![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
... mai ales când sunt date pe față subiectele sensibile. Când Scriptura și logica nu mai ajută, trecem la argumentul "forte".
|
|
|||
|
|||
![]()
Asteptam raspunsul cu privire daca existau cruci pe biserici si de la celalalt domn. In fine. Nt care este creat de biserica ortodoxa arata ca biserica va fi prigonita nu biruita! Daca adventii au creat o biserica dar erau si alte biserici care tineau Cuvantul Domnului de ce nu s-au alipit de acestea? Sincer debitezi n prostii si nu ai dovada ca erau adventisti crestini si inainte de biserica voastra. Adventisti crestini in sensul ca respectau legea biserici actuale advente nu neaparat dupa nume!
Apoi Nt nu spune sa interpretam cuvantul Domnului cum vrem noi ci sa ascultam de biserica! Ei au iesit din mijlocul nostru, dar nu erau dintre ai nostri. Caci daca ar fi fost dintre ai nostri, ar fi ramas cu noi; ci au iesit, ca sa se arate ca nu toti sint dintre ai nostri. (1Ioa.2:19) Bine stateam sa ma gandesc tu nu poti pricepe ca miscarea adventa s-a nascut dintr-o amagire cum sa intelegi lucruri mai complicate? Esti indoctrinat numai adventii in aceasta problema nu pot vedea ca sunt orbi. Domnule Profet de carton apelez la dumneavoastra iara cu multumiri anticipate. Cum a luat nastere aceasta miscare adventista? Din amagire sau din dezamagire? P.s sincer asteptam niste raspunsuri mai bune dar nici nu au cum sa le dea! Spun: biserica ortodoxa s-a format in sec 4 sau nu stiu care. Aiurea! Ce au renuntat preotii sau episcopii din biserica "nu stiu care" si au trecut la o biserica formata din neant numita ortodoxa? Cum poti sa crezi astfel de minciuni?!? Last edited by bairstow; 16.12.2011 at 15:04:04. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Doamne fereste, departe de mine sa incerc sa ma intind o capcana. Cand veti avea timp documentati-va si putem discuta. Sper sa revenit asupra acestui aspect. Citat:
Nu vorbim doar despre evanghelia lui Iuda. Sau de ce nu a fost considerata ca fiind necanonica tocmai evanghelia lui Iuda si celelalte canonice? Se putea invers. Deci exista o invatatura: Sf Traditie. Si daca puteti accepta ca au fost inspirati de Sf Duh Parintii cand au alcatuit canonul, cum se face ca nu acceptati celelalte invataturi formulate tot atunci? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cunosc atat de bine istoria bisericii adventiste. Imi pare rau.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sincer daca ati fi pastorul meu as renunta la dumneavoastra imediat! Pai e ca si cum as zice eu ca nu am auzit de miscarea baptista sau de penticostali! In fine nu trebuie sa va suparati apoi iar ati evitat intrebarea (sau a-ti uitat-o) despre cruci. Va rog frumos sa imi raspundeti.P.S faptul ca spun cea ce gandesc nu inseamna ca am ceva cu dumneavoastra. Dar deja sunt atentionat in buna masura ca trebuie sa fiu prevazator. Imi pare ca nu raspundeti sincer!Ps 2 recunosc ca am o parere despre pastori ca fiind indraciti iar despre enoriasi lor ca fiind niste oameni naivi ,iubitori si ravnitori de Hristos! Adevarul e insa la mijloc din cate mi-am dat seama. Sunt si pastori care il iubesc pe Iisus sunt insa si enoriasi neoprotestanti care pacatuiesc pe rupte! Cand gandesc cu inima prima varianta e valabila cand gandesc cu mintea varianta a doua valabila.
Last edited by bairstow; 16.12.2011 at 15:48:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Consider ca primii crestini nu aveau cladiri pe care sa le numeasca biserici, si nu le construiau intr-un anumit fel sau cu anumite simboluri. "Biserica" desemneaza grupul de credinciosi care se aduna intr-o anumita locatie, toti fiind nascuti din nou. Cladirea unde se aduna pentru inchinare, se cheama "casa de rugaciune", eu asa am citit ca Domnul numeste cladirea. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine bine va multumesc pentru raspuns dar nu imi pare complet. Casele de rugaciune neoprotestante inainte de anul 1990 aveau cruci? Sa zicem cele facute intre anii 1900 si 1990.
Ma scuzati ca insist dar eu consider aceasta problema foarte importanta deoarece stiu ca neoprotestantii aratau cu degetul la faptul ca bisericile ortodoxe aveau cruci ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Tata s-a dus la o biserica baptista si i s-a raspuns ca crucea este element al rusinii! Acum poate a confundat-o cu biserica adventa cea ce m-as mira ! Dar bisericile advente suta la suta nu aveau cruci!Interesant ca daca biserica poate purta o cruce enoriasul nu are voie!!! Sau am vazut acum ca la penticostali au inceput sa apara asa zisele bratari crestine!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Culmea e ca stiu si o biserica adventista cu cruce! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte | beliver | Secte si culte | 145 | 30.04.2010 18:06:16 |
|