![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce valoare are viața pentru ateu (deci și timpul)? Nu-mi amintesc să fi fost vreunul care să fi găsit sensul vieții.
|
|
|||
|
|||
![]()
timpul ... foarte important
toata teoria evolutiei se bazeaza pe milioanele de ani de evolutie desi atei cred ca este demonstrata stiintific ... se cam inseala ![]() si stiinta pe care se bazeaza ei ... s-a cam schimbat ... dar a uitat sa ii anunte |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar asta nu prea are relevanta. crestinii se tem si in fata vietii ... iar profesoara ... va place sa va amahiti singuri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Viata are sens (indiferent ca esti crestin, ateu, musulman etc) doar daca este finita.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
el gaseste in fiecare zi un nou sens si un nou motiv de a trai. viata este tot ce are, singura avere. eu incerc sa ma descurc cu ce am si cu ce pot sa fac. nu astept vreo kostenire de la un ipotetic unchi din America ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
care e stiinta aia de care zici? |
|
||||
|
||||
![]()
Poate doar pentru o trista si nefericita viata de rutina sa-i vezi sensul doar daca este finita... Ce te faci daca viata te invata in fiecare zi ceva nou si placut, iar cunoasterea tinde spre infinit? Eternitatea in fericita infinitate pare tot fara sens?
|
||||
|
||||
![]()
Da. Tocmai in asta consta frumusetea vietii. Gandeste-te la cea mai fericita clipa pe care ai avut-o pana acum: daca ar fi fost infinita, ar mai fi fost la fel de incantatoare si plina de bucurie?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Resurse anti-evolutioniste | bin000 | Resurse ortodoxe on-line | 3 | 16.06.2013 11:06:53 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
STOP avortul in Romania | Floare de lotus | Umanitare | 9 | 26.04.2011 21:43:26 |
Campania "Stop indoctrinarii religioase in scoli!" | horatiu.miron | Generalitati | 380 | 17.02.2011 12:39:54 |
|