Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.10.2009, 14:42:34
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ratacitorul Vezi mesajul
Voi interveni putin doar!De ce credeti voi ca se incununa la casatoria religioasa?
Pt biruinta asupra ispitei!
O mireasa care nu-i virgina nu ar trebui sa stea la oficierea casatoriei religioase nu cu voal ca o fecioara ,ci imbrobodita ca una ce numai este fecioara!
Dar ce se intampla.Iata ca aceea care nu-i fecioara vine la cununie ca o fecioara,adica minte prin vesminte chiar atunci cand infata lui Dumnezeu primeste incununarea casatoriei!
Voi credeti ca biserica a cerut virginitate la casatorie nestiind ce face!
Sa va dau o veste.In orient stiinta a descoperit ca primul barbat care se culca cu o fecioara si ejaculeaza normal o marcheaza pt toata viata!
Ce este asta?Pe cai umorale se transmite o matrice genetica spre ovare in as fel incat viitorii copii ai acestia vor acea intre 15 si 25 de procente caracteristicile acestui prim barbat!
Deci daca va avea copii cu alt barbat,acei copii vor mostenii intre 15 si 25 procente din caracteristicile primului si nu ale tatalui biologic.
Nu mai conteaza cati barbati a mai avut.Primul conteaza!
Restul si pt barbat si pt femeie sunt justificari tardive si puerile,dar fara ele ar fi greu sa ne suportam singuri .
De ce credeti ca se impune ca sotia viitorului preot sa fie virgina la casatoria cu acesta?Stiti ca daca aceasta nu a fost virgina sotul nu poate fi hirotonit?Chiar daca a fost virgina intr=o casatorie anterioara,casatorindu-se a doua oara(chiar fara nici o alta abatere)al doilea sot nu poate fi hirotonit.
Nu o fac pe lupul moralist,dar impartia cerurilor este mai aproape de cei ce pot sa fie curati,decat de noi cei ce cautam scuze pt intinaciunile vietii izvorate din slabiciunile noastre si prea putina credinta.
Si cand vii la cununie fara a fi virgina este normal ca asupra casniciei tale sa se abata tot felu de pedepse divine.Caci nefiind fecioara ,nu vii umila ca una ce ai gresit ,ci ca una trufasa,lund inselare de fecioara si sfidand prin trufia ta pe Dumnezeu care stie ce esti!
In fata Lui te casatoresti!si dupa cum te prezinti in fata lui iti meriti soarta.
Deja in sudul USA a intervenit o alta morala.Mii de tinere catolice jura ca se vor casatori virgine si chiar as fac!Mai mult se unesc in asociatii ale virginelor!
O moda veti spune!Poate!...dar o moda inspirata de Dumnezeu!Cine poate lupta impotriva Lui???????
Deci,sfatul meu este ca mai intai (daca va iubiti)mergeti la duhovnic ,faceti penitenta data,si apoi casatoriti-va religios asa cum santeti fara a incerca sa para ca este altfel.Caci daca nu este sinceritate in casatoria voastra in fata lui Dumnezeu atunci nu va fi nici intre voi!Iar daca tineti mai mult la inselare decat la Slava lui Dumnezeu la ce va este de folos casatoria?
Desi nu prea imi convine recunosc ca ai dreptate. Chestia cu puritatea nu e o gluma. Din pacate in ziua de azi tinerii merg la tot felul de compromisuri pt ca nu au incotro. Daca cauti virgine in Buc s-ar putea sa obosesti cautand :). Sunt, dar proportia le este net defavorabila.

