![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma scoate din sarite iubirea unora pentru Basescu si pedelisti, dupa cat rau au facut. Daca as iesi de pe forum mi-ar parea rau doar pentru ca n-as mai fi pe grupul de rugaciune si nu as mai avea acces la lista cu oameni cu probleme. In orice caz vad ca pe mine ma observati ca fac atac la persoana, dar observatia d-voastra este unilaterala in sensul ca pe ceilalti nu ii observati cum fac atacuri la persoana, normal pentru ca va impartasesc optiunile politice. Eu mi-am anulat votul consider ca nici unul nu e demn de votul meu, toti sunt o apa si un pamant. Nu ma intereseaza masinatiunile politice, e o pierdere de timp sa le urmaresc, de asta nu inteleg cum puteti sa postati pe threadurile politice ce au facut unii si altii, sa ii analizati, cand asta este un timp de post si noi nu ar trebui sa ne pierdem timpul cu aceste lucruri care nu zidesc in orice caz. Am intrat doar pentru ca ma enerveaza cei care fac propaganda partidelor aici pe forum, in special Basescu si PDL pe care nu ii suport, de ce nu va faceti partid sau de ce nu intrati in anumite partide daca va preocupa asa de mult politica, daca si aici am ajuns sa facem propaganda.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Or fi facut si ei ceva bine in orice caz, ca este imposibil in atattia ani sa nu fi facut ceva bun. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai ca PDL este raul cel mai mare si a demonstrat-o cu varf si indesat. Pai daca preferati suferinta batranilor inseamna ca nu aveti inima. Privatii au avut intotdeauna o ciuda pe bugetari, daca privatii stau pe salarii mici si nu au pretentii de la angajatori le e ciuda daca bugetarii fac gura din cauza salariilor, nu tac ca si ei. Uitati ca nu sunt numai bugetari cu salarii mari, ci si categorii cu salarii mici, dar ati fost invatati de propaganda lui Basescu ca toti bugetarii sunt rai si ati invatat bine lectia asta predata de Base. Nu am cunostiinte economice, nu sunt asa de informata ca d-voastra, nici de politica, dar d-voastra cu toate ca le aveti duceti lipsa la capitolul mila fata de aproapele napastuit de putere. Decat sa ne punem sa analizam ce au facut unii si altii si sa le facem propaganda mai bine, ne-am apuca de rugaciune si de milostenie, de Biserica si fapte bune. |
|
|||
|
|||
![]()
Cum mai stam cu numarul de alegatori??
Nu mai sunt contestate listele de alegatori? Mama, mama, ce tămbălău a facut USL prin televiziunile de casa dupa Referendumul pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu (varianta iulie 2012). Problema: numarul de alegatori. Ca nu sunt 18.294.464, ca au murit nu stiu cati, ca listele trebuie actualizate, ca ..... ALEGERI SI.....liste de tot felul - alegerile locale au fost in 12 iunie 2012 - referendumul a fost in 6 iulie 2012 - alegerile parlamentare in 9 decembrie 2012 Ce s-a intamplat? La locale pe ce liste s-a votat? Oare listele s-au modificat doar intr-o luna? Pentru locale listele au fost bune, pentru Referendum NU? De ce ? Pentru ca n-a fost cum a vrut USL? Acum la parlamentare e totul perfect? LISTELE DE ALEGATORI ACUM SUNT CORECTE???? Judecati singuri: 1.Numarul cetatenilor inscrisi pe liste la Referendumul din 6 iulie 2012 : 18.292.464 2.Numarul cetatenilor inscrisi pe liste la alegerile parlamentare 9 decembrie 2012: 18.248.414 (Sursa: BEC) REZULTATE FINALE ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Prezenta la urne la alegerile parlamentare de duminica a fost de 41,76 %, potrivit anuntului facut, marti, de purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet. Astfel, din totalul de 18.423.066 cetateni cu drept de vot, au mers la urne un numar de 7.694.180 de alegatori. (Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/rezultate-...#ixzz2EufYXXmc) E greu cu cifrele astea!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Din DECLARATIILE vremii, pe tema numarului de alegatori
<<Toni Greblă (PSD): „Listele electorale ar trebui revizuite de fiecare autoritate locală. Corecturile, posibile într-o săptămână” În condițiile în care data referendumului se apropie, liderii USL se grăbesc să definitiveze listele cu alegătorii apți să își exprime opțiunea în ceea ce privește demiterea lui Traian Băsescu. Astfel, președintele comisiei juridice din Senat, Toni Greblă (PSD) spune că listele electorale ar trebui revizuite de fiecare autoritate locală în parte, pentru a se elimina persoanele plecate definitiv din țară sau decedate. „Fiecare autoritate locală poate face aceste corecturi într-o săptămână”, a declarat senatorul pentru Realitatea TV, citat de HotNews. Poziția acestuia vine la scurt timp după ce Curtea Constituțională a decis marți că Traian Băsescu poate fi suspendat numai dacă prezența la vot este de cel puțin jumătate plus unul din numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale.>> www.hotnews.ro] 10 Iul 2012, 15:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Poate ceva milioane minus? Poate in plus!!
