![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Esti de acord cu torturile din inchisorile de la Suceava, Pitesti, Gherla, etc? Sau nu esti la curent?
|
|
|||
|
|||
![]()
Imnul biruinței
de Valeriu Gafencu Chinuiți și-nfometați Înfruntăm urgii, Stăm crucificați, Transformați în torțe vii. Se smulge neamul din suferință, Nădejdea și-o ridică la Cruce, Mihai Arhanghelul azi îl duce Năvalnic spre marea biruință. Din zbuciumul și suferința noastră Se-nalță-n zarea albastră Ca o catapeteasmă-n sărbătoare Imnul biruinței legionare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
comunismului i-a urmat un regim democrat, asa schiop cum este tot este mai democrat decat celelalte doua. asta explica multe. daca in '89 am fi scapat de legionari si nu de comunisti, probabil ar fi fost executat Sima nu Ceausescu,viarceilalti ar fi avut soarta comunistilor de azi: functii, politica, afaceri, pensii mari, etc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
de ce? .....
|
|
|||
|
|||
![]()
In primul rand pentru ca vii doar cu o parere, nu cu argumente.
Tu cum iti argumentezi afirmatiile? Sa nu uitam ca primele arestari in randurile legionare s-au facut in 1941. Cine era atunci la putere si cine i-a arestat pe tinerii legionari, printre care pe Valeriu Gafencu, sub acuzatia ca sustin eductia morala si nationala? Spre documentare: Ioan Ianolide: "Intoarcerea la Hristos" Last edited by Miha-anca; 23.02.2011 at 21:44:49. |
|
|||
|
|||
![]()
Versurile acelea n-au nimic. Nu înțeleg de ce le-ai schimbat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate nu sunt prea naiv sa cred ca din toate astea puteti invata ca totalitarismul, indiferent ce culoare are, este cat se poate de nociv. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar spre stiinta ta, nu sunt de acord nici cu moartea evreilor in lagarele de exterminare. Si de cand se justifica o fapta negativa prin alta de aceeasi factura?!? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|