul Carpatic, doctrina arhaică hesychia (= liniște, repaos), o tehnică similară cu Yoga, dar mai dezvoltată și mai profundă, a continuat să fie practicată în Dacia și după cucerirea unei mici părți din Dacia de către romani." De aici autorul spune in citat de calugari isihasti si manastiri. |
|
|||
|
|||
![]()
Stiam ca e si otravitor, nu mai stiam ce anume.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ionele...
Deci... Sa zicem ca azi e sarbatoare. Crestina, desigur. Ma duc la Biserica. Dar azi, sa zicem, e si "Black Friday" si ma duc dupa ce ies de la Biserica si imi cumpar un Televizor. Sunt pagan? |
|
||||
|
||||
![]()
esti mai "pagan" decat a fost Anton Szandor Lavey
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: recunosti aceste poze ale cultului tau? Au sau nu pe ele simboluri pagane antice egiptene?
|
|||
|
|||
![]()
Acum nu vom face o descriere a simbolurilor , nu pentru ca nu poate , dar cum bine stii si tu, si ochiul lui Dumnezeu are origine pagana , nu numai la religia egiptenilor, simbol gasit azi si in masonerie , si pe unele Biserici Ortodoxe din tara. Crucea ansata o au azi crestinii copti , adica Biserica copta . Si apoi am mai zis si altora ca eu am vazut anii trecuti o emisiune pe National TV , emisiune despre Masonerie , unde erau doi invitati masoni cu grad mare , unul era Olimpian Ungherea si cineva prin telfon , sau reporterul a intrebat , macar ca nu era in discutie despre Martori,, daca Martorii faca cumva parte din masonerie. Raspunsul a fost categoric ,nu. Asta deoarece chiar daca unii asa cred, idealurile doar caritabile ale masoneriei , si faptul ca sant ACCEPTATI ,in masonerie doar crestini( ortodocsi , catolici , greco , romano, etc) , si musulmani , sintoisti, budisti , hindusi, cu conditia ca toti sa creada desigur in Dumnezeu , si sa nu fie atei. Ce intelegere sa fie intre un talmes-balmes , de comun acord cu ceea ce a spus Hristos Iisus, ,,Sa aveti toti acelasi gand,, cand sant atatea diferent, atunci. Regretatul tracolog istoric preot ortodox Dumitru Balasa a scris in cartea s-a ,,Dacii de-a lungul mileniilor , ca exista si URME DE OFISM, in cadrul Bisericii ortodoxe. Stii cred ce este ofismul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce au cumparaturile , cu faptul ca esti crestin,,,?
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai da, Martorii iubesc si ei "Blac Poamanday" de ce sa se ia de ea?
Nu e obicei pagan in definitiv, e unul modern. Ca si traducerea stramba pe care au facut-o Sfintei Scripturi. E moderna, e dupa doctrina, deci e "cool".
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.05.2012 19:36:50 |
Contra argument adus originilor Crestinismului in egiptul antic | colaps | Generalitati | 37 | 11.05.2010 03:04:05 |
Proportiile religiilor pe glob | luchian | Generalitati | 4 | 09.10.2009 15:32:51 |
100 de ani de istoria religiilor | odin | Generalitati | 0 | 09.03.2007 18:47:32 |
|