Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.02.2017, 20:50:40
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
pai ai spus, pur si simplu, ca credinta se masoara, ca in mintea ta exista un clasament, adica, un pic credincios, un pic mai mult credincios, credincios mediu, etc.
Am spus că fiecare are un anumit nivel de înțelegere și punere în pratică a credinței. Te rog, nu-mi mai pune cuvinte în gură.

Citat:
dar daca tot ai intervenit, macar explica de ce nu te-ai luat de celalalt becalist cand a jignit repetat un alt coleg, doar pentru ca e becalist ca si tine? vezi tu, exact asa e si becali...
Ți-am explicat o dată, nu mai repet. Ești supărat că ai fost jignit și nu intervenit nimeni? Întrebarea este serioasă, nu are nici o tentă de ironie. :)

Citat:
edit.evident, individul mai si canta imnuri ortodoxe...
Așa și? Cu ce e mai bun Marian Moise sau corul din biserici?

P.S. Te invit pe privat pentru a evita mesajele off-topic.

Last edited by simpllu; 09.02.2017 at 09:40:37.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 20:53:39
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Imi place de Mandruta care explica pe fb cum ii minte pesedeul pe oameni.
Poate postezi ce crezi că este interesant. :)
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 21:20:20
Senior Member

Implicit

Mesajul Academiei Române pe fondul „globalismului nivelator” și al „încercărilor de regionalizare a României”: Ne pronunțăm cu tărie în favoarea identității, suveranității și unității naționale

http://www.activenews.ro/prima-pagin...tionale-140848

Academia Română, prin vocile a 82 de semnatari, s-a adresat, miercuri, poporului român și instituțiilor Statului Român, tragând un semnal de alarmă asupra evoluțiilor interne și internaționale din ultimele decenii și se declară împotriva acțiunilor de „rescrierea tendențioasă, lacunară sau chiar mistificatoare a istoriei, denigrarea simbolurilor naționale, subminarea valorilor și instituțiilor fundamentale, sabotarea viitorului, dezmoștenirea generațiilor care vin după noi prin vânzarea pământului, a resurselor solului și subsolului, prin defrișări masive, prin înstrăinarea sau falimentarea unităților economice, prin degradarea învățământului și a sistemului sanitar, prin politizarea excesivă a tuturor subsistemelor statului și societății, ceea ce are ca efect deprofesionalizarea, confuzia valorilor, corupția, lipsa de eficiență, apariția unor tensiuni sociale”
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 21:36:24
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Poate postezi ce crezi că este interesant. :)
Asta ar mai trebui sa pun eu aici ce scrie Mandruta pe fb. Pai sa puna mitingistii astia, ca ei sunt probabil abonati la pagina lui, eu o vad doar asa cand da vreunul like si observ ce scrie ala inaine sa-l sterg pe prietenul care-i de acord cu Mandruta. :)
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 21:37:23
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Mesajul Academiei Române pe fondul „globalismului nivelator” și al „încercărilor de regionalizare a României”: Ne pronunțăm cu tărie în favoarea identității, suveranității și unității naționale

http://www.activenews.ro/prima-pagin...tionale-140848

Academia Română, prin vocile a 82 de semnatari, s-a adresat, miercuri, poporului român și instituțiilor Statului Român, tragând un semnal de alarmă asupra evoluțiilor interne și internaționale din ultimele decenii și se declară împotriva acțiunilor de „rescrierea tendențioasă, lacunară sau chiar mistificatoare a istoriei, denigrarea simbolurilor naționale, subminarea valorilor și instituțiilor fundamentale, sabotarea viitorului, dezmoștenirea generațiilor care vin după noi prin vânzarea pământului, a resurselor solului și subsolului, prin defrișări masive, prin înstrăinarea sau falimentarea unităților economice, prin degradarea învățământului și a sistemului sanitar, prin politizarea excesivă a tuturor subsistemelor statului și societății, ceea ce are ca efect deprofesionalizarea, confuzia valorilor, corupția, lipsa de eficiență, apariția unor tensiuni sociale”
Nu imi place baga aia cu corectitudinea politica si cand colo, la ei in comunicat nu gasesti nici un cuvant despre religie. Ba chiar incheie intr-un mod rusinos pentru neamul romanesc.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 21:37:50
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit De pe ziduri adunate - Mama

Mama s-a întors duminica de la biserică și, la masa de prânz, mi-a spus că merge la protest.

Unde, la Victoriei? Nu, la Cotroceni, împotriva lui Iohannis.

