![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Uite Iuliu , indiferent de preferințele noastre politice , nu putem sa-i spunem unui presedinte de stat ca-i un ordinar , se pot folosi si alte cuvinte, cel puțin asa cred eu , cu toate că nu sunt adeptul lui :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intelegeti odata ca nu-i monarh si nici stapan. Trebuie sa-i arati respect dar atat cat simti ca merita acest lucru, e dreptul tau sa protestezi in orice fel ( fara sa-i pui in pericol integritatea fizica ), atunci cand nu esti de acord cu el sau cand crezi ca nu se ridica la inaltimea functiei prezidentiale. Oamenii au dreptul sa nu vrea sa-l asculte, eu daca vreau inchid TV-ul si un parlamentar pleaca din sala daca el crede ca omul care ocupa vremelnic functia aia, nu se comporta la inaltimea pe care i-o cere functia. |
|
||||
|
||||
![]()
Adică schimbi canalu' dragu' fiului.
|
||||
|
||||
![]()
Dragos , ti-am trimis un mesaj privat , tocmai pentru a intelege anumite aspecte , apoi e bine SA învățăm sa folosim si această mesagerie pentru a nu deraia de la subiect.
Bucurii :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa nu fim badarani , asta e :)
|
||||
|
||||
![]()
Iuliu, dacă eu spun despre tine că esti un ordinar , se cade ?
Indiferent de situație, e bine da învățăm sa folosim anumite cuvinte , cu toate ca si eu cad in astfel de curse la supărare, la mânie, dar e bine sa ne controlăm, sa ne infranam , si apoi e totusi reprezentantul nostru al tuturor românilor , ca ne place sau nu. 5 ani nu-i mult :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() 5 ani e mult. Eu l-am urat de dinainte sa ajunga presedinte. Eu l-am vrut pe Crin. Cu el nu am fi avut nici securism, si nici astfel de scene. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici mie nu-mi place si nici fuziunea cu PDL a PNL nu mi-a plăcut, ma doare , dar cred in revenirea PNL-ului la normalitate . Crin a ratat multe pe mâna lui si ajutat de alții. Il regret si eu , am fost alături de el in campanie . . .
|
|||
|
|||
![]()
Uite ce am scris pe fb dupa ce a castigat Iohannis. Nu ca m-ar citi multa lume, am 10-20 de prieteni in cele mai bune zile care imi gusta glumele, restul cred ca joaca farmville. :)
"Vestea buna e ca poate aia de la PSD or sa scape de cel mai slab presedinte pe care l-au avut. Mult mai slab si mai slugarnic decat a fost Geoana. Vestea rea este ca probabil viitorul presedinte va fi si mai slab si mai slugarnic. Si bineinteles vestea cea mai rea este ca vom avea ca presedinte al Romaniei un ficus...bine, si daca ar fi iesit Ponta am fi avut un cactus." ![]() Eu sunt primul om care ajunge profet in tara lui. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|