Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.07.2016, 22:22:04
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
Sau o femeie cuminte, soție de casă, iubitoare de Hristos, nu oare ies și din ea lichide urât mirositoare, când face dragoste? Ba da ies, aceleași lichide ca dintro desfrânată.

Deci decât să te ungi cu lichidele acelea ale altei femei decât soția ta și să păcătuiești, mai bine să rămâi la cele ale soției, după cum și orice bărbat le are și soția iubitoare rămâne la ale bărbatului ei și vă sfințiti unul pe altul, decât să mergi la desfrânate.

Desfrânate care pot muri în orice moment și când te uiți în urmă ce-ai făcut, ți-ai stricat mântuirea cu zeama spurcată a unei femei, din care se hrănesc viermii, atunci să nu plângi și să nu te pocăiești?
Wow, cate coerenta, mai usor cu pianul pe scari..
Vechi 06.07.2016, 22:22:10
Romowe
Guest

Implicit

Igore, dupa tine, ce iese din femeie cind e iubita, miroase urit?!?
No, esti chiar o figura.
Esti bun de CEO sau mai bine PR la secta scopitilor.
Reply With Quote
Vechi 06.07.2016, 22:43:51
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Romowe Vezi mesajul
Te contrazici. Daca e din ADN, si este, e normal. Anormal este cind delirezi sexual: malahie, voyeurism, si alte miasme din Iad. Normal este: te uiti, admiri, privesti, totul instant. Daca e natural, atunci nu e pacat. Admiri o luna noua sau plina? Un apus sau mai bine un rasarit de Soare? Un stol de pasari? No, e normal, la acelasi nivel natural, sa admiri si splendida opera de arta a Creatorului care este femeia. Totul are un rost, inclusiv ce numesti tu "curvie mentala". Pacatul incepe abia daca esti genul care cauta sa vada femeie dezbracata, outdoors sau indoors, indiferent de anotimp sau loc. Aceea de abia e boala spirituala si apoi chiar psihica. Pina atunci, e ok. Sint convins ca Mintuitorul la asta S-a referit, la deviatiuni nebunesti, nu la a te uita, ca barbatul normal, o fractiune de clipa.
Cumva, am impresia ca frustratii care isi urasc impulsurile proprii si desfrinatii care li se inchina sint doua fetze ale aceleiasi monezi. Sau, chiar aceeasi.
Cu luna, apusul de soare, nu poți avea uniri intime, deci nu pot provoca plăceri.
Cu o femeie ai plăceri când ai uniri intime, deci dacă o privești ca să o admiri (vezi Doamne!) îmi spui că nu te gândești cum ți-ar sta în pat lângă ea?

Iar dacă nu te gândești la a fi în pat cu ea, de ce te mai uiți la ea? Uită-te în jos, scoate metania de pe mână și roagă-te pentru îndreptarea ei, sau punete și citește și ignoră prezența ei. Dar mai ales, îmbrăcămintea ta de bărbat, să fie cuviincioasă, să fi exemplu creștinesc, pentru femei și bărbați, să reprezinți pe Hristos și familia creștină.

Că dacă o privești ca s-o admiri (vezi Doamne!) vin demonii și îți sădesc sămânța desfrânării în minte, îți amintesc de plăcerile unirii intime și de acolo omul alături de "ajutoarele" proaspăt venite, dezvoltă gândul, apoi cuvântul, apoi fapta.

Îmi spui că o admiri, fără să desfrânezi cu ea? Dar toate femeile sunt frumoase, toate au aceleași lucruri, fiecare e frumoasă în felul ei și toate poartă chipul lui Hristos.
Dacă admiri la una ceva mai mult decât la alta, înseamnă că o poftești să desfrânezi cu ea. Dacă mint cu ceva, ajută-mă, ridică-mă !

Iar "curvia mentală", n-o numește el, ci Hristos, și o prezintă Domnul, înfîptuite fizic, la fel de gravă ca și curvia/desfrânarea/adulterul, cu un scop limpede, fiindcă de la gând la faptă, dacă nu lupți să alungi ispita din gând să nu ajungă faptă, e un drum foarte scurt și rapid.
Trebuie sub nicio formă, să nu-i dai drumul ispitei în gând, fiindcă de acolo repede ajunge cuvânt și faptă.

