![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Să înțelegem că d-ta ești sfânt, așa cum scrie la Scriptură. Păi să ne spui și nouă cum e să fi sfânt în viață și cum se manifestă sfințenia în mod concret, în cazul tău?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate deschideti un topic nou pe aceasta tema"Cum am reusit sa fiu Sfant!" Va asigur ca ne-ar fi de un real folos!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
nu, nu trebuie sa intelegeti asta.
eu am expus cerinta Domnului pentru fiecare dintre noi, asta cere Domnul, prin urmare expresii de genul "ei, hai, ca n-om fi noi chiar sfinti", sunt nepotrivite, nefiind in spirit crestin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un lucru uimitor este faptul că sfinții veritabili îi vedeau pe ceilalți mai desăvârșiți ca ei, fără ipocrizia conformismului la tema obligatorie a smereniei. De unde putem trage concluzia că sfințenia există numai în măsura în care persoana și-o integrează în natura proprie, ca o caracteristică naturală a ființei, deci nu e un scop în sine, nici rezultatul unui comportament programat special pentru dobândirea ei.
|
||||
|
||||
![]()
Frunzarind topicul de fata ramai cu impresia ca baiatul/ barbatul neinsurat n-are nici o suferinta.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Care barbat neinsurat?Toti care frecventeaza si sustin acest topic sunt chiar insurati,minus Raoul si Theodor. Deci...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
PS: parca nici Stefan Florin nu e, desi ai fi jurat.. |
|
|||
|
|||
![]()
E drept ca asta iti va lua cel putin 150 ani si ca intre timp vei face macar o alegere catastrofala, sau ca te vei preface ani la rand ca esti barbat, fiind de fapt un baietel timid si complexat, dar te asigur, Raoul, ca merita incercarea!
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Acum nu stiu cat de ravnitor sunt frate. Eu ma straduiesc,vreau mereu sa ma tot indrept,insa e greu,lupta nu e deloc usoara. Ca orice crestin,nadajduiesc in mila lui Dumnezeu si nu in dreptatea mea,caci stiu ca sunt pacatos ![]() ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Logodna chiar am spus ca e recunoscuta,asa ca nu e nimic nou din ce-mi zici. Last edited by Raoul; 06.06.2012 at 01:50:22. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Sindromul "baiatului rau" | adimirea | Generalitati | 30 | 13.07.2012 10:50:16 |
Ajutor in suferinta | Hionia | Umanitare | 6 | 13.06.2012 00:28:55 |
Mila si Suferinta | florin.oltean75 | Generalitati | 0 | 04.04.2011 21:44:24 |
|