![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Daca valurile sunt in functie de varsta, Copacelul nostru e printre ultimele, are sanse mai mari sa scape decat cei mai tinerei cu asa zisa spondiloza anchilizanta
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.drweil.com/drw/u/QAA40083...ondylitis.html The most extreme approach to treatment of ankylosing spondylitis is monitored fasting for more than three days. Don't consider doing this without expert supervision at a facility staffed by experienced health professionals. I've seen supervised long-term fasts put autoimmune arthritic disorders into remission. http://forums.spondylitis.org/ubbthr...&Number=172538 About this time, I also met Dr. Max O. Garten, who encouraged me with respect to fasting. I had already been on a 20 day water-only fast which resulted in a level of remission that allowed me to begin running again in earnest. I did several 10K local runs, one even on day five of a seven day fast. I was able to begin playing racquetball regularly, after once previously trying to pivot at the trunk this way, and then doubling over in excruciating pains. Nu am timp acum să caut mai multe, vezi și singur alte exemple.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
-am bai spondiloza anchilizanta, vezi sa nu-ti dea si tie Cel de Sus o boala sa vezi ca nu mai razi
|
|
|||
|
|||
![]()
-da mi-ai mai zis dar nu am gand sa tin post dinasta niciodata
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu de boala rad ci de naivitatea ta si falsele tale certitudini vizavi de razboi.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E pentru cei cu boli serioase, care s-au saturat de boala lor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
-asa e eu stau acasa si primesc bani de la stat, de ce sa ma agit sa ma vindec