<<Ponta vrea ca la referendumul de demitere a lui Băsescu să se utilizeze rezultatele recensământului din 2011 Victor Ponta dorește ca la referendumul de demitere a lui Traian Băsescu să se utilizeze rezultatele recensământului din 2011, care scade cu aproape două milioane de locuitori populația României. Premierul Ponta a declarat joi, la finalul unei întâlniri cu membri ai mediului de afaceri, că a solicitat Institutului Național de Statistică date despre intrarea în vigoare a recensământului. „Știți foarte bine, deocamdată pe listele electorale noi figurăm ca în 2001 sau 2002, cu trei milioane de oameni în plus, oameni care nu mai sunt cu adevărat electori. O să încerc să rezolv această problemă pentru ca referendumul, dacă se va organiza, repet, nu doresc să anticipez în niciun fel vreo decizie a Parlamentului, dar dacă se va organiza să se organizeze cât mai repede, să se organizeze absolut corect, pentru ca votul românilor să pună punct acestei crize politice într-un fel sau altul,” a declarat Ponta, citat de HotNews. Listele electorale se realizează pe baza rezultatelor oficiale ale ultimului recensământ valabil. Dacă numărul de votanți de pe liste scade, atunci și numărul de voturi necesare la referendum pentru demiterea președintelui scade. Recensământul din 2011 a arătat că sunt cu 2 milioane mai puțini români, dar rezultatele nu au fost încă validate.>> www.hotnews.ro , 5 iulie 2012 Ce faceati domnu’Ponta daca se vota cf. cifrelor Recensamantului din 2011 care au arătat că „sunt cu 2 milioane mai puțini români”. Cu cat scadea Parlamentul barosan? Bineinteles ca USL tot castiga, ASA STA SCRIS IN STELE. Dar fara 2 milioane? Nu era cam trist? Cam gol? Cam gol!! Sa fie 18.292.464, sa fie 18.248.414, sa fie 18.423.066? Din aceasta trilema nu puteti iesi. Am zis. Dar totul e bine cand se termin a cu bine. Si sa mai zica cineva ca noi, alegatorii, nu suntem considerati niste prosti de catre cei pe care-i alegem! Facem ce facem si tot la I.L.Caragiale ajungem; bietul Pristanda, el cu cateva steaguri, poate vantul, cine stie.... Dar USL? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 11:21:48. |
|
||||
|
||||
![]()
si PDL-ul a facut lucruri bune, numai ca fanii Antenei 3 nu au cum sa le vada. Indoctrinarea e prea mare. In schimb raul facut de PSD e cu MULT mai mare decat cel facut de PDL. PSD ne-a lasat fara resursele naturale, care insemnau bani...MULTI BANI. Daca nu ar fi vandut Bombonel petrolul tarii, poate nu ar fi taiat Boc din salarii si pensii.Dar cum am mai zis, indoctrinarea Antenei 3 e PREA MARE
Last edited by stefan florin; 13.12.2012 at 11:26:50. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Apreciez ca punctul asta de vedere vine din partea unui om care crede ca pamantul e plat, in timp ce altii-l vad sferic si evident, cei din urma sunt indoctrinati si manipulati. Oamenii pun intotdeauna in balanta lucrurile bune si cele rele, iar votul lor arata modul in care se inclina balanta. Balanta pdl-ului a tras mai mult spre negativ, de aceea au si fost sanctionati de electorat. Last edited by ioanna; 13.12.2012 at 11:36:30. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: am spus eu ca pamantul e plat? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dilema | luciamanta | Pocainta | 7 | 09.04.2012 20:57:46 |
Dilema | Azzuurra | Generalitati | 32 | 06.10.2011 14:10:28 |
dilema | Mirela0110 | Generalitati | 26 | 07.06.2011 14:42:08 |
Dilema | Adriana-Simona | Biserica Romano-Catolica | 11 | 24.01.2011 15:01:19 |
Rezultatele alegerilor din Republica Moldova | mihailt | Generalitati | 2 | 29.11.2010 17:44:29 |
|