PS Chestia cu primul mascul s-a confirmat intr-o oarecare masura printr-un experiment cu cai si zebre. O iapa a fost impreuna cu un mascul de zebra, nu a iesit nimic, iar mai tarziu a fost cu un mascul de cal si a fatat un manz frumos, dar avea dungi abia vizibile de zebra! Totusi la experiment au participat mai multe perechi de iepe si zebre si nu la toate s-au observat acelasi lucru. Pe de alta parte mostenirea nu este neaparat prin blana observata, se putea sa mosteneasca alte trasaturi: rezistenta zebrei, forma danturii etc etc.
Vechi 19.10.2009, 14:50:14
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Eu am constatat doua probleme majore si de aceea spun ca si fata trebuie sa fie invatata, pregatita pentru casatorie chiar si pentru pat si chiar e bine sa aibe o proba: pot apare nepotriviri care sa faca o casnicie imposibila, se poate depista o problema de infertilitate care trebuie cunoscuta si acceptata in prealabil de viitorii soti. Altfel se intra cu minciuna in casatorie.
Asta o s-o pun in rama!
Se spune ca pana se "rodeaza" sotia s-ar putea sa nu simta cine stie ce placere. Si atunci dupa logica ta, fata incearca, nu-i place, incearca altul, nu-i place, dupa care pe la al 30-lea tocmai ce a inceput sa-i placa si se casatoreste, doar ca prin natura lucrurilor ala cu care va ajunge sa fie impreuna, al 30-lea, probabil ca e si el un fustangiu si un betiv agresiv, si uite asa ne miram ca jumatate din casatoriti in ziua de azi in RO ajung divortati in urmatorii 3 ani!

Nu prea am auzit sa poti depista infertilitatea facand sex. Probabil te referi la impotenta, asta e altceva. Infertilitatea se stabileste doar la medic.

Last edited by sergiu; 19.10.2009 at 15:08:20.
Vechi 19.10.2009, 14:56:01
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
In masura in care esti barbat ai tot dreptul !
Stai stai ca nu ma prinsei...
Vechi 19.10.2009, 15:38:35
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Stai stai ca nu ma prinsei...
Nici eu!
Vechi 19.10.2009, 15:52:42
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
In masura in care esti barbat ai tot dreptul !
Probabil ideia e ca daca esti barbat e normal sa doresti sa ai o nevasta care sa-ti trezeasca diverse...dorinte. Viceversa nu este valabila pt ca atunci femeia este considerata desfranata . Popular se considera ca femeia starneste barbatul si nu invers
Doar o presupunere...
Vechi 19.10.2009, 17:07:39
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Probabil ideia e ca daca esti barbat e normal sa doresti sa ai o nevasta care sa-ti trezeasca diverse...dorinte. Viceversa nu este valabila pt ca atunci femeia este considerata desfranata . Popular se considera ca femeia starneste barbatul si nu invers
Doar o presupunere...
PT. AndruscaCMI:
Dar de ce crezi tu ca un barbat nu si-ar dori o asemenea femeie? Ce te face sa crezi asta ? Imi faci impresia unei femei inteligente . Crezi ca barbatii isi doresc femei cu care in clipele de intimitate sa poata discuta lucruri savante sau de ce a scazut productia de griu la hectar anul acesta sau ce se intimpla cu septelul de nu i se mai poate opri prabusirea ?
Desi si noi barbatii suntem nascuti din femeie, desi suntem oameni ca si ele noi le vedem ,le dorim si le apreciem un pic altfel decit ele pe noi .Asa este firea lucrurilor.Desi ele ne nasc, ele ne invata ce este fraga buzelor si cum se fura,ele ne invata cum sa le ,,vorbim" si sa ne uitam in fundul ochilor lor (acolo unde este haul simtirii umane)privindu-le patimas pina la urma rareori mai au puterea sa stapineasca situatia si sfirsesc prin a se darui. Ce simplu se scrie ,,a darui" dar ce lume ascunde in el acest cuvintel !
Dar destul cu explicatiile pt ca depasim ... interesul...

