![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
te-ai ticnit?
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca ai stat acolo pasiv, nu e de mirare ca n-a ramas mare lucru. Daca nu ai doar "stat", poate ar trebui sa detaliezi in ce a constat practic efortul tau de a-L afla pe Dumnezeu. Citat:
Citat:
Citat:
Last edited by AlinB; 19.02.2010 at 10:18:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nici al universului si nici al vietii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu spun ca l-am cautat sincer si tu imi ceri dovezi? Cred ca ai pus intrebarea fara sa gandesti. Ce dovezi as putea sa aduc? Dar tu ce dovezi aduci in sprijinul a tot ce afirmi? Iar despre faptul ca as fi fost pasiv ... Nu am fost pasiv niciodata, in nici un domeniu. Iarasi, nu cred ca este locul sa dau detalii. Dar pot sa-ti spun ca prezenta mea a fost una activa. Last edited by Mariusica; 19.02.2010 at 10:31:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca Îi ceri sa te ajute în ceea ce vrei tu sa se întâmple, s-ar putea sa nu-ti raspunda.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trebuia sa pun capul in pamant, sa nu ma uit in stanga sau in dreapta si sa accept orice idee oricat de absurda mi s-ar fi parut. Trebuia sa vad ortodoxismul ca fiind singura religie valabila. Trebuia sa uit ca in Biblie scrie "cauta si vei afla" nicidecum "crede si nu cerceta". Nu mai aruncati cu vorbe pentru ca nu stiti despre e este vorba. Nu are sens sa detaliez aici cum am incercat eu sa-l gasesc pe Dumnezeu, cat de activ m fost in Biserica. Si nu mi-am pierdut credinta pentru ca nu ar fi raspuns rugaciunilor mele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca asta ai inteles tu din ortodoxie, ca iti spunea cineva "crede si nu cerceta", nu ai priceput nimic. Ca dovada faptul ca ai parasit-o.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu am afirmat ca cineva mi-ar fi zis asa ceva. Dar daca mintea ta intr-o dunga nu am ce sa-ti fac. Oricum, daca as fi dat peste tine in biserica, purtarea ta m-ar fi convins, cu siguranta, ca nu am ce cauta acolo. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citeste singur ce scrii inainte de a posta.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Partener ateu | onyx235 | Nunta | 87 | 26.03.2011 21:52:20 |
Suntem crestini, intrebati-ne orice | andreicozia | Generalitati | 133 | 16.08.2010 23:01:34 |
Eminescu ateu? | pisi | Generalitati | 39 | 18.01.2010 16:49:03 |
De ce sunt ateu agnostic | hmiron | Teologie si Stiinta | 43 | 30.12.2009 22:51:32 |
ateu sau crestin? | Dan-Virgil | Generalitati | 33 | 12.07.2008 21:21:58 |
|