![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
La multi ani, Ioana Andreea!
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Ce urari frumoase am citit.Multumesc din suflet tuturor si fie ca Dumnezeu sa ne ajute si sa ne intareasca sa urmam calea cea buna mereu.La fel va doresc si voua.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
O poza superba postata de Doriana , langa care ma alatur si eu cu urarea de multi ani fericiti si binecuvantati !
![]()
|
||||
|
||||
![]()
La multi ani cu sanatate, Ioana Andreea!
|
|||
|
|||
![]()
LA MULȚI ANI Andreea
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu ocazia zilei onomastice (Sf.Adrian și Natalia) urez părintelui Adrian (Negroponte) și Nataliei (Evdochia),prieteni dragi de pe forum și nu numai LA MULȚI ANI,sănătate și bucurii .
|
|
||||
|
||||
![]()
Sănătate, bucurii, împliniri și mult rod în ceea ce faci ! La mulți ani, www.crestinortodox.ro !
|
||||
|
||||
![]()
Sanatate si multi ani fericiti,multe impliniri binecuvantate de Bunu Dumnezeu.
Doamne ajuta in tot ce faceti.
|
|||
|
|||
![]()
Domnului administrator Adrian cu multă stimă,
La mulți ani! |
|
||||
|
||||
![]()
Domnului Adrian-admin si tuturor care poarta numele Sfantului mucenic Adrian si sotiei sale Natalia- La multi ani si multa sanatate. Spor in toate si rod duhovnicesc.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 18:14:17 |
Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 01:20:01 |
FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 08:17:16 |
Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 16:59:34 |
Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 08:01:08 |
|