Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Vezi rezultatele sondajului: Bibliile eretice, sectante și Cornilescu trebuiesc arse.
Da 34 50,00%
Nu 29 42,65%
Nu știu 5 7,35%
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj

Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.01.2011, 15:45:01
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Ce a zis parintele Cleopa asa de necrestinesc, care din majoritatea ortodoxiei? Ai vorbit cu doi-trei oameni si aia reprezinta majoritatea. Asa ca masoara=ti cuvintele.
Mai intai intreaba-te cand au aparut acesti sectari, numiti crestini, si dupa mai stam de vorba.
Vechi 25.01.2011, 15:46:17
colaps3's Avatar
colaps3 colaps3 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.01.2011
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de FiulRisipitor Vezi mesajul
Am recitit din nou primul post a lui colaps, si cred ca a facut si el o greseala.
Trebuia sa specifice cuii ii este adresat acest poll, si cine are si cine nu are drept de vot. Este normal ca cei de alta confesiune sa voteza contra. Daca persoanele de alte confesiuni ar fi vrut sa vada ce cred intradevar ortodocsii ar fi trebuit sa se abtina si atunci procentul era altul.
Cred că aș fi zis degeaba, unii n-ar fi înțeles cuvintele.
Vechi 25.01.2011, 15:48:21
Pantsless Pantsless is offline
Banned

Data înregistrării: 08.01.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps3 Vezi mesajul
Doamne ferește, drept cine mă iei pe mine aci? Eu să ard Cuvântul lui Dumnezeu? Ferească Sfântul, eu ard doar stârpiturile ăstea drăcești.

Eu cred că voi sunteți cei cu probleme. Am pomenit eu vreodată de cele de mai de sus?
Am pomenit simplu doar despre arderea mizeriilor, căci gunoaiele dacă nu le arzi se adună și se împuțesc.
Ai mentalitatea unui copil.

Citat:
Trebuia sa specifice cuii ii este adresat acest poll, si cine are si cine nu are drept de vot. Este normal ca cei de alta confesiune sa voteza contra. Daca persoanele de alte confesiuni ar fi vrut sa vada ce cred intradevar ortodocsii ar fi trebuit sa se abtina si atunci procentul era altul.
Nu, este normal ca oricine cu bun simt si minte mai multa decat o gaina sa voteze contra.
Vechi 25.01.2011, 15:55:38
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pantsless Vezi mesajul
Nu, este normal ca oricine cu bun simt si minte mai multa decat o gaina sa voteze contra.
Multumesc de compliemnt, dar cred ca sunt mai jos decat o gaina (nu uita ca fiul risipitor nu avea voie nic cu porcii sa manance), am in plus doar dorinta de a ma intelepti si cu ajutorul rugaciunilor Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si cu ale tuturor Sfintilor poate ajung si la mantuire.
Vechi 25.01.2011, 15:55:44
dianagroza's Avatar
dianagroza dianagroza is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2010
Locație: Iasi, Romania
Implicit

"Nu, este normal ca oricine cu bun simt si minte mai multa decat o gaina sa voteze contra"

Eu as putea sa zic contrariul, dar nu vad de ce as jigni pe cineva. Poate cei care au votat pentru au mai citit cate ceva si stiu de ce o fac. Dar na, e mai usoara varianta ta...
Vechi 25.01.2011, 16:12:48
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Implicit

Cand comunistii au venit la putere i-au prigonit pe legionari si i-au inchis
prin inchisori. Unii, insa , mai smecheri, au aplicat un plan diabolic. Ei
si-au zis: "De ce sa nu fim noi aparatorii comunismului? Nimeni nu poate
verifica daca noi credem cu adevarat in el, dar ii vom obliga pe ceilalti sa
creada." Turcanu (semnificativ nume!) si ai lui s-au pus pe treaba si asa a
aparut FENOMENUL PITESTI! Doamne fereste-ne de recidiva!
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Vechi 25.01.2011, 17:39:05
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
Am recitit din nou primul post a lui colaps, si cred ca a facut si el o greseala.
Reiau propunerea mea: să se facă un sondaj din perspectivă neoprotestantă pentru a vedea câți NP votează arderea Bibliei Ortodoxe. Ar fi semnificativ. Domnule FiuRisipitor, respectele mele! E pentru prima dată că am râs pe secțiunea aceasta (chestia cu ocolitul bunicului dvs.)
Vechi 25.01.2011, 17:44:28
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pantsless Vezi mesajul
Ai mentalitatea unui copil.

de ce? adu argumente.
Vechi 25.01.2011, 17:44:28
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Eu as vrea sa te intreb cati au la tine in adunare biblie ortodoxa sau catolica?
P.S au numai biblii negre care oricum adventii spun ca nici acestea nu sunt traduse chiar bine!
Vechi 25.01.2011, 18:08:07
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bairstow Vezi mesajul
Eu as vrea sa te intreb cati au la tine in adunare biblie ortodoxa sau catolica?
Destul de mulți. De fapt toți care au trecut de la ortodocși la adventiști. Și majoritatea au trecut citind Biblia Ortodoxă. Nu e interesant? Meditează puțin la aspectul acesta...
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Carti eretice Stefan500 Generalitati 16 03.12.2019 21:36:26
Icoanele eretice glykys Pictura si Sculptura Bisericeasca 3 24.07.2013 22:25:47
Ce rugaciuni trebuiesc citite zilnic? nicoleta34 Rugaciuni 14 08.09.2011 20:01:20
care-i diferenta intre bibliile crestine? gheorghie Despre Sfanta Scriptura 5 29.11.2010 08:34:35