![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Nu cunosc subiectul => e imposibil Nu ma intereseaza sa citesc suficient despre asta => e imposibil Cam la asta se rezuma rationamentul tau. Notiunea de argument din ignoranta iti spune ceva? Daca nu, afla ca nu e de bine.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
Din cauza noncorfornismului care o au unii oameni,adica ei au primit educatia crestina de acasa dar au vazut ca aceia care nu sunt crestini o duc mai bine.Sa faci rau este usor dar sa faci bine este greu.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pierd viziunea obiectiva asupra realitatii (pentru ca ar contravine dogmei). Pierd o mare parte din libertate, pentru ca Biserica a avut grija sa eticheteze orice drept "pacat". Imi pierd moralitatea, pentru ca voi adera la o moralitate anormala si inumana, bazata pe dogma religioasa, nu pe empatie. Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
adica, in tarile in care religia ocupa un rol important, sunt unii ce tin sa fie nonconformisti comitand infractiuni?! |
|
||||
|
||||
![]()
pierzi ceva foarte important: timpul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce valoare are timpul pentru un ateu?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
muuult mai mare decat la un crestin.
|
|
|||
|
|||
![]()
Voi ateii... Fierbeti in omniscienta 'dumneavoastra'. Sunteti amuzanti de-a dreptul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru un creștin timpul e foarte prețios, dar de ce să sufere ateul c-a pierdut timpul? Viața merge înainte, Dumnezeu nu-i cere socoteală pentru timpul pierdut. Oricum nu-i timp pierdut, în cel mai rău caz, religia e cel mai bun tratament psihiatric sau psihologic. Mi-a plăcut ce a zis N. Steinhardt și sunt de acord cu el, dacă s-ar dovedi că Iisus nu există, aș prefera să rămân cu Iisus, decât cu Adevărul.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cred că m-am prins de ce timpul e valoros la ateu, deși nu înțeleg prea bine aceasta. Tot la fel, nu înțeleg de ce ateului îi e mai frică de moarte, deși crede că nu va fi tras la răspundere pentru ce-a făcut în viață. Dar profesoara de religie mi-a spus că ateului îi e frică că „Dacă totuși există Dumnezeu?”. Trag concluzia că și timpul e mai prețios, cu cât timpul trece mai mult, cu atât clipa morții se apropie mai tare.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Resurse anti-evolutioniste | bin000 | Resurse ortodoxe on-line | 3 | 16.06.2013 11:06:53 |
Stop indoctrinarii religioase in scoli! | Bogdan N | Generalitati | 12 | 02.06.2011 01:18:54 |
STOP avortul in Romania | Floare de lotus | Umanitare | 9 | 26.04.2011 21:43:26 |
Campania "Stop indoctrinarii religioase in scoli!" | horatiu.miron | Generalitati | 380 | 17.02.2011 12:39:54 |
|