De aceea fetele/femeile, care își arată cât mai multă parte din forme și din piele, păcătuiesc cumplit, smintesc teribil și se fac unelte aducătoare de iad.

"Cu neputință este să nu vină smintelile, dar vai aceluia (aceleia) prin care ele vin!
Mai de folos i-ar fi dacă i s-ar lega de gât o piatră de moară și ar fi aruncat în mare, decât să smintească pe unul din aceștia mici." - Luca 17, 1-2.

"Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia (sau femeia) prin care vine sminteala." - Matei 18, 7

"Să nu dați fratelui prilej de poticnire sau de sminteală." - Romani 14, 13.

P.S.: Hristos schimbă și vindecă orice genă, orice ADN, numai să vrea omul, cu sârg și dor, să se sfințească.

Homosexual. Magnat lacom după bani. Ucigaș. Eretic. Ateu. Păgân. Adulter.

Orice păcat, din orice genă, orice ADN ar fi, Hristos le schimbă și le înnoiește minunat ! Întotdeauna. Veșnic.

Există vindecare la absolut orice boală ! Văzută și nevăzută, știută și neștiută, cu gândul, cuvântul sau fapta.

Întrebarea este: VREI SĂ FI VINDECAT ?

Amin...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 06.07.2016 at 23:31:43.
Reply With Quote
Vechi 07.07.2016, 00:23:47
Romowe
Guest

Implicit

Igore, daca as trai in Tm, as face fifty-fifty cu Mihai G, si am plati noi o striparita buna rau, sa vina pe la tine acasa. Acu', io nu stiu ce gen de femeie iti place tie: aia stick ca bacilul sau geoid ca Terra. Ti-as trimite bunaciunea standard, totusi. Dupa ce o vezi, toate aiurelile debitate acilea se vor risipi ca fumul, cind ti se va reboota SO-ul. Sau, esti virgin, si confunzi, dupa cum scrii fazele alea de fecior ultramisogin ("zeama spurcata si urit mirositoare"), minunatele fluide vaginale cu zoaiele din mop?!
Reply With Quote
Vechi 07.07.2016, 10:13:39
Igor_Paslusnik's Avatar
Senior Member

Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Implicit

Adriane, frățior, te rog să nu mai scrii idioțeniile astea ce le-ai scris, cel puțin nu pe forum, te rog mult, fiindcă pângărești forumul, mai ales topicul Despre Sfintele Icoane.
Poate dacă spui că acea desfrânată ce ai trimite-o, e icoană a lucrărilor demonice, asta știu deja, dar există vindecare și pentru ea și pentru tine și toți.

Nu știți că trupurile voastre sunt mădularele lui Hristos? Luând deci mădularele lui Hristos le voi face mădularele unei desfrânate? Nicidecum!" - 1 Corinteni 6, 15.
Știți că cel ce se alipește de desfrânate este un singur trup cu ea? "Căci vor fi cei doi un singur trup.
Cel ce se alipește de Domnul este un duh cu El. - 1 Corinteni 6, 17. <- Minunat, nu? :) iubesc aceste cuvinte.

Păcătosul de mine, eu am puțină trăire creștinească, dar totuși cred și trăiesc ce spun, fiindcă simt și văd că-i adevărat și mă silesc să împlinesc și să nu supăr pe Domnul, cât de mult pot, să pun început bun și pocăință vieții mele în fiecare zi la fiecare răsărit și apus de soare, fiindcă în fiecare zi păcătuiesc, dar mă las în mâinile Domnului, să biruiască El ispitirile, și le biruiește minunat. Îl iubesc pe Domnul Hristos, mai mult decât iubesc orice om, mai mult ca însăși viața mea.

Fă și tu ca mine. Ticălosul de mine, spun și eu ca Pavel: "urmează-mi mie, după cum și eu urmez lui Hristos".

Iar față de feciorie, da, sunt în feciorie, nu e o rușine, nici laudă, e ceva firesc, e pentru Hristos, pentru preoție, pentru Duhul Sfânt și belșugul de har, care-l dobândește preotul ce s-a păstrat curat până la căsătorie, nu trebuie să avem nimic de ascuns, nu vreau să mă cunosc intim cu femei decât cu una, soția mea, după căsătorie, altfel aș fi un desfrânat, Doamne ferește, și-așa sunt în mintea mea, vai de mine, ce lupte feroce am...

