Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2011, 17:09:26
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
nu stiu la ce te referi.
Ai zis că cineva a zis despre teoriile tale că sunt prostii și mă gândeam dacă nu la mine te-ai referit.

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Pot și eu să postez povești, că am făcut nu știu ce experimente și că cineva a dat nu știu ce declarații, astea sunt PROSTII. Nici măcar fosforul nu are toate proprietățile Sf. Lumini. E de la sine înțeles că și dacă acest fenomen e adevărat și dacă nu, tot o să vină sceptici cu povești. Eu am fost la Locurile Sfinte, am văzut două minuni, am aflat că mai sunt și altele, o femeie cunoscută a văzut și minunea de pe Sinai (care-i în Egipt, dar tot loc sfânt), așa că atunci când eu însămi am văzut cât de minunat e Ierusalimul, să nu vină la mine nimeni cu povești dinastea, nici ateu, dar mai ales creștin.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 17:09:44
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana.Maria. Vezi mesajul
aaa...deci crezi in niste teorii?(cu accent pe crezi)
deci in fond, iti alegi o parte, alegi sa crezi pe cineva, nu incepe cu dovezi si altele, ca nu stii cat de reale sau nu sunt alea, doar ii crezi pe ei cand zic ca sunt...
tu nu faci la fel?
nu crezi in ce au spus altii?
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 17:11:43
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Ai zis că cineva a zis despre teoriile tale că sunt prostii și mă gândeam dacă nu la mine te-ai referit.
a, nu la tine ma refeream.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 17:21:36
Ana.Maria.
Guest

Implicit

Citat:
tu nu faci la fel?
nu crezi in ce au spus altii?
ba da, dar sunt si lucruri care mi s-au intamplat mie si le-am vazut eu cu ochii mei si le-am simtit pe pielea mea, si apoi mai cred si pe altii.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 17:41:57
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ana.Maria. Vezi mesajul
ba da, dar sunt si lucruri care mi s-au intamplat mie si le-am vazut eu cu ochii mei si le-am simtit pe pielea mea, si apoi mai cred si pe altii.
si eu vazut in realitate unele lucruri in care cred acum.
pe altele, recunosc, le-am luat de la altii. exact ca tine :)
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 18:59:04
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
si eu vazut in realitate unele lucruri in care cred acum.
pe altele, recunosc, le-am luat de la altii. exact ca tine :)
In fine, sper ca ai citit despre experimente, nu doar ca noi credem. Aghiazma este o apa sfintita, nu este ca sfintele moaste, de exemplu. Si anafora este tot sfintita. Proprietatea de a nu se strica se datoreaza distrugerii unui procent insemnat de bacterii, la fel ca filtrele de apa, dupa cum ai citit in acele experimente. Si apa distilata sau apa plata tine mult, tocmai pentru ca e filtrata. De asemenea, apa de la robinet tine mai mult fata de cea de la izvor (e data cu clor, ca sa distruga bacteriile).
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 19:05:04
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
In fine, sper ca ai citit despre experimente, nu doar ca noi credem. Aghiazma este o apa sfintita, nu este ca sfintele moaste, de exemplu. Si anafora este tot sfintita. Proprietatea de a nu se strica se datoreaza distrugerii unui procent insemnat de bacterii, la fel ca filtrele de apa, dupa cum ai citit in acele experimente. Si apa distilata sau apa plata tine mult, tocmai pentru ca e filtrata. De asemenea, apa de la robinet tine mai mult fata de cea de la izvor (e data cu clor, ca sa distruga bacteriile).
data viitoare cand ajung la munte o sa colectez apa de izvor. si sa vezi daca nu s-or gasi atunci unii care sa zica: aaa pai apa de izvor ...

am o rugaminte. hai sa ne rezumam doar la cele doua "minuni" de care am vorbit pana acum.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 19:13:41
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
data viitoare cand ajung la munte o sa colectez apa de izvor. si sa vezi daca nu s-or gasi atunci unii care sa zica: aaa pai apa de izvor ...

am o rugaminte. hai sa ne rezumam doar la cele doua "minuni" de care am vorbit pana acum.
Tu contesti acum si filtrele de apa. Nu ai citit postarea depre analiza apei sfintite facute in Rusia.
In general daca vrei sa faci analiza unei ape sa vezi daca iti trebuie filtru te duci cu o mostra si iti face analiza, sa vezi ce ai prin ea. Si daca e nevoie iti instalezi un filtru. Cu apa asta de la robinet e chiar recomandat un filtru de carbon (pentru ca cel cu osmoza invers extrage si mineralele folositoare din apa, o distileaza putin), macar pentru anihilarea clorului.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 19:17:20
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Tu contesti acum si filtrele de apa. Nu ai citit postarea depre analiza apei sfintite facute in Rusia.
In general daca vrei sa faci analiza unei ape sa vezi daca iti trebuie filtru te duci cu o mostra si iti face analiza, sa vezi ce ai prin ea. Si daca e nevoie iti instalezi un filtru. Cu apa asta de la robinet e chiar recomandat un filtru de carbon (pentru ca cel cu osmoza invers extrage si mineralele folositoare din apa, o distileaza putin), macar pentru anihilarea clorului.
stiu despre filtrevsi ce este osmoza inversa.
eu nu am folosit nici un filtru in experimentul meu.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2011, 19:57:41
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Credeam că nu se poate contesta aghiazma, dar uite că omul e o persoană creativă, găsește explicații pentru orice. Am altă curiozitate acum, cum contești faptul că pe Sinai, la răsărit, soarele la început nu se mișcă normal, ci se duce, se retrage, nu-și găsește locul. Asupra aghiazmei să zicem că mai poți acționa, dar cum acționezi asupra soarelui?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. tigerAvalo9 Intamplari adevarate 4 20.12.2012 12:22:21
minune mare patricia2006 Generalitati 5 12.09.2012 09:25:11
O minune minunata! icamilin Intamplari adevarate 3 27.09.2010 11:23:12
Minune la Iasi!!! BogdanF2 Generalitati 31 23.03.2010 12:25:12
Minune EDI Intamplari adevarate 28 12.01.2009 12:14:18