![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
E destul de clar ce crezi. Probabil crezi ca ai inventat roata. Ai auzit de ecumenism sau de new-age? Sustii exact aceleasi lucruri. Si cel mai important lucru propovaduit de acest curent si cei ce cred in el este iubirea (desigur, in interpretarea lor).
|
|
|||
|
|||
![]()
Catalin2, iar ciocanul ecumenist?
|
|||
|
|||
![]()
Iar cu ea te nasti, daca am inteles bine?
|
||||
|
||||
![]()
Nu mai comenta, protestantule.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Inclin sa cred ca e incodata in "codul genetic" al sufletului omenesc. Spre exemplu, cand cineva la care tii sufera, automat suferi si tu, nu stai sa te gandesti: "hmm.. oare scrie in Evanghelie ca trebuie sa fac asta? ". E o reactie fireasca, naturala a omului.
|
|
|||
|
|||
![]()
La toti oamenii?
|
|||
|
|||
![]()
Da, la toti, dar cu masuri diferite. Nu sunt 2 la fel nici biologic, nici sufleteste.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ups, ai dreptate.
Am uitat ca Marele Thor are 2 ciocane de fapt, intr-o mana e cel ecumenist in cealalta e cel (neo)protestant. Atat timp cat ii stai impotriva, scapi de unul, il incasezi pe celalat.
|
|||
|
|||
![]()
Corectie, zise HK-55. Doar protestantii liberali sunt ecumuisti.
|
|