Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.09.2010, 21:49:16
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Don_Juan Vezi mesajul
Про трудоемкость, дороговизну и сложность рисованной анимации (в частности про-диснеевской анимации) сказано предостаточно. Даже для профессионального аниматора несколько секунд жизни одного единственного персонажа могут потребовать недели кропотливой работы! Неудивительно, что полнометражный про-диснеевский мультфильм - это роскошь, которую могут себе позволить лишь крупные студии с большим коллективом художников и приличным финансированием. Для создания первой полнометражной ленты Уолту Диснею потребовалось порядка трёх лет, свыше 500 художников (одних аниматоров было три десятка) и полтора миллиона долларов! По самым скромным оценкам сегодня это деньги эквиваленты примерно $40 млн, однако следует учитывать, что Уолт Дисней, как правило, платил своим художникам крайне мало, а переработки не оплачивал вообще.
I like it!

Citat:
Cam asta mi-a trecut prin cap ceva mai devreme. Dar nu stiam exact cum sa ma exprim. Sper ca m-am facut inteles de toata lumea.
Eu sigur te-am înțeles și acum sunt lămurit buștean. Dar e OK și "la fix".
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote
Vechi 11.09.2010, 21:58:16
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

Citat:
Про трудоемкость, дороговизну и сложность рисованной анимации (в частности про-диснеевской анимации) сказано предостаточно. Даже для профессионального аниматора несколько секунд жизни одного единственного персонажа могут потребовать недели кропотливой работы! Неудивительно, что полнометражный про-диснеевский мультфильм - это роскошь, которую могут себе позволить лишь крупные студии с большим коллективом художников и приличным финансированием. Для создания первой полнометражной ленты Уолту Диснею потребовалось порядка трёх лет, свыше 500 художников (одних аниматоров было три десятка) и полтора миллиона долларов! По самым скромным оценкам сегодня это деньги эквиваленты примерно $40 млн, однако следует учитывать, что Уолт Дисней, как правило, платил своим художникам крайне мало, а переработки не оплачивал вообще.
Despre complexitatea, cheltuieli și complexitatea mână-trase de animație (în special pro-animatie Disney) spune destule. Chiar și pentru un animator profesionist pentru câteva secunde de viață a unui singur caracter poate necesita saptamani de painstaking muncă! Nu este surprinzator, full-lungime pro-desen animat Disney - un lux pe care nu-și poate permite un studio mare cu o echipa mare de artiști și de finanțare adecvată. Pentru a crea casete primul full-length, Walt Disney a durat aproape trei ani, peste 500 de artisti (unele animatori au fost trei duzini) și o jumătate de milion de dolari! Cei mai conservatori estimeaza acum este echivalentul în bani de aproximativ 40 milioane dolari, dar ar trebui amintit că Walt Disney, de regulă, plătite artisti sunt foarte puține, și de prelucrare nu a plătit la toate.

:)) Google translation.

Chiar, despre google earth si despre monopolul informatiei detinut de google de ce nu-i nici un topic?

Cu Google Earth poti vedea la om in casa,pe geam in multe locuri. Poti vedea ce face-n curte... ce face in mashina... Daca tehnologia asta e facuta publica, probabil aia secreta e de doua ori mai avansata... si asta e inca o chestie care cam taie dreptul la viatza privata.

Si despre monopolul informatiei... in prezent google e cel mai folosit motor de cautare, 90% sau mai mult, din cate stiu doar cei din tzarile in care google este cenzurat/interzis nu il folosesc.
E si asta o forma de manipulare. Inca una dintre...
Reply With Quote
Vechi 11.09.2010, 22:05:17
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crestinOrtodoxa Vezi mesajul
Despre complexitatea, cheltuieli și complexitatea mână-trase de animație (în special pro-animatie Disney) spune destule. Chiar și pentru un animator profesionist pentru câteva secunde de viață a unui singur caracter poate necesita saptamani de painstaking muncă! Nu este surprinzator, full-lungime pro-desen animat Disney - un lux pe care nu-și poate permite un studio mare cu o echipa mare de artiști și de finanțare adecvată. Pentru a crea casete primul full-length, Walt Disney a durat aproape trei ani, peste 500 de artisti (unele animatori au fost trei duzini) și o jumătate de milion de dolari! Cei mai conservatori estimeaza acum este echivalentul în bani de aproximativ 40 milioane dolari, dar ar trebui amintit că Walt Disney, de regulă, plătite artisti sunt foarte puține, și de prelucrare nu a plătit la toate.

:)) Google translation.
Damn it! Ai decodificat mesajul secret care care contine raspunsuri precise la toate intrebarile existentiale.
Vechi 11.09.2010, 22:09:17
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Și totuși... unde e eodor nastasa ???

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 11.09.2010, 22:46:16
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Implicit

De aș grăi în limbile oamenilor și ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare și chimval răsunator. Și de aș avea darul proorociei și tainele toate le-aș cunoaște și orice știință, și de aș avea atâta credință încât să mut și munții, iar dragoste nu am, nimic nu sunt. Și de aș împărți toată avuția mea și de aș da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi folosește. Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește. Dragostea nu se poarta cu necuviință, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândește răul. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduiește, toate le rabdă. Dragostea nu cade niciodată. (Corinteni I, 13)
Vechi 12.09.2010, 00:16:20
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Implicit

Citat:
În prealabil postat de florinbrasov0 Vezi mesajul
De aș grăi în limbile oamenilor și ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare și chimval răsunator. Și de aș avea darul proorociei și tainele toate le-aș cunoaște și orice știință, și de aș avea atâta credință încât să mut și munții, iar dragoste nu am, nimic nu sunt. Și de aș împărți toată avuția mea și de aș da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi folosește. Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuiește, nu se laudă, nu se trufește. Dragostea nu se poarta cu necuviință, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândește răul. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr. Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduiește, toate le rabdă. Dragostea nu cade niciodată. (Corinteni I, 13)
Bravo florinbrasov! Asta e traducerea corecta a textului misterios al lui Don_Juan,
ca doar e vorba de iubire! Singura diferenta: nu e vorba de amor ci de agape.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote
Vechi 17.09.2010, 20:24:38
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Ce e dureros la oameni, e ca, desi unii dintre ei iti aduc o mare bucurie si prezenta lor te ridica la cer, vine o vreme cand ei trebuie sa plece la treburile lor sau la Domnul...si ramai tot singur...Este nevoie de un Dumnezeu care sa ne umple viata si sa nu ne paraseasca niciodata. Cine Il cunoaste nu va mai fi singur niciodata.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 17.09.2010, 20:55:23
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Implicit

1. Pentru orice lucru este o clipă prielnică și vreme pentru orice îndeletnicire de sub cer.
2. Vreme este să te naști și vreme să mori; vreme este să sădești și vreme să smulgi ceea ce ai sădit.
3. Vreme este să rănești și vreme să tămăduiești; vreme este să dărâmi și vreme să zidești.
4. Vreme este să plângi și vreme să râzi; vreme este să jelești și vreme să dănțuiești.
5. Vreme este să arunci pietre și vreme să le strângi; vreme este să îmbrățișezi și vreme este să fugi de îmbrățișare.
6. Vreme este să agonisești și vreme să prăpădești; vreme este să păstrezi și vreme să arunci.
7. Vreme este să rupi și vreme să coși; vreme este să taci și vreme să grăiești.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote
Vechi 18.09.2010, 16:29:06
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Multumesc, frate...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 18.09.2010, 20:11:26
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Este nevoie de un Dumnezeu care sa ne umple viata si sa nu ne paraseasca niciodata. Cine Il cunoaste nu va mai fi singur niciodata.
Cu mult drag, pentru tine. Asa este, Dumnezeu este Cel care mereu ne poarta atat durerile, cat si bucuriile, si niciodata nu de lasa singuri.

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciunea inimii pe perete Marcel_Ionut Generalitati 1 28.11.2012 20:31:33