Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.03.2011, 19:36:39
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Chiar si asa evolutionismul nu exista,pana si Darwin si-a dat seama de greseala lui la patul de moarte
Pe langa faptul ca asta e o minciuna, mai e si irelevanta. Ce a zis Darwin pe patul de moarte nu invalideaza dovezile descoperite de la moartea lui pana acum.

Citat:
vezi atatea animale unice cu abilitati la care alte vietuitoare nu au,exista milioane de specii cu comportari diferite,gandeste la complexitatea lucrurilor,omul-fiinta superioara de ce ar avea nevoie sa evolueze de la niste primate?
Mi se pare incredibil => e imposibil
Nu cunosc subiectul => e imposibil
Nu ma intereseaza sa citesc suficient despre asta => e imposibil

Cam la asta se rezuma rationamentul tau.

Notiunea de argument din ignoranta iti spune ceva? Daca nu, afla ca nu e de bine.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2011, 19:37:13
padrevicentiu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
oare de ce tocmai tarile care "fierb" de spiritualitate au cele mai inalte cote ale criminalitatii?
Din cauza noncorfornismului care o au unii oameni,adica ei au primit educatia crestina de acasa dar au vazut ca aceia care nu sunt crestini o duc mai bine.Sa faci rau este usor dar sa faci bine este greu.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2011, 19:39:53
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Poate este si asa,mai stii?Ce pierzi daca esti crestin?iti spun eu ca nimic.
Evident ca pierd.
Pierd viziunea obiectiva asupra realitatii (pentru ca ar contravine dogmei). Pierd o mare parte din libertate, pentru ca Biserica a avut grija sa eticheteze orice drept "pacat".
Imi pierd moralitatea, pentru ca voi adera la o moralitate anormala si inumana, bazata pe dogma religioasa, nu pe empatie.

Citat:
Din cauza noncorfornismului care o au unii oameni,adica ei au primit educatia crestina de acasa dar au vazut ca aceia care nu sunt crestini o duc mai bine.Sa faci rau este usor dar sa faci bine este greu.
Nu am inteles nimic.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2011, 21:00:56
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de padrevicentiu Vezi mesajul
e prima data cand aud o astfel de explicatie.
adica, in tarile in care religia ocupa un rol important, sunt unii ce tin sa fie nonconformisti comitand infractiuni?!
Reply With Quote
Vechi 02.03.2011, 21:03:39
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de padrevicentiu Vezi mesajul
Poate este si asa,mai stii?Ce pierzi daca esti crestin?iti spun eu ca nimic.
pierzi ceva foarte important: timpul.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2011, 21:10:09
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
pierzi ceva foarte important: timpul.
Ce valoare are timpul pentru un ateu?
Reply With Quote
Vechi 02.03.2011, 21:13:38
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Ce valoare are timpul pentru un ateu?
muuult mai mare decat la un crestin.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2011, 21:17:28
mishul mishul is offline
Member

Data înregistrării: 28.11.2010
Implicit

Voi ateii... Fierbeti in omniscienta 'dumneavoastra'. Sunteti amuzanti de-a dreptul.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2011, 21:18:35
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
Pentru un creștin timpul e foarte prețios, dar de ce să sufere ateul c-a pierdut timpul? Viața merge înainte, Dumnezeu nu-i cere socoteală pentru timpul pierdut. Oricum nu-i timp pierdut, în cel mai rău caz, religia e cel mai bun tratament psihiatric sau psihologic. Mi-a plăcut ce a zis N. Steinhardt și sunt de acord cu el, dacă s-ar dovedi că Iisus nu există, aș prefera să rămân cu Iisus, decât cu Adevărul.
Reply With Quote
Vechi 02.03.2011, 21:30:02
camy_d camy_d is offline
Banned

Implicit

Citat:
Cred că m-am prins de ce timpul e valoros la ateu, deși nu înțeleg prea bine aceasta. Tot la fel, nu înțeleg de ce ateului îi e mai frică de moarte, deși crede că nu va fi tras la răspundere pentru ce-a făcut în viață. Dar profesoara de religie mi-a spus că ateului îi e frică că „Dacă totuși există Dumnezeu?”. Trag concluzia că și timpul e mai prețios, cu cât timpul trece mai mult, cu atât clipa morții se apropie mai tare.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Resurse anti-evolutioniste bin000 Resurse ortodoxe on-line 3 16.06.2013 11:06:53
Stop indoctrinarii religioase in scoli! Bogdan N Generalitati 12 02.06.2011 01:18:54
STOP avortul in Romania Floare de lotus Umanitare 9 26.04.2011 21:43:26
Campania "Stop indoctrinarii religioase in scoli!" horatiu.miron Generalitati 380 17.02.2011 12:39:54