A aflat de la o femeie din biserică că se strâng mai mulți la ora 15 și voia să meargă și ea, dar apoi a auzit că "începe războiul civil" și i-a fost frică să mai iasă.

M-am dus eu, în schimb, să vorbesc cu oamenii, să văd ce-i nemulțumește. Mi-au povestit cum simt că își pierd copiii, care sunt “de nerecunoscut”, “spălați pe creier” de multinaționale și manipulați de președinte.

Se simt lăsați pe dinafară de noua ordine socială care radiază din Piața Victoriei. Au auzit că oamenii de acolo îi consideră gunoaie și vor să le ia dreptul la vot.

Televizoarele i-au pus de mult în alertă: spionii fac jocurile, străinii vor să ne ia țara, iar fasciștii sunt deja la conducere.

Au vrut să mă bată și pe mine câțiva moșnegi, da’ am dat-o la pace, că oameni suntem.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 21:44:35
Senior Member

Implicit De pe ziduri adunate - Junii taberelor

- Iulian Bulai, parlamentar USR, 29 ani, în 2008 este admis la o școală de arte din Oslo. Iulian nu are bani, că n-a avut părinți baroni de județ, așa că își confecționeză o mască și un costum și joacă rolul lui Henrik Ibsen pe străzile din Norvegia, pentru a strânge banii necesari să își plătească școala. Iulian știa deja 4 limbi străine în momentul în care pleca cu bursă Erasmus la Lisabona. În 2012, este admis la două mastere: în Norvegia și China. Iulian învață și chineză și ajunge la a 5-a limbă străină pe care o cunoaște.
În 2012, se întoarce la Roman cu prima delegație de norvegieni care doresc să investească în antreprenoriat social în România. Cu ajutorul acestei fundații, sunt derulate proiecte de peste 300.000 de euro, beneficiari fiind copii defavorizați din județul lui, Neamț. În același an, el începe să studieze la China Central Academy of Fine Arts din Beijing. Al doilea an de master îl face în Oslo. Pentru al doilea master, el studiază un semestru în Italia, alt semestru în Germania. În 2016, Iulian ajunge parlamentar pentru Neamț.

- În video prezentat de el, vedem o fetișcană care îl jignește și îl îmbrâncește: ea e deputatul PSD Andreea Cosma. Andreea Cosma e fiica baronului de Prahova, Mircea Cosma. Familia Cosma e în prezent arestată, iar fiica, deputata, a intrat în parlament după ce doi deputați aflați pe listele partidului au renunțat la poziția lor pentru a-i face loc „fetei lui tata”. Este și ea cercetată pentru abuz în serviciu și spălare de bani.

Cam aici suntem.
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 21:45:13
Senior Member

Implicit

Iar isi pun aia parintii pe ziduri ca sa-i faca de ras ? Tare de tot, saracu` Pavlik e mandru de ei.

Mai tare e asta :

http://www.agerpres.ro/politica/2017...ativa-17-28-54

"Din datele pe care noi le-am primit de la Ministerul Finanțelor, respectiv prognoza veniturilor sau programarea veniturilor din bugetul pe 2016 și realizările pe care le-a avut atât în prima parte a anului, la prima rectificare bugetară, cât și la a doua rectificare bugetară, datele pe care noi le avem și pe care noi le-am prelucrat spuneau foarte clar că Guvernul trebuia să facă o rectificare bugetară negativă, atât pentru cea din iulie, cât și pentru cea din noiembrie, datorită estimărilor optimiste (...) atât a veniturilor, cât și a cheltuielilor totale"

Deci practic marele tehnocrat cam incompetent dar smecher, a vrut sa arate ca guverneaza mult mai bine decat guverna in realitate. Si atunci a smecherit bugetul. Hai ma daca nici asta nu-i abuz in serviciu ...
Norocul lui ca nu-i pesedist ci e de partea buna a luptei. :)
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 21:54:56
Senior Member

Implicit

Iuliu, intelegi ce inseamna cuvantul "prognoza"?
Reply With Quote
Vechi 08.02.2017, 22:02:17
Senior Member

Implicit

Pai daca vezi ca-ti intra bani mai putini la buget dar tu modifici bugetul ca si cum te astepti sa incasezi mai mult nu-i smecherie ? Eu cred ca pana si un fan al lui Ciolos poate intelege asta, hai ca nu-i grav ca nu-l umfla nimeni dar e minciuna.
Reply With Quote
Răspunde