![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Dom'le, atât vă spun.. Fără Moldova nu i-am fi avut niciodată pe:
- Sfântul Ștefan cel Mare - Sfântul Mucenic Corneliu Codreanu Zelea - Sfântul Mucenic Valeriu Gafencu - Cuviosul Cleopa Ilie - Părintele Iustin Pârvu - Părintele Adrian Făgețeanu - Părintele Sofian Boghiu - Părintele Paisie Olaru - Părintele Mina Dobzeu - Părintele Ioanichie Bălan - Mihai Eminescu - Ion Creangă - Alecu Russo - Grigore Vieru - Doina și Ion Aldea Teodorovici
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! Last edited by colaps; 16.02.2011 at 12:36:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Raspuns: Tot auzi de ele, dar nu le vezi niciodata. ![]() PS- sunt blonda si nu ma simt nici lovita,nici jignita,din contra, ador bancurile cu blonde! ( poate pentru ca nu le inteleg ![]() Deci hai sa nu dramatizam, ca nu e cazul.Vorba lui Mihnea : Citat:
![]() Last edited by Melissa; 16.02.2011 at 15:35:49. |
|
||||
|
||||
![]()
Miron Costin
Dimitrie Cantemir (personalitate europeană, chiar) George Enescu (personalitate europeană) Ciprian Porumbescu etc. și etc., lista ar putea continua... Cred că discuțiile de genul acesta contează mai puțin, fără moldoveni, "am fi lipsit nițel" din cultura europeană. Vezi cazul Dimitrie Cantemir (prima personalitate a nației de lângă Carpați de care a auzit vestul) și cazul lui George Enescu. Moldoveni sau nu, ardeleni, munteni, olteni și ce-om mai fi dialectal diferiți pe aceste meleaguri, toți suntem una, adică, am ales să ne numim români. NUmai să nu cădem în derizoriu. E adevărat că există destule capete luminate de intelectuali care deja au pactizat cu ideea europeană și neșansa poporului român de afi intrat mai devrenme în circuitul european datorită specificului ortodox (bizantin) și care merg până într-acolo încât să susțină independența unor provincii românești. În Ardeal există destui intelectuali de cafenea (adică, de cei care așteaptă să-i "plesnească" cineva cu o cafea, dimineața, la crâșmă) care afirmă măreția Ardealului odată desprins de România. Aceste elucubrații fac parte din arsenalul de arme ideologice ai adversarilor României. Sau vă doriți unirea cu patriile mume? Ardealul cu Ungaria? Moldova cu Rusia? Muntenia cu Turcia sau de ce nu, cu Bulgaria? Of, Doamne... sau unde ești tu, Țepeș Doamne sau ca să fiu în ton cu colaps (și mai nou, tind să cred că și cu mine), unde ești tu, Căpitane?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Păi, atunci, ai dreptate să spui că "sunt blonda si nu ma simt nici lovita,nici jignita,din contra, ador bancurile cu blonde!"
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
I.Calin
1."În Ardeal există destui intelectuali de cafenea "...iar din Moldova daca ascultam la stiri ne raspundem sincer ...ce fel de vesti vin mereu....Asa ca sa fim seriosi...si mai ales uniti.... 2."unde ești tu, Căpitane?"....ooppss.....agreezi Legiunea....ia citeste tu aici: http://www.idee.ro/holocaust/gavril_m.html ps. ma intreb si eu asa..un bun crestin cum poate da slava cuiva cu idei de genul legionarilor, sprijinitori ai holocaustului? Sa ne ierte pe toti Dumnezeu..... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Doamne ajută! Amu' îi musai să mă duc, nu că mi-ar conveni, dar nimeni nu-ți bagă-n straiță, nici măcar Bunu' Dumnezău!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajută! P.S. Din nefericire, știu ce înseamnă PCR, știu ce înseamnă Legiunea Arhanghelului Mihail (Garda de Fier), știu ce înseamnă și democrațiile de astăzi (P soc dem, P nat lib, P dem lib, P pop, P și alte P, meseria, cesă-i faci). Dar asta nu e important. Un om care gândește liber nu rămâne sclavul niciunei idei care nu are legătură cu eternitatea. (Te-ai prins ce băiat inteligent mă făcui deodată ![]()
|