|
|
|||
|
|||
Eu nu insist, tu insisți. Nu ți-am băgat pe gât homeopatia, nici nevaccinarea. Ești liber să alegi, dar rogu-te oferă-mi același drept, fără să mai apelezi la tot felul de cocluzii specifice ție.
|
|
|||
|
|||
Pai nici el nu-ti baga pe gat vaccinarea ca nu-i ca homeopatia. Ti-o baga in maini sau ...mi-e si rusine sa spun unde. :)
|
|
|||
|
|||
Citat:
Singurul avantaj al homeopatiei: zero efecte secundare..dezavantaj: din pacate si alea primare tot pe acolo :)
|
|||
|
|||
Citat:
Daca vrei un test obiectiv, intepati-va vreo 6 macar si tratati-va simultan, 3 cu "apis" 3 cu apa chioara "clasica", dar nici macar ala care da tratamentul sa nu stie ce v-a dat (il pregateste altul care nu da ochii decat cu cel care da tratamentul) - asta se cheama in limbaj stintific "test dublu orb" atunci sa vezi la cati si daca functioneaza de fapt.
|
|||
|
|||
Daca nu are riscuri atunci e clar ca ar trebui sa militam sa devina obligatorie. :)
|
|
||||
|
||||
Citat:
Este falsa ideea ca tratamentele homeopatice nu au reactii adverse. La doze mari si frecvent repetate pot induce patologie de remediu.
|
|||
|
|||
După experința cu albina, le-am testat pe copii în cazul contuziilor, durerilor, a răcelilor, a stării generale de agitație etc... Nu am nevoie de alte teste. :)
|
|
|||
|
|||
Citat:
D'asta si "dublu orb" daca vrei sa fii obiectiv. Dar obiectivitatea nu e pe gustul tuturor pe cand "gandirea magica" este ceva innascut la fiecare individ..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.05.2017 at 11:51:57. |
|
|||
|
|||
Citat:
La bombonele, aka bilutele de zahar, nu ma bag la mai mult de 100g ca tin la silueta. Daca nu se intampla nimic, promiteti ca va lasati de povesti homeopatice? Manusa a fost aruncata..
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 11.05.2017 at 11:54:34. |
|
|||
|
|||
a mai murit un copilas, 2 ani, nevaccinat, din bihor.
|
|