Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.02.2010, 15:01:47
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de The_Fallen Vezi mesajul
Cred ca raspunsurile celor care nu l-au lovit cu ciomagul verbal in cap.Am citit threadul si cel putin jumatate este gen "Don Juan, esti sectant, egoist, zgarcit, rau, certaret, scandalagiu, absurd".
nu vad de ce multi se supara care nu sunt ortodocsi, cand se afla pe un site crestin ortodox, in care nu-s apreciati sectantii si nu vor fi tolerati in veci. ti-am raspus ca vad ca te-ai atacat la ce am scris in paranteza..... asta este, poate pe alte forumuri neoprotestante ai sa gasesti alte raspunsuri. Doamne ajuta!
Vechi 22.02.2010, 21:09:34
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Don_Juan Vezi mesajul
N-am vrut sa fac nici un fel de chat, dar daca n-ai prea multi neuroni ajungi sa tragi concluzii de astea.
nu la tine m-am referit cand am pomenit de chat.

cred ca ai serioase probleme de intelegere, man!
Reply With Quote
Vechi 22.02.2010, 21:25:18
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Cu adevaraat util ar fi DonJuan sa spui cu ce concluzii ai incheiat acest thread?
Caci daca atatea argumente din partea tuturora au fost zadarnice,si tu continui sa reduci intreaga activitatea a tutror preotilor la lipsa de cumpatare a unora,atunci degeaba si-au racit toti gura.
S-a schimbat ceva in conceptia ta Don_Juan,s-a mai nuantat ea?
Reply With Quote
Vechi 22.02.2010, 22:27:30
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Cu adevaraat util ar fi DonJuan sa spui cu ce concluzii ai incheiat acest thread?
Caci daca atatea argumente din partea tuturora au fost zadarnice,si tu continui sa reduci intreaga activitatea a tutror preotilor la lipsa de cumpatare a unora,atunci degeaba si-au racit toti gura.
S-a schimbat ceva in conceptia ta Don_Juan,s-a mai nuantat ea?
Din moment ce am emis felicitari si pentru consistenta raspunsurilor, fii sigur ca s-a schimbat ceva in conceptia mea. Si am aratat asta si in raspunsul cu numarul #103 al acestui thread.
Vechi 22.02.2010, 22:40:39
Don_Juan's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
nu vad de ce multi se supara care nu sunt ortodocsi, cand se afla pe un site crestin ortodox, in care nu-s apreciati sectantii si nu vor fi tolerati in veci. ti-am raspus ca vad ca te-ai atacat la ce am scris in paranteza..... asta este, poate pe alte forumuri neoprotestante ai sa gasesti alte raspunsuri. Doamne ajuta!
Deci sectantii sunt satanisti care nu merita nici un fel de ajutor, ba chiar ar trebui impinsi si mai tare in prapastie. Iar ortodocsii care isi permit sa aiba unele nelamuriri in privinta religiei lor sunt eretici, sectanti, satanisti, care de asemenea nu merita nici un fel de ajutor. Iata cata libertate de exprimare.
Insa nu religia presupune lucrurile astea ci oamenii care nu o inteleg sau nu vor sa o inteleaga.

Astfel de raspunsuri veninoase de care am avut parte denota faptul ca oamenii care le-au emis nu lupta pentru demonstrarea veridicitatii religiei, ci pentru a-si demonstra lor ca sunt pe drumul cel bun pentru a scapa si de cele mai mici griji. Un egoism extrem.

De asemenea raspunsurile astea au fost emise de niste emigranti. Inca un lucru pe care nu l-am inteles: de ce se cred emigrantii in totdeauna mai destepti, mai frumosi, intr-un cuvant superiori oamenilor ramasi in tara? Pentru ca sunt emigranti romani (aici ma refer la majoritate si nu la totalitate).
Vechi 22.02.2010, 22:53:08
Don_Juan's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
ale caror forumisti ti-au placut raspunsurile? (banuiesc ca a celor care nu sunt ortodoxi).
Daca cumva nu ai observat, doar un singur neortodox si-a dat cu parerea pe threadul asta. Iar eu am folosit pluralul cand am multumit. Deci nu are sens ce zici.
Vechi 22.02.2010, 23:58:47
The_Fallen The_Fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.06.2009
Implicit

Citat:
Problema este ca sunt oameni, sectanti, catolici, eretici, pagani care posteaza aici ca sa se lamureasca cu privire la unele lucruri.De ce li se inchide usa?Nu intreaba neaparat din rautate, iar ineptiile eretice si intrebarile puerile pot sa fie determinate de lipsa totala de cunoastere a religiei crestine, stereotipuri diseminate de catre presa/tv sau altceva. Am postat la un moment dat, ani in urma, pe siteuri pagane, unul chiar satanist, pentru a ma lamuri cu privire la acei oameni chiar de la sursa...si in ciuda faptului ca intrebarile mele erau chiar penibile (mi-am dat seama dupa ce am aflat cum stau lucrurile si le-am comparat cu ce credeam inainte) mi-au vorbit politicos si civilizat, unde nu au explicat au dat linkuri catre siteuri/articole care explicau clar, cu "punct si cu liniuta" cum se zice, ceea ce vroiam sa aflu.
Asa ca de ce nu si aici?De ce sa le inchidem usa in nas celor care nu sunt crestini?In ciuda numelui siteului sau tocmai din aceasta cauza vin altii aici ca sa intrebe diverse...
Reply With Quote
Vechi 23.02.2010, 08:04:16
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Deci sectantii sunt satanisti care nu merita nici un fel de ajutor, ba chiar ar trebui impinsi si mai tare in prapastie. Iar ortodocsii care isi permit sa aiba unele nelamuriri in privinta religiei lor sunt eretici, sectanti, satanisti, care de asemenea nu merita nici un fel de ajutor. Iata cata libertate de exprimare.
Insa nu religia presupune lucrurile astea ci oamenii care nu o inteleg sau nu vor sa o inteleaga.