Sunt de acord si cu parerea fratelui Sergiu...este bine !
Vechi 19.10.2009, 17:31:17
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
PT. AndruscaCMI:
Dar de ce crezi tu ca un barbat nu si-ar dori o asemenea femeie? Ce te face sa crezi asta ? Imi faci impresia unei femei inteligente . Crezi ca barbatii isi doresc femei cu care in clipele de intimitate sa poata discuta lucruri savante sau de ce a scazut productia de griu la hectar anul acesta sau ce se intimpla cu septelul de nu i se mai poate opri prabusirea ?
Desi si noi barbatii suntem nascuti din femeie, desi suntem oameni ca si ele noi le vedem ,le dorim si le apreciem un pic altfel decit ele pe noi .Asa este firea lucrurilor.Desi ele ne nasc, ele ne invata ce este fraga buzelor si cum se fura,ele ne invata cum sa le ,,vorbim" si sa ne uitam in fundul ochilor lor (acolo unde este haul simtirii umane)privindu-le patimas pina la urma rareori mai au puterea sa stapineasca situatia si sfirsesc prin a se darui. Ce simplu se scrie ,,a darui" dar ce lume ascunde in el acest cuvintel !

Hmmm...da, am inteles acum. Nu, nici nu mi-am imaginat vreodata ca barbatii in clipele de intimitate isi doresc sa discute despre grau, despre politica sau facturi( desi exista probabilitatea sa existe cativa si de astia) insa mi s-a parut termenul de "femeie devoratoare" putin intrigant si am vrut sa aflu mai multe detalii...
Vechi 19.10.2009, 17:36:22
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Doar o presupunere...
M-ai facut sa rad, dar totusi imi este greu sa cred ca atractia fizica( luata ca atare) este valabila numai in cazul barbatilor...realitatea este alta. Cred ca barbatii pot rupe dorinta mai usor de sentiment si la impulsuri mult mai simple...pe cand in cazul mecanismului femeii este nevoie de mai multa complexitate..., gresesc?
Vechi 19.10.2009, 17:58:14
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Implicit

Citat:
PT. AndruscaCMI:

Totusi, intre o femeie tandra, care sa raspunda la atractia pe care barbatul o simte pentru ea, nu inseamna de loc o femeie devoratoare si posesiva!
Nu prea cred ca barbatii isi doresc astfel de femei, nici chiar 'fustangiii'; barbatilor le place cred chiar mai putin decat femeilor sa aiba o relatie posesiva (in care ei sa fie obiectul).
Vechi 19.10.2009, 17:59:12
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
M-ai facut sa rad, dar totusi imi este greu sa cred ca atractia fizica( luata ca atare) este valabila numai in cazul barbatilor...realitatea este alta. Cred ca barbatii pot rupe dorinta mai usor de sentiment si la impulsuri mult mai simple...pe cand in cazul mecanismului femeii este nevoie de mai multa complexitate..., gresesc?
Necesitatile barbatilor si femeilor sunt destul de diferite. Daca barbatii iubesc mai mult visual, femeile o fac mai mult cerebral. Daca barbatii au nevoie de o femeie "slaba" care sa le dea impresia de putere, femeile au nevoie de barbati puternici care sa le dea impresia de siguranta. Aici este interesant cum practic instincte diametral opuse pot duce la aproximativ aceiasi senzatie satisfacatoare: ca cuplul este puternic si in siguranta. Daca barbatul iubeste mai mult visual si are nevoie de femeia care sa-i acorde puterea, femeia iubeste mai mult cu urechile (cerebral) si este excitata de sentimentul de putere pe care i-l inspira barbatul. Aceasta este o taina cred eu, cum se intrepatrund formand un tot intreg aceste concepte. Ce stim noi....

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Viitorul meu sot si prietena mea eudiana Nunta 67 11.06.2011 02:33:24
prietena penticostala ionell Generalitati 26 17.11.2010 10:35:27
prietena mea nu este fecioara livadarufelix Nunta 184 11.08.2010 20:47:30
ajutati-ma, sa ajut o prietena! maria_aura Secte si culte 37 12.03.2010 20:26:33