![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai zis că cineva a zis despre teoriile tale că sunt prostii și mă gândeam dacă nu la mine te-ai referit.
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu crezi in ce au spus altii? |
|
||||
|
||||
![]()
a, nu la tine ma refeream.
|
|
|||
|
|||
![]()
ba da, dar sunt si lucruri care mi s-au intamplat mie si le-am vazut eu cu ochii mei si le-am simtit pe pielea mea, si apoi mai cred si pe altii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
pe altele, recunosc, le-am luat de la altii. exact ca tine :) |
|
|||
|
|||
![]()
In fine, sper ca ai citit despre experimente, nu doar ca noi credem. Aghiazma este o apa sfintita, nu este ca sfintele moaste, de exemplu. Si anafora este tot sfintita. Proprietatea de a nu se strica se datoreaza distrugerii unui procent insemnat de bacterii, la fel ca filtrele de apa, dupa cum ai citit in acele experimente. Si apa distilata sau apa plata tine mult, tocmai pentru ca e filtrata. De asemenea, apa de la robinet tine mai mult fata de cea de la izvor (e data cu clor, ca sa distruga bacteriile).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
am o rugaminte. hai sa ne rezumam doar la cele doua "minuni" de care am vorbit pana acum. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In general daca vrei sa faci analiza unei ape sa vezi daca iti trebuie filtru te duci cu o mostra si iti face analiza, sa vezi ce ai prin ea. Si daca e nevoie iti instalezi un filtru. Cu apa asta de la robinet e chiar recomandat un filtru de carbon (pentru ca cel cu osmoza invers extrage si mineralele folositoare din apa, o distileaza putin), macar pentru anihilarea clorului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
eu nu am folosit nici un filtru in experimentul meu. |
|
|||
|
|||
![]()
Credeam că nu se poate contesta aghiazma, dar uite că omul e o persoană creativă, găsește explicații pentru orice. Am altă curiozitate acum, cum contești faptul că pe Sinai, la răsărit, soarele la început nu se mișcă normal, ci se duce, se retrage, nu-și găsește locul. Asupra aghiazmei să zicem că mai poți acționa, dar cum acționezi asupra soarelui?
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din minune in minune,Cristian vrea sa devina preot. | tigerAvalo9 | Intamplari adevarate | 4 | 20.12.2012 12:22:21 |
minune mare | patricia2006 | Generalitati | 5 | 12.09.2012 09:25:11 |
O minune minunata! | icamilin | Intamplari adevarate | 3 | 27.09.2010 11:23:12 |
Minune la Iasi!!! | BogdanF2 | Generalitati | 31 | 23.03.2010 12:25:12 |
Minune | EDI | Intamplari adevarate | 28 | 12.01.2009 12:14:18 |
|