![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
""Thou threatenest me with the confiscation of property, but it means nothing for the man who possesses nothing, unless thou desirest to receive this modest clothing and a few books which make up all my estate. Exile? - but I do not know it, since I am not limited by space. If this ground on which I stand right now does not belong to me, then the whole earth belongs to God, Whose temporary guest I am. Torments? - but they do not have power over one not having flesh, except perhaps for the first blow, which thou art free to make. Death? - but it will be deliverance for me, since it will quickly bring me to God, for Whom I live and to a greater extent have died, and to Whom I hasten to come...Tell the Emperor that neither violence nor persuasion will force me to accept a wrong teaching." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Deocamdată am renunțat la ochelarii de cal, adică interpretarea inflexibil literalistă a profețiilor Apocalipsei. Acea interpretare care vede în Cer suflete sub formă de fantome. Căci numai fantome pot fi numite niște ființe moarte ce strigă de sub altar. Păi domnule, aceasta e soarta unor martiri ai credinței? Să stea în Cer înghesuiți sub un altar, plini de sânge și strigând după justiție!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Săracii sfinți ! Ce soartă amărâtă le-a rezervat credința în ortodoxie... În loc să "doarmă" liniștiți, cu sufletul mort, așa cum învață biserica adventistă de ziua a șaptea (de care mulți dintre ei nici n-aveau cum să audă, că s-au născut cu sute sau mii de ani mai devreme decât această "biserică"), în loc să doarmă cu sufletul mort, spuneam, ei au avut ghinionul să meargă la Domnul, să fie în prezența Creatorului Universului, în sânul lui Avraam, cum învață Scriptura. Doamne, ce ghinion, ce soartă crudă. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si daca tot aduceti voi adventistii in discutie cuvantul FANTOME te intreb: SCRIE IN BIBLIE CA NU AR EXISTA FANTOME? Doamne ajuta! Last edited by stefan florin; 17.01.2012 at 21:58:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Canonul Bibliei a ramas deschis?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumneavoastră ați insultat în mod deliberat pe toți ortodocșii și catolicii și protestanții de pe forum (ca să nu mai spun că l-ați insultat pe Dumnezeu) atunci când v-ați referit la ajungerea unui suflet în Rai drept, citez, în cel mai bun caz se "duc la Domnul". |
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu cine e amine, cât despre mine am spus că i-am dat jos pe când m-am despărțit de ortodoxie.
Citat:
Chiar de fantome nu scrie, însă scrie de "fantasme" și "năluci"... aa și să nu uit: scrie și de copaci care vorbesc! Dacă scrie "la Biblie", cu siguranță trebuie să credem indiferent în ce context scrie de ele... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by stefan florin; 17.01.2012 at 22:21:52. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|