![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS Chestia cu primul mascul s-a confirmat intr-o oarecare masura printr-un experiment cu cai si zebre. O iapa a fost impreuna cu un mascul de zebra, nu a iesit nimic, iar mai tarziu a fost cu un mascul de cal si a fatat un manz frumos, dar avea dungi abia vizibile de zebra! Totusi la experiment au participat mai multe perechi de iepe si zebre si nu la toate s-au observat acelasi lucru. Pe de alta parte mostenirea nu este neaparat prin blana observata, se putea sa mosteneasca alte trasaturi: rezistenta zebrei, forma danturii etc etc.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Se spune ca pana se "rodeaza" sotia s-ar putea sa nu simta cine stie ce placere. Si atunci dupa logica ta, fata incearca, nu-i place, incearca altul, nu-i place, dupa care pe la al 30-lea tocmai ce a inceput sa-i placa si se casatoreste, doar ca prin natura lucrurilor ala cu care va ajunge sa fie impreuna, al 30-lea, probabil ca e si el un fustangiu si un betiv agresiv, si uite asa ne miram ca jumatate din casatoriti in ziua de azi in RO ajung divortati in urmatorii 3 ani! Nu prea am auzit sa poti depista infertilitatea facand sex. Probabil te referi la impotenta, asta e altceva. Infertilitatea se stabileste doar la medic.
Doamne, Dumnezeul meu, desi nu am facut nici un bine inaintea Ta, da-mi dupa harul Tau, sa pun inceput bun. Last edited by sergiu; 19.10.2009 at 15:08:20. |
|
||||
|
||||
![]()
Stai stai ca nu ma prinsei...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Doar o presupunere...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar de ce crezi tu ca un barbat nu si-ar dori o asemenea femeie? Ce te face sa crezi asta ? Imi faci impresia unei femei inteligente . Crezi ca barbatii isi doresc femei cu care in clipele de intimitate sa poata discuta lucruri savante sau de ce a scazut productia de griu la hectar anul acesta sau ce se intimpla cu septelul de nu i se mai poate opri prabusirea ? Desi si noi barbatii suntem nascuti din femeie, desi suntem oameni ca si ele noi le vedem ,le dorim si le apreciem un pic altfel decit ele pe noi .Asa este firea lucrurilor.Desi ele ne nasc, ele ne invata ce este fraga buzelor si cum se fura,ele ne invata cum sa le ,,vorbim" si sa ne uitam in fundul ochilor lor (acolo unde este haul simtirii umane)privindu-le patimas pina la urma rareori mai au puterea sa stapineasca situatia si sfirsesc prin a se darui. Ce simplu se scrie ,,a darui" dar ce lume ascunde in el acest cuvintel ! Dar destul cu explicatiile pt ca depasim ... interesul... Sunt de acord si cu parerea fratelui Sergiu...este bine ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu prea cred ca barbatii isi doresc astfel de femei, nici chiar 'fustangiii'; barbatilor le place cred chiar mai putin decat femeilor sa aiba o relatie posesiva (in care ei sa fie obiectul).
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Viitorul meu sot si prietena mea | eudiana | Nunta | 67 | 11.06.2011 02:33:24 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
prietena mea nu este fecioara | livadarufelix | Nunta | 184 | 11.08.2010 20:47:30 |
ajutati-ma, sa ajut o prietena! | maria_aura | Secte si culte | 37 | 12.03.2010 20:26:33 |
|