Citat:
În prealabil postat de Penticostalul Traditional
Normal ca tot in limbile popoarelor se rugau si il laudau pe Dumnezeu in alte limbi.
Doar ca nimeni din sala nu intelegea ceea ce se rugau ei.
|
Scrie ca vorbeau in limbi. Si am dat si citatul unde scrie ce vorbeau, nu era vorba de rugaciuni. In rest asa este, vorbeau intr-o limba straina care nu era cunosta de ceilalti, asta am spus si eu de la inceput.
Citat:
Si in limba romana si in toate celelalte limbi, vorbirea este formata din "sunete si silabe" care formeaza cuvinte.
|
Astea sunt faze de gradinita, ti-am mai raspuns la asta odata. Sunetele si silabele formeaza cuvine, cu inteles, nu sunt doar silabe.
Citat:
Tu nu stii ce afirma penticostalii.
Dar poti sa ma intrebi pe mine.
Iar iti rapund cu drag.
|
Asta e un neadevar, ti-am dat de mai multe ori ce spun penticostali mai vechi de cat tine. Pentru ca stii asta, sustii in mod deliberat un neadevar.
Citat:
Penticostalii vorbesc in limbi straine exact ca in Scripturi.
Problema e ca tu nu stii cum era vorbirea in limbi in Scripturi.
Pentru ca nu poti crede ceea ce citesti in Scripturi. Personal incep sa cred ca nu ai voie sa crezi ceea ce citesti in Scripturi ci ai voie sa crezi doar ceea ce iti interpreteaza un om cu autoritate bisericeasca.
|
Alte neadevaruri, deliberate. Penticostalii nu vorbesc in limbi straine, o spun chiar ei. Stim cum era vorbirea in limbi, chiar tu ai afirmat ca ai ajuns sa crezi ca vorbeau in limba unui popor de atunci. Eu cred ce spune Sfanta Scriptura, nu cred doar neadevarurile tale spune in mod deliberat, ca sa iti sustii credinta cultului. Cineva care nu este in adevar are doar doua variante: sa creada adevarul atunci cand il aude sau sa minta, ca sa isi justifice neadevarul.