Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2010, 12:18:06
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Pai nu este observarea comportamentelor suficienta?
Nu suficienta, chiar necesara, daca s-ar indrepta mai mult spre tine si mai putin spre altii, ca din experienta am observat ca cei

Citat:
Ce-s astea? probe? Acolo unde este credinta mea, am mai spus :in inima. Dumnezeu este unul, si-atat e de-ajuns pentru mine.
Deci sa inteleg ca dupa tine Dumnezeul ortodocsilor este tot una cu cel al adventistilor? budhistilor? Si musulmanilor? Si Iehovistilor? Scientologilor? etc?
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 13:46:14
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nu suficienta, chiar necesara, daca s-ar indrepta mai mult spre tine si mai putin spre altii, ca din experienta am observat ca cei

Deci sa inteleg ca dupa tine Dumnezeul ortodocsilor este tot una cu cel al adventistilor? budhistilor? Si musulmanilor? Si Iehovistilor? Scientologilor? etc?
Am sa intorc si celalalt obraz, din respect pentru credinta mea. Mai mult nu mai comentez, ca n-are rost.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 14:28:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Am sa intorc si celalalt obraz, din respect pentru credinta mea. Mai mult nu mai comentez, ca n-are rost.
Din respect pentru credinta ta? Care este aceea?
Sau din respect pentru crezul tau..respect care se manifesta cum de fapt?

Sau n-am inteles eu ceva bine din maturisirea ta?
Lamureste-ma te rog.

Last edited by AlinB; 06.05.2010 at 14:32:45.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 14:36:56
Senior Member

Implicit

Citat:
Din respect pentru credinta ta? Care este aceea?
Sau din respect pentru crezul tau..respect care se manifesta cum de fapt?

Sau n-am inteles eu ceva bine din maturisirea ta?
Lamureste-ma te rog.
N-am nimic de lamurit cu nimeni. Cine vrea sa inteleaga, intelege, cine nu, nu. Nici nu trebuie sa ma justific tie pentru credinta mea. Altcuiva mai important avem cu totii de dat socoteala. Numai bine, iti doresc. :)
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 14:38:06
ViermeSiNuOm's Avatar
ViermeSiNuOm ViermeSiNuOm is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
La agentia de pelerinaj infiintata de PF Daniel,anume basilicatravel se organizeaza vizite la pelerinajul din Siria la templul lui Baal Shamin:
http://basilicatravel.ro/index.php/p...-si-liban.html
"ZIUA 6 – 11 martie Mic dejun. Continuăm vizitarea obiectivelor din Palmyra: Templul Baal Shamin"

Nu ma intrebati pe mine de ce se face asa intrebati-l pe PF Daniel ca e agentie de pelerinaj infiintata de PF sa.
Se pune intrebarea daca aceasta agentie de pelerinaj nu e mai mult societate comerciala ca tot pe acolo se gasesc bilete de avion pe unde vrei:
http://basilicatravel.ro/index.php/bilete-de-avion/
Sau bilete la hotel:
http://basilicatravel.ro/index.php/hoteluri/
Normal rugati-va pentru PF Daniel sa