![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sau : vineri dimineata ne casatoream si scumpa verisoara ,a spus ca ea se ocupa de tort,si joi seara cand am intrebat unde e tortul a zis ca dc nu am mai sunat.o ea nu a cumparat nimic ,desi era stabilit ca ea cumpara !!! si mai vreti sa spun ...ca nepotul sotului meu ne-a furat din casa ,ca revenind in tara am dus toate bagajele (inclusiv ale surorii mele )la verisoara ,si am constat ca ne lipseau lucruri gen : truse de machiaj,cana primita de la sotul meu in forma de inimoara etc si ar mai fi multe de spus .... singurele care nu m-au facut sa sufar intentionat (ci impinse de ceilalti ) sunt matusa sotului(cea care l-a crescut ) si verisoara lui din italia (ea a trebuit sa plece in italia ca sa scape de raul pe care i-l provoca familia ) mie imi plac copiii,dar unchiul sotului si verisoara lui nu ii lasa pe cei mici sa vb cu mine ,caci nu sunt crestina !!! asta e motiv ? acum sper ca macar pe jumatate sa intelegi ! NU EU TREBUIE SA IMI SCHIMB ATITUDINEA CI EI ! AM INTORS OBRAZUL DE FIECARE DATA ! dar ei nu se vor schimba niciodata pt ca au sufletul rau ! BUNATATEA E O CALITATE PE CARE O DOBANDESTI IN TIMP ! EI NU AU DOBANDIT-O !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro Last edited by elenavioletacocos; 01.10.2009 at 16:46:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca de fapt este vorba de o problemuta, iar dvs. o amplificati. Spun asta bazndu-ma pe reactiile pe care le-ati avut fata de mine (de fapt, fata de unele postari ale mele) cand nu am facut decat sa amintesc de Poruncile lui Dumnezeu (acesta este doar un exemplu).
Ca sa fiu mai exact, dau un exemplu din care reiese... (stabiliti dvs. ce anume): ati marturisit, intr-o postare, ca vreti sa va pastrati credinta pazind cele 10 Porunci. Eu v-am sugerat sa le paziti exact asa cum au fost lasate de Dumnezeu si daltuite in piatra de insusi Dumnezeu. Reactia dvs. a fost surprinzatoare: ati venit cu fel si fel de acuze la adresa mea si apoi ati "modificat" marturisirea dvs. de credinta, spunand ca aveti "o teorie personala despre pazirea poruncilor." Asta s-a intamplat cand dvs. ati inceput sa activati pe acest forum. De atunci, atitudinea dvs. nu s-a schimbat. Nu ati evoluat in verticalitate si echilibru. Poate ca rudele dvs. sunt o problema. Dar, cred ca problema cu cea mai mare prioritate sunteti dvs. Va rog sa nu va suparati pe stilul meu mai "badaran" de a spune unele lucruri. Imi doresc ca problemele dvs. sa se rezolve cu ajutorul Bunului Dumnezeu si sa-I puteti multumi pentru aceasta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Pentru dumneata 40% înseamnă "aproape tot"?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ex: mie nu imi plac fructele de mare ,racii etc desi am stat 9 ani in-afara si as fi putut sa incep sa pap,insa niciodata nu mi-a fost scarba sa vb sau sa ma duc sa mananc in casa la o persoana care prepara asa ceva ! acum fiecare sa traga concluzia !
"Și acum rămân acestea trei: credința, nădejdea și dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea." Corinteni 5. Pune-ți nădejdea în Domnul din toată inima ta și nu te bizui pe priceperea ta. 15. Omul simplu crede toate vorbele; omul înțelept veghează pașii săi. 33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi. www.bajotierra.ro |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Asa cum ti-ai dat seama si tu, nu ai avut de-a face cu crestini, doar cu niste eretici ordinari care se credeau mai presus decât semenii lor. Filipeni 2.3 "Nu faceți nimic din duh de ceartă, nici din slavă deșartă, ci cu smerenie unul pe altul socotească-l mai de cinste decât el însuși. " Un crestin nu trebuie sa uite insa nicioadată că fiecare om e facut "după chipul și asemănarea" lui Dumnezeu. Cîtă diferenta intre ceea ce faceau sambetistii pe care i-ai cunoscut si invatatura Bisericii. Sfântul Serafim de Sarov de exemplu văzînd in fiecare om Chipul lui Dumnezeu il intampina cu cereasca salutare: “ Bine ai venit Bucuria mea!” . Sfântul Ioan Scărarul de pildă spunea "Cel care iubeste pe Domnul, a iubit mai inainte pe aproapele său. Dovada celei dintâi o face pe a doua. Cel care iubeste pe aproapele său nu va suferi pe cei care il grăiesc de rău, ci va fugi de dânșii mai vârtos decât de foc" (a se vedea placerea cu care vorbesc sectantii intre ei si cu altii despre pacatele ortodocsilor) De altfel ceea ce invata si Biblia: 1 Ioan 4.20 "Dacă zice cineva: iubesc pe Dumnezeu, iar pe fratele său îl urăște, mincinos este! Pentru că cel ce nu iubește pe fratele său, pe care l-a văzut, pe Dumnezeu, pe Care nu L-a văzut, nu poate să-L iubească." O sa se grabească sa iti spună sectantii adventisti de pe forum ca nu toti sunt ca adventistii cu care ai avut tu de-a face. Si intr-un fel au dreptate, problema e ca ei acordă interes celor din jur doar in masura in care sunt presupuși viitori membri ai sectei lor, in masura in care în care pot sa castige noi adepti. Preocupările lor sunt de cele mai multe ori interesate.
|
|||
|
|||
![]()
Nu. O să se grăbească să spună că dacă tot predici smerenia și iubirea de aproapele, văzîndu-l mai presus decât pe tine însuți, nu-l vei numi "eretic ordinar". Hai să încercăm a ne și purta după cum predicăm...
|
|
||||
|
||||
![]()
Tit. 3.10 "De omul eretic după prima si a doua mustrare depărtează-te stiind ca unul ca acesta s-a depărat si rataceste în pacat, fiind de sine osândit"
2 Tim 3.13 "Iar oamenii răi și amăgitori vor merge spre tot mai rău, rătăcind pe alții și rătăciți fiind ei înșiși. " - vizavi de ce spunea elenavioletacocos despre sectantii din jurul ei
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|