![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Bibliile eretice, sectante și Cornilescu trebuiesc arse. | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 50,00% |
Nu |
29 | 42,65% |
Nu știu |
5 | 7,35% |
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Ce a zis parintele Cleopa asa de necrestinesc, care din majoritatea ortodoxiei? Ai vorbit cu doi-trei oameni si aia reprezinta majoritatea. Asa ca masoara=ti cuvintele.
Mai intai intreaba-te cand au aparut acesti sectari, numiti crestini, si dupa mai stam de vorba.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc de compliemnt, dar cred ca sunt mai jos decat o gaina (nu uita ca fiul risipitor nu avea voie nic cu porcii sa manance), am in plus doar dorinta de a ma intelepti si cu ajutorul rugaciunilor Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si cu ale tuturor Sfintilor poate ajung si la mantuire.
|
||||
|
||||
![]()
"Nu, este normal ca oricine cu bun simt si minte mai multa decat o gaina sa voteze contra"
Eu as putea sa zic contrariul, dar nu vad de ce as jigni pe cineva. Poate cei care au votat pentru au mai citit cate ceva si stiu de ce o fac. Dar na, e mai usoara varianta ta...
|
||||
|
||||
![]()
Cand comunistii au venit la putere i-au prigonit pe legionari si i-au inchis
prin inchisori. Unii, insa , mai smecheri, au aplicat un plan diabolic. Ei si-au zis: "De ce sa nu fim noi aparatorii comunismului? Nimeni nu poate verifica daca noi credem cu adevarat in el, dar ii vom obliga pe ceilalti sa creada." Turcanu (semnificativ nume!) si ai lui s-au pus pe treaba si asa a aparut FENOMENUL PITESTI! Doamne fereste-ne de recidiva! Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
de ce? adu argumente.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu as vrea sa te intreb cati au la tine in adunare biblie ortodoxa sau catolica?
P.S au numai biblii negre care oricum adventii spun ca nici acestea nu sunt traduse chiar bine! |
|
|||
|
|||
![]()
Destul de mulți. De fapt toți care au trecut de la ortodocși la adventiști. Și majoritatea au trecut citind Biblia Ortodoxă. Nu e interesant? Meditează puțin la aspectul acesta...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Carti eretice | Stefan500 | Generalitati | 16 | 03.12.2019 21:36:26 |
Icoanele eretice | glykys | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 3 | 24.07.2013 22:25:47 |
Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? | nicoleta34 | Rugaciuni | 14 | 08.09.2011 20:01:20 |
care-i diferenta intre bibliile crestine? | gheorghie | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 29.11.2010 08:34:35 |
|