![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
,,Irod:A inviat din morti?Primul nazarinean:Da stapane,a inviat din morti.Irod:,,Eu nu vreau ca EL sa faca asta.Ii interzic sa faca asta.Interzic oricarui om sa invie din morti.Acest om trebuie gasit si sa I-se spuna ca i-am interzis sa invie din morti.Unde este acest om in prezent?Al doilea nazarinean:Este in fiecare loc stapane dar este greu sa-L gasim"
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Doar tu puteai sa intelegi ironia din acel citat drept o comparatie dintre gandirea unui sfant si Wilde care,nota bene,nu s-a crezut sfant :) Cum reusesti asa ceva,sunt chiar curios.Ps:daca te superi pe mine ma supar pe tine si apoi daca suntem suparati cine ne mai impaca?:) Gandeste-te ca trebuie sa fie si nebuni ca mine :))
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 12.08.2013 at 15:08:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O sa dau un exemplu. Oadata am purtat o disuctie cu un ateu foarte infocat, nu stiu daca il cunosti pe cel ce avea un blog impotriva crestinismului, TPU. Se daduse un citat ca sa evidentieze cum este crestinismul, citat din Arthur Clark, suna aproximativ: "Cea mai mare tragedie din întreaga istorie a omenirii ar putea fi jefuirea moralității de către religie." Problema pe care nu o stiau nici cei ce erau pe acel blog e ca Arthur Clark e posibil sa fi avut un motiv pentur care a spsu asta, el fiind acuzat de pedofilie in mai multe cazuri in Sri Lanka. Desi ancheta nu s-a finalizat, au fost inregistrate declaratii ale lui in acest sens. |
|
|||
|
|||
![]()
Da,am mai auzit opinii similare cu a lui Clark dar au la baza,in ateism,acelasi mecanism precum cel pe care il acuza.La Wells insa era o alta situatie,putin diferita.Inteleg ce spui,sa mergem fiecare in pace la ale noastre.
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 12.08.2013 at 22:11:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Văd că ești aprig tare la răspunsuri, deși eu ți-am spus clar să stai să mai meditezi. Și da, sunt de acord cu dumneata și cu Luca 3, 8-9 întru totul. Graba cu care te-ai repezit să "îmi dai peste gură" spune multe, de aceea te-am îndreptat în modul cel mai serios și mai sincer la meditație. Și dacă se poate chiar la o meditație sub călăuzirea Duhului Sfânt.
Last edited by Decebal; 13.08.2013 at 09:15:22. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria in afara Bisericii Ortodoxe, recunoscuta sau nu? | Marius22 | Nunta | 168 | 26.06.2025 00:02:34 |
Tainele savarsite in afara Bisericii | morfix333 | Intrebari utilizatori | 141 | 16.05.2011 12:01:10 |
Cum masuram moralul unui crestin in viata din afara bisericii? | patinina34 | Generalitati | 31 | 01.04.2011 08:51:56 |
Preot (paroh) si enoriasi - comunicare in afara bisericii(?) | sophia | Preotul | 31 | 19.07.2009 22:28:59 |
Botezul in afara Bisericii | maggie | Botezul | 8 | 03.12.2008 14:43:57 |
|