Astfel de raspunsuri veninoase de care am avut parte denota faptul ca oamenii care le-au emis nu lupta pentru demonstrarea veridicitatii religiei, ci pentru a-si demonstra lor ca sunt pe drumul cel bun pentru a scapa si de cele mai mici griji. Un egoism extrem.

De asemenea raspunsurile astea au fost emise de niste emigranti. Inca un lucru pe care nu l-am inteles: de ce se cred emigrantii in totdeauna mai destepti, mai frumosi, intr-un cuvant superiori oamenilor ramasi in tara? Pentru ca sunt emigranti romani (aici ma refer la majoritate si nu la totalitate).
de unde pana un de satanisti? fiecare are propria prapastie in fata, de ce sa ma umplu eu de pacate sa-l imping? ai gandire oricum vrei sa-i spui, dar crestina nu. vad ca tot spui de satanisti, esti cumva satanist, de te tot ataci atat? toti pot avea nedumeriri si intrebari, dar daca mergi pe calea ce dreapta este foarte bine, daca o iei pe langa devii eretic. daca n-as fi fost ortodoxa poate ca asa mi s-ar parea ca raspunsurile sunt veninoase, ca nu sunt cum vroiam eu, ca cel mai bine si cei cei mai buni prieteni sunt cei care te lasa in pacat, si-ti canta in struna, nu?
daca esti pe calea cea buna, o iau ca pe o mare minune, nu ca pe un egoism. ciudata gandire ai.
eu nu sunt emigranta, si nu pot sa-ti raspund la aceasta intrebare.
oricum ai mare nevoie de Dumnezeu. Doamne ajuta!
Vechi 23.02.2010, 08:05:22
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Daca cumva nu ai observat, doar un singur neortodox si-a dat cu parerea pe threadul asta. Iar eu am folosit pluralul cand am multumit. Deci nu are sens ce zici.
oricum scrisesem in ideea ca deja ai inchis topicul, si parca nu mai aveai de gand sa raspunzi. sunt mai multii, dar nu-i stii tu
Vechi 23.02.2010, 08:30:43
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de The_Fallen Vezi mesajul
Problema este ca sunt oameni, sectanti, catolici, eretici, pagani care posteaza aici ca sa se lamureasca cu privire la unele lucruri.De ce li se inchide usa?Nu intreaba neaparat din rautate, iar ineptiile eretice si intrebarile puerile pot sa fie determinate de lipsa totala de cunoastere a religiei crestine, stereotipuri diseminate de catre presa/tv sau altceva. Am postat la un moment dat, ani in urma, pe siteuri pagane, unul chiar satanist, pentru a ma lamuri cu privire la acei oameni chiar de la sursa...si in ciuda faptului ca intrebarile mele erau chiar penibile (mi-am dat seama dupa ce am aflat cum stau lucrurile si le-am comparat cu ce credeam inainte) mi-au vorbit politicos si civilizat, unde nu au explicat au dat linkuri catre siteuri/articole care explicau clar, cu "punct si cu liniuta" cum se zice, ceea ce vroiam sa aflu.
Asa ca de ce nu si aici?De ce sa le inchidem usa in nas celor care nu sunt crestini?In ciuda numelui siteului sau tocmai din aceasta cauza vin altii aici ca sa intrebe diverse...
depinde ce intelegi prin civilizat? ti s-a parut ca am nu vorbit civilizat sau politicos? multi, vorba parintelui Arsenie, pun intrebari de curiozitate si ispitire si nu de folos. aici este un site crestin ortodox, care nu are toleranta fata de eretici. un eretic/sectar nu are de ce sa se supere, daca ar cunoaste ce inseamna sa fii ortodox. daca la un eretci 1+1=2 sau 3, la un ortodox, nu merge asa. spune-mi cati din cei eretici de aici au venit sa invete ceva? cati ii intereseaza cu adevarat ortodoxia? eu pot intra pe un site sectar, pot pune niste intrebari, dar daca vad ca nu-mi place secta respectiva, ca nu avem puncte comune, ma retrag, nu ma apuc sa insist sa le deschid ochii cu ortodoxia mea. trebuie sa citesti cateva ceva despre ortodocsi practicanti, ca sa intelegi de ce nu-s tolerati ereticii. poti sa citesti si raspunsurile ereticilor care intrec de multe ori bun simtul si modul civilizat.
ca un punct de plecare ar fi sa intelegi cu ortodocsi nu au intelegere pentru eretici, dpdv al credintei. in particular poate sa-l ajute cu o vorba buna, un medicament, etc, dar cand e vorba de credinta.... devine sabie.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Avort - pro sau contra? Bast-et Generalitati 224 25.02.2018 20:42:21
Radiestezie pro sau contra? mirabela Generalitati 52 26.07.2012 14:32:28
Ajutor la domiciliu(vis-a-vis de Circ) contra cost Alina-Ana_Truta Stiri, actualitati, anunturi 0 24.04.2008 13:56:47
Contra prostitutiei Laurentiu Generalitati 1 25.10.2006 12:48:23