![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu iti vreau raul si crede-ma ca inteleg cat pot eu.. incerc sa inteleg situatia ta. Dar ai grija la 'lauda' adusa ateilor... invatatura dreapta mai curand te invata nici macar sa nu vorbesti cu astfel de persoane, darmite sa le faci mai bune decat un crestin. Si legat de problema ta.. ma intreb.. daca vine insusi satana si iti spune 'da-mi sufletul si o sa ai un copil' Ce ai face?' Crede-ma ca si eu am fost nevoit sa-mi raspund intr-o anume situatie acestei probleme si am raspuns nu. Era un anume lucru pe care mi-l doream din tot sufletul, intr-o perioada foarte grea a vietii mele. Off, tocmai mi-am adus aminte ca am spus ceva gen "de ar fi sa moara ambii parinti dar sa se intample treaba respectiva, eu as accepta". Uite ca foloseste si interventia asta la ceva, cel putin mie; mi-am adus aminte ce un pacat extrem de grav; dar chiar si asa, NICIODATA n-as fi formulat 'as face orice'. Si atunci oricum eram mult mai 'intelept' si 'tolerant' [ a se citi in lume si papagal, pacatos si condus de cel rau, egoist si egocentrist; vreau, vreau, vreau.. EU, EU, EU... vreau bebe! - ] Eh, la mine era altceva. Iar acum, nici macar nu prea mai imi doresc acel lucru atat de mult. Ce incerc eu sa te fac sa intelegi este ca totul se face cu Voia lui Dumnezeu. Nu cu inventii moderne, nu cu pact cu diavolul. Este lipsa de credinta, si pacat mare. Daca nu poti face copii este pentru un motiv, toate au un motiv, nu te poti impotrivi Voii lui Dumnezeu. Neascultarea, egiosmul, mandria... sunt cele mai grave lucruri pe care le poate face un om. Un calugar toata viata se lupta sa dobandeasca ascultarea; ascultarea se spune ca este virtute mai mare decat facerea de minuni. Nu este 'faca-se voia mea' ci este 'faca-se Voia Ta'. Dar ce stiu eu.. Sunt un amarat prost, neintelept, intolerant, fanatic, habotnic, fariseu, innapoiat, singur, uitat de lume, care nu stie sa 'traiasca viata' Oi fi eu nebun si paranoic si alte din astea ce am zis mai sus.. dar mereu cand dau peste cateva nume de useri, dau de lucruri care ma intristeaza... sunt cativa care fac pe desteptii si corectii pe aici, si nu ma refer la tine. In general, incerc sa-i evit pe cei care se baga in seama pe forumuri crestine dar nu au nici o treaba cu credinta, alta decat sa o terfeleasca. Este spus ca se iarta multe, dar pacatele impotriva Duhului Sfant cu greu se pot ierta... blasfemiile, injuraturile de cele sfinte. Decat sa spui 'nu cred' mai bine ai fura, ai bate, si ai face orice alte lucruri urate, scarboase si satanice. Si in alta ordine de idei, ma doare atunci cand vad 'crestini'... cica sa nu judec... dar cum sa nu observ ca intr-o tara in care 87% sunt crestini, doar 4% vin la Biserica? Rad dracii de noi... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Mai e o problema legata de faptul ca raspandesti niste conceptii care nu sunt chiar crestine si este normal sa fiti contrazisi cand faceti asta, mai ales pe un forum care spune ca este orientat catre crestini ortodocsi. Sa va ajute Bunul Dumnezeu sa aveti copilasi si sa va aduca multa bucurie! |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Femeia vreau un copil. Cine ești tu să-i spui că de fapt îi dă tîrcoale satana? Nu ți-ar fi rușine! Citat:
Cînd omul e bolnav, apelează la medicină. Cînd vrea să spună prostii pe forumuri, se folosește de Internet și de calculator. Cînd o femeie vrea copii și cu un ajutor medical îi poate avea fără riscul de a le aduce prejudicii, este normal să îi facă. Treci peste asta. Citat:
Cît despre egoism și mîndrie, uită-te întîi să vezi ce cuvinte ies din gura ta. Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Bine ai venit pe acest forum ! Rugămintea mea este de a-ți schimba tonul și stilul ăsta miștocăresc . Nu de alta , dar , cu siguranță adminul se va seziza și vei sta ceva timp pe tușă. Nu cred că asta îți dorești . Este o rugăminte în afara subiectului de față . Viață lungă ( și pe acest forum ) . Stă în bunul simț și voința ta ! Toate cele bune .
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu se voia tonul meu a fi miștocăresc, era pur și simplu indignare. Iar imprecațiile nu-mi stau în stil. Aș încerca să răspund cu bun simț dacă aș răspunde unui mesaj care nu ar atenta la drepturile cele mai de bază ale unei ființe umane. Eu spre exemplu nu vreau copii – poate mă voi gîndi în cîțiva ani la o adopție totuși. Dar ca unei femei care își dorește foarte mult un copil să i se facă observație că a recurge la beneficiile medicinei este mîndrie și conlucrare cu satana mi se pare nu numai o manipulare tendențioasă, dar și o insultă. Una e să îți exprimi o părere, alta e să ataci pur și simplu dreptul unui om de a recurge la îngrijiri și tratamente medicale. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai toate motivele sa asculti ce spune sefu'! Aici nu oricine poate jigni pe ceilalti iar pauze definitive se dau pentru cei care fac orice impotriva vantului! Mai bine iei exemplu de la toleranta crestina pe care o manifesta veteranii forumului! LE: mesajul lui CB poate sa para o amenintare dar de fapt sunt convins ca daca ai fi citit din Sfintii Parinti ai fi inteles ca e un sfat calduros si plin de dragoste fata de aproapele forumistic! Sa iei exemplu de manifestare toleranta de la semenii tai crestini! Numai bine! Last edited by ai2; 19.10.2009 at 10:00:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Si nu toti crstinii ortodocsi sunt contra metodelor de procreatie asistata. Cunosc multi care nu sunt contra, daca se fac eforturi sa nu se sacrifice embrioni. Stii vorba: Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in traista - respectiv in uter ![]() Dumnezeu i-a dat omului si mintea cu care a descoperit medicina. De altfel daca nu e voia Lui, nu poti avea copil cu nici o metoda. Citat:
Haida de!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și aș mai vrea să mi se arate unde am comis „acele jigniri”. Am spus că medicina și știința nu sînt pact cu diavolul. Citat:
Citat:
După logica asta, ar trebui ca toate cuplurile să adopte toți copiii din toate orfelinatele din toată lumea, și de-abia apoi să își mai creeze și propriii descendenți. Iar despre procedeul în care „Dumnezeu nu participă” – cum vine asta? Cînd vorbeam cu oameni învățați (și religioși) și le vorbeam de descoperiri științifice, îmi spuneau cu înțelepciune „Păi da, vezi, și știința asta tot de dumnezeu e lăsată, pentru ca noi să o descoperim și să o înțelegem”. Cînd vine vorba de medicină nu se mai aplică același raționament? Sau din start nu era corect? |
|
||||
|
||||
![]()
Se umple forumul de frustrati si luptatori online.Multi qutoes+5 ore pentru a scrie un post(caci se uita pe siteuri de unde isi iau ideile)+un iz de superioritate.
Si te intalnesti cu ei pe strada si se ineaca la al doilea cuvant rostit.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti de fertilizarea in vitro? | teodoraianys | Morala Crestina | 98 | 12.10.2013 23:40:42 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
Inseminarea artificiala | Dia20_diana | Despre Biserica Ortodoxa in general | 3 | 04.06.2008 01:05:15 |
Casatorii interzise | petra | Nunta | 3 | 13.02.2008 15:36:47 |
casatorii intre ordodocsi si musulmani interzise? | veronica_dorina | Religia Islamica | 51 | 22.11.2007 22:27:36 |
|