![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
prin asta am trecut si eu... si cred k toti :) numai k nu am timp acum sa detaliez, am sa vorbesc strict despre subiect.
aceasta intrebare "kre e diferenta dintre un om si celelalte vietuitoare?" ne-a pus-o o dna profesoara kre preda logica, psihologie si filosofie... toti am incercat s-o dam pe spate cu raspunsurile: ratiunea, limbajul, capacitatea de a construi etc... dar si celelalte au aceste capacitati, si celelalte gandesc, si celelalte comunica.... intr-un mod diferit sau intr-o mai mica masura... insa ceea ce ne deosebeste pe noi de celelalte vietuitoare se numeste CREDINTA... de aici eu inteleg k ateii se coboara la nivelul dobitoacelor... imi cer scuze pt pauza... am avut mici probleme cu calculatorul si am sa mai lipsesc 2 saptamani. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
IN CONCLUZIE:NU EZITATI A SPUNE LUCRURILOR PE NUME.Daca devdenim "umanisti" e vai si amar de noi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2.Vai de rationamentul tau;daca tot esti asa destept si te crezi asa de tare ca nu ai nevoie sa crezi ca Dumnezeu a facut totul,atunci explica-ne tu,domnule egocentrist,cum au fost facute,in vederea ta?Lumineaza-ne. 3.Da.faptul ca au ars pe rug a fost greseala lor,nu ii judecam.Asa cum poate faci mata. 4.Intradevar,nimic nu te poate salva daca nu te pocaiesti pentru hulismele si pacatele tale. 5.Credinciosii ipocriti nu cred ca exista.Ori esti asa ori asa.Mukti au murit pentru Dumnezeu,aceia au fost credinciosi cu tarie. 6.Tu esti inferior din d.p.d.v. spiritual de exemplu,unui calugar de pe muntele Athos.Da,esti inferior.Asa cum dracii sunt inferiori ingerilor,asa esti si tu,nu te speria ca vei mai avea multe surprize pe parcursul vietii si dupa,"desteptule". 7.Aceste "apelative" izvorasc din stiinta ca tu esti prost fata de altiic are au o cunoastere mai buna ca a ta.Tu te crezi pe acelasi prag cu Sfintii sau ce? |
|
|||
|
|||
![]()
prefer sa raman ateu in prostia mea, decat sa fiu un mare crestin care jigneste pe cei care nu au o ideologie similara.
evolutia ta spirtuala iti permite sa faci afirmatii de genul "esti prost" sau "lesbiana scarboasa"? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai înainte văzând, a vorbit despre învierea lui Hristos: că n-a fost lăsat în iad sufletul Lui și nici trupul Lui n-a văzut putreziciunea. 32. Dumnezeu a înviat pe Acest Iisus, Căruia noi toți suntem martori. 33. Deci, înălțându-Se prin dreapta lui Dumnezeu și primind de la Tatăl făgăduința Duhului Sfânt, L-a revărsat pe Acesta, cum vedeți și auziți voi. 34. Căci David nu s-a suit la ceruri, dar el a zis: "Zis-a Domnul Domnului meu: Șezi de-a dreapta Mea, 35. Până ce voi pune pe vrăjmașii Tăi așternut picioarelor Tale". 36. Cu siguranță să știe deci toată casa lui Israel că Dumnezeu, pe Acest Iisus pe Care voi L-ați răstignit, L-a făcut Domn și Hristos. 37. Ei auzind acestea, au fost pătrunși la inimă și au zis către Petru și ceilalți apostoli: Bărbați frați, ce să facem? 38. Iar Petru a zis către ei: Pocăiți-vă și să se boteze fiecare dintre voi în numele lui Iisus Hristos, spre iertarea păcatelor voastre, și veți primi darul Duhului Sfânt. 39. Căci vouă este dată făgăduința și copiilor voștri și tuturor celor de departe, pe oricâți îi va chema Domnul Dumnezeul nostru. Faptele Apostolilor(2:31-39) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da,am dreptul,"Sfintita e palma care il loveste pe eretic".Si nu neaparat fizic,ci cu vorbe,ca : poponar scarbos pleaca de aici ca ne faci greata,samd...esti familiarizat nu?Macar de ai plange pentru pacatele tale... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
da de ce nu te duci tu undeva intr-o pestera sau o padure, si urla acolo cat vrei la luna si stele, si lasa-ne pe noi, oamenii civilizati, sa convietuim in pace. nu crezi ca ar fi benefic pentru toti ?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ateii si ateismul | androneo | Secte si culte | 37 | 27.04.2012 17:02:34 |
Ateismul (part 2) | informatorul | Alte Religii | 142 | 09.11.2011 01:44:27 |
Ateismul e sexy | Bast-et | Generalitati | 32 | 20.09.2010 19:17:53 |
ateismul | andaluzia | Generalitati | 14 | 30.03.2009 12:38:49 |
ATEISMUL | saccsiv | Generalitati | 130 | 28.03.2009 16:19:05 |
|