Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.02.2017, 19:58:45
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai de aia te simti si tu deranjat. Ca eu ii bat obrazul ordinarului de la Cotroceni si te-oi simti si tu vizat prin contagiune.
Uite Iuliu , indiferent de preferințele noastre politice , nu putem sa-i spunem unui presedinte de stat ca-i un ordinar , se pot folosi si alte cuvinte, cel puțin asa cred eu , cu toate că nu sunt adeptul lui :)
Vechi 07.02.2017, 20:08:34
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Uite Iuliu , indiferent de preferințele noastre politice , nu putem sa-i spunem unui presedinte de stat ca-i un ordinar , se pot folosi si alte cuvinte, cel puțin asa cred eu , cu toate că nu sunt adeptul lui :)
De ce i se poate spune asta unui parlamentar dar nu si unui presedinte ? Sau de ce se poate spune despre un fost presedinte ca-i un criminal si nu se poate spune despre un actual presedinte ca-i borfas ? Ca reprezentare mai mare ca a criminalului, n-a avut nimeni in tara asta.

Intelegeti odata ca nu-i monarh si nici stapan. Trebuie sa-i arati respect dar atat cat simti ca merita acest lucru, e dreptul tau sa protestezi in orice fel ( fara sa-i pui in pericol integritatea fizica ), atunci cand nu esti de acord cu el sau cand crezi ca nu se ridica la inaltimea functiei prezidentiale. Oamenii au dreptul sa nu vrea sa-l asculte, eu daca vreau inchid TV-ul si un parlamentar pleaca din sala daca el crede ca omul care ocupa vremelnic functia aia, nu se comporta la inaltimea pe care i-o cere functia.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2017, 20:10:36
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Adică schimbi canalu' dragu' fiului.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2017, 20:16:55
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Adică schimbi canalu' dragu' fiului.
Dragos , ti-am trimis un mesaj privat , tocmai pentru a intelege anumite aspecte , apoi e bine SA învățăm sa folosim si această mesagerie pentru a nu deraia de la subiect.
Bucurii :)
Vechi 07.02.2017, 20:18:16
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
De ce i se poate spune asta unui parlamentar dar nu si unui presedinte ? Sau de ce se poate spune despre un fost presedinte ca-i un criminal si nu se poate spune despre un actual presedinte ca-i borfas ? Ca reprezentare mai mare ca a criminalului, n-a avut nimeni in tara asta.

Intelegeti odata ca nu-i monarh si nici stapan. Trebuie sa-i arati respect dar atat cat simti ca merita acest lucru, e dreptul tau sa protestezi in orice fel ( fara sa-i pui in pericol integritatea fizica ), atunci cand nu esti de acord cu el sau cand crezi ca nu se ridica la inaltimea functiei prezidentiale. Oamenii au dreptul sa nu vrea sa-l asculte, eu daca vreau inchid TV-ul si un parlamentar pleaca din sala daca el crede ca omul care ocupa vremelnic functia aia, nu se comporta la inaltimea pe care i-o cere functia.
N-ai înțeles!
Sa nu fim badarani , asta e :)
Vechi 07.02.2017, 20:25:08
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Iuliu, dacă eu spun despre tine că esti un ordinar , se cade ?
Indiferent de situație, e bine da învățăm sa folosim anumite cuvinte , cu toate ca si eu cad in astfel de curse la supărare, la mânie, dar e bine sa ne controlăm, sa ne infranam , si apoi e totusi reprezentantul nostru al tuturor românilor , ca ne place sau nu.
5 ani nu-i mult :)
Vechi 07.02.2017, 20:29:46
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Iuliu, dacă eu spun despre tine că esti un ordinar , se cade ?
Indiferent de situație, e bine da învățăm sa folosim anumite cuvinte , cu toate ca si eu cad in astfel de curse la supărare, la mânie, dar e bine sa ne controlăm, sa ne infranam , si apoi e totusi reprezentantul nostru al tuturor românilor , ca ne place sau nu.
5 ani nu-i mult :)
Pai nu am de ce sa-l respect. In plus am raspuns la o provocare, ca prietenul nostru, copilul din flori al avocatului din procesul Ceausescu, mi-a spus intr-un mod voalat ca as fi ordinar ca aia din PSD. Si atunci, la fel de voalat, i-am spus si eu ca e la fel de ordinar ca borfasul ala.

5 ani e mult. Eu l-am urat de dinainte sa ajunga presedinte. Eu l-am vrut pe Crin. Cu el nu am fi avut nici securism, si nici astfel de scene.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2017, 20:35:56
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Pai nu am de ce sa-l respect. In plus am raspuns la o provocare, ca prietenul nostru, copilul din flori al avocatului din procesul Ceausescu, mi-a spus intr-un mod voalat ca as fi ordinar ca aia din PSD. Si atunci, la fel de voalat, i-am spus si eu ca e la fel de ordinar ca borfasul ala.

5 ani e mult. Eu l-am urat de dinainte sa ajunga presedinte. Eu l-am vrut pe Crin. Cu el nu am fi avut nici securism, si nici astfel de scene.
Ura nu-i bună, e un păcat extrem de mare .
Nici mie nu-mi place si nici fuziunea cu PDL a PNL nu mi-a plăcut, ma doare , dar cred in revenirea PNL-ului la normalitate .
Crin a ratat multe pe mâna lui si ajutat de alții. Il regret si eu , am fost alături de el in campanie . . .
Vechi 07.02.2017, 20:36:41
Senior Member

Smile

Uite ce am scris pe fb dupa ce a castigat Iohannis. Nu ca m-ar citi multa lume, am 10-20 de prieteni in cele mai bune zile care imi gusta glumele, restul cred ca joaca farmville. :)

"Vestea buna e ca poate aia de la PSD or sa scape de cel mai slab presedinte pe care l-au avut. Mult mai slab si mai slugarnic decat a fost Geoana.
Vestea rea este ca probabil viitorul presedinte va fi si mai slab si mai slugarnic.
Si bineinteles vestea cea mai rea este ca vom avea ca presedinte al Romaniei un ficus...bine, si daca ar fi iesit Ponta am fi avut un cactus."

Eu sunt primul om care ajunge profet in tara lui.
Reply With Quote
Vechi 07.02.2017, 20:37:19
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Măi nea Cristi, dă-mi voie ca respectuos să-ți spun că ești plictisitor și că poluezi acest topic.

Sincer să fiu, te suspectez de a face ceea ce se cheama "tehnica forumului culisant".
E o metoda de manipulare in forumuri.
Apar multe postari care nu spun nimic util discuției dar care imping postarile altora departe, le scoate din zona de vizibilitate.
Nu e prima dată când face așa ceva. Dar când ești pe moșie, uiți de reguli.
Reply With Quote
Răspunde