![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
nu vad de ce multi se supara care nu sunt ortodocsi, cand se afla pe un site crestin ortodox, in care nu-s apreciati sectantii si nu vor fi tolerati in veci. ti-am raspus ca vad ca te-ai atacat la ce am scris in paranteza..... asta este, poate pe alte forumuri neoprotestante ai sa gasesti alte raspunsuri. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cred ca ai serioase probleme de intelegere, man! |
|
|||
|
|||
![]()
Cu adevaraat util ar fi DonJuan sa spui cu ce concluzii ai incheiat acest thread?
Caci daca atatea argumente din partea tuturora au fost zadarnice,si tu continui sa reduci intreaga activitatea a tutror preotilor la lipsa de cumpatare a unora,atunci degeaba si-au racit toti gura. S-a schimbat ceva in conceptia ta Don_Juan,s-a mai nuantat ea? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insa nu religia presupune lucrurile astea ci oamenii care nu o inteleg sau nu vor sa o inteleaga. Astfel de raspunsuri veninoase de care am avut parte denota faptul ca oamenii care le-au emis nu lupta pentru demonstrarea veridicitatii religiei, ci pentru a-si demonstra lor ca sunt pe drumul cel bun pentru a scapa si de cele mai mici griji. Un egoism extrem. De asemenea raspunsurile astea au fost emise de niste emigranti. Inca un lucru pe care nu l-am inteles: de ce se cred emigrantii in totdeauna mai destepti, mai frumosi, intr-un cuvant superiori oamenilor ramasi in tara? Pentru ca sunt emigranti romani (aici ma refer la majoritate si nu la totalitate).
|
||||
|
||||
![]()
Daca cumva nu ai observat, doar un singur neortodox si-a dat cu parerea pe threadul asta. Iar eu am folosit pluralul cand am multumit. Deci nu are sens ce zici.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca de ce nu si aici?De ce sa le inchidem usa in nas celor care nu sunt crestini?In ciuda numelui siteului sau tocmai din aceasta cauza vin altii aici ca sa intrebe diverse...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() daca esti pe calea cea buna, o iau ca pe o mare minune, nu ca pe un egoism. ciudata gandire ai. eu nu sunt emigranta, si nu pot sa-ti raspund la aceasta intrebare. oricum ai mare nevoie de Dumnezeu. Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ca un punct de plecare ar fi sa intelegi cu ortodocsi nu au intelegere pentru eretici, dpdv al credintei. in particular poate sa-l ajute cu o vorba buna, un medicament, etc, dar cand e vorba de credinta.... devine sabie.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Ajutor la domiciliu(vis-a-vis de Circ) contra cost | Alina-Ana_Truta | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 24.04.2008 13:56:47 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|