![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate ca au fost sute de ani in care nici tu nu ai existat.
Dar sursele respective nu au existat chiar niciodata. |
|
|||
|
|||
![]()
Penti, când a apărut cultul penticostal?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa cei care citesc Scripturile, stiu ca noi, oamenii, TOTI oamenii, cunoastem doar in parte. Fiindca asa au scris sfintii Apostoli. Si asa ne marturiseste si logica sanatoasa. 1 Corinteni 13:9 Pentru că în parte cunoaștem |
|
|||
|
|||
![]()
Cultul Penticostal a fost infiintat de insusi Mantuitorul Hristos in anul 33, la Sarbatoarea Pentecostului.
Spre deosebire de Biserica Ortodoxa care a fost infiintata in 1054 de un om pe care il chema Mihail Cerularie. |
|
|||
|
|||
![]()
Apreciez sinceritatea dar vedeti, poate fi si o lipsa de tact: asta e un forum ortodox, asta e... Ma enerveaza si pe mine ca, cata vreme o fost disputa intre catalin2 si alinb, o fost ok, dar cum ati intrat pe fir, imediat se coalizara toti, ca sa "isi afirme si apere credinta". Lol. In special Dragos o face porceste: isi slujeste zeul insultand. Deh, ce le place oamenilor sa latre sub un steag confesional, politic sau ideologic. Animale subiective; zoon politikon all the way.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Hi, hi, hi. Ai fi amuzant dacă n-ar fi penibile afirmațiile tale.
|
||||
|
||||
![]()
Poți da un exemplu, "fraiere"?
|
|||
|
|||
![]()
Chestia cu stersul la "cwr". Daca asta e argument patristic, eu mananc ce iese de acolo.
Acum, serios: chiar iti inchipui ca Il ajuti pe Domnul porcaind parerea unui semen despre credinta lui? E o blasfemie sa crezi ca Dumnezeu are nevoie de ajutorul nostru. Cand e chiar nevoie sa apere sau sa confirme o credinta, El face miracole. Incepand cu minunile Domnului, mai ales Invierea, si continuand cu moastele. Nu e nevoie sa fim niste catei isterici care isi apara stapanul. Cumva, acest impuls e o antropomorfizare a Celui Necuprins, deci tot un fel de blasfemie subtila. "Vezi cum apar eu ortodoxia, ma tii minte la Judecata?". Ceva de genul. nu explicit, ci ca atitudine semiconstienta. Nu e mai putin adevarat ca si eu am defectul asta, de a insulta credinta, si zelul pentru crednta, ale oricui, ortodox sau nu, si imi face placere, recunosc. Mea pulpa, ca sa ma exprim in stilul tau.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am imprumutat penibilitatea de la niste fratiori. Din fericire, la mine e temporara. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe cine am porcăit eu, "fraiere"?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ecumenismul | ancah | Despre Biserica Ortodoxa in general | 43 | 15.04.2014 21:26:13 |
Catolicismul si ecumenismul | MariaB | Biserica Romano-Catolica | 115 | 18.08.2013 20:21:58 |
Ecumenismul | MadalinS | Generalitati | 0 | 30.09.2007 04:12:34 |
Ecumenismul | IonelaCristina | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 10 | 03.04.2007 17:46:17 |
|