Dar spun și eu ca Sfântul Vasile cel Mare: "nici femeie nu am cunoscut, nici feciorelnic nu sunt." Adică ne umblă mintea și ne silim să biruim gândurile de desfrânare, să le strivim de piatra Hristos, iar ajutoare ne stau toți Sfinții, în frunte cu Împărăteasa Împărăției Cerurilor, Învățătoarea și Mama Fecioriei.

Tot ce am scris pe forum, nu e misoginism, nu e nimic rău, ci e Adevărul și e de folos spre mântuire, așa m-am străduit să fie.

Și închei cu un semnal de alarmă, pentru mântuirea ta și a tuturor:

"Fugi de poftele tinereților și urmează dreptatea, credința, dragostea, pacea cu cei ce cheamă pe Domnul din inimă curată. (adică cu cei din Biserică, ai Bisericii, ai Domnului)" - 2 Timotei 2, 22.

"Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte"...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 07.07.2016 at 10:55:33.
Reply With Quote
Vechi 07.07.2016, 11:13:06
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Romowe Vezi mesajul
Igore, daca as trai in Tm, as face fifty-fifty cu Mihai G, si am plati noi o striparita buna rau, sa vina pe la tine acasa. Acu', io nu stiu ce gen de femeie iti place tie: aia stick ca bacilul sau geoid ca Terra. Ti-as trimite bunaciunea standard, totusi. Dupa ce o vezi, toate aiurelile debitate acilea se vor risipi ca fumul, cind ti se va reboota SO-ul. Sau, esti virgin, si confunzi, dupa cum scrii fazele alea de fecior ultramisogin ("zeama spurcata si urit mirositoare"), minunatele fluide vaginale cu zoaiele din mop?!
ai fost "rau" aici!
Vechi 07.07.2016, 15:47:50
Penticostalul Traditional Penticostalul Traditional is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2015
Implicit

Hai ca iar am dat-o in fantasme cu femei care mai de care mai cumva.
Se vede ca mai mult barbatii comenteaza p'aci.

Iov, un om care nu avea acces la standardele enuntate de Mantuitorul, declara: "Făcusem un legământ cu ochii mei și nu mi-aș fi oprit privirile asupra unei fecioare."

Deci se poate. Sa nu zabovesti cu privirea.
Alea cu "noi suntem barbati si prin ADN structurati sa nu putem rezista" cred ca sunt poante spre scuzarea inscuzabilului.
Reply With Quote
Vechi 07.07.2016, 18:32:37
Igor_Paslusnik's Avatar
Senior Member

Implicit

De ereziile întunericului din ideologiile neo-protestante penticoastale sau de alte naturi demonice, când te lași ?

Biblia
Reply With Quote
Vechi 07.07.2016, 19:01:57
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Igor_Paslusnik Vezi mesajul
De ereziile întunericului din ideologiile neo-protestante penticoastale sau de alte naturi demonice, când te lași ?
Bullshit. Penti a zis ceva foarte profund si interesant, nu trebuie uitat insă că Iov din Uț era căsătorit, deci faza cu uitatul lung după fecioare era din start exclusă din bun simț al credinței, și te trezești tu cu insultele tale pseudoapologetice.
Reply With Quote
Vechi 07.07.2016, 19:43:16
Igor_Paslusnik's Avatar
Senior Member

Implicit

Și un ateu poate spune ceva foarte "profund și interesant", nu asta contează, ci mântuirea care vine prin Biserică, sau iadul care vine prin răzvrătirea împotriva ei și mădularelor ce o compun, noi, creștinii fără erezie.

A dat un verset, care îl arată un om moral, cum și ateii sunt. Dar e departe de mântuire, la fel ca toți care nu vor să audă și să vină în Biserica lui Hristos, numită politic Ortodoxă din anul 1054. Fiindcă dacă te numești creștin, nu înseamnă că te mântuiești, când tu îți bați joc de Duhul Sfânt și Îl faci incapabil să intre în Sfintele Icoane și să facă minuni de acolo. Și alte erezii neo-protestante, dragii de ei, sunt departe de mântuire...

Biblia
Reply With Quote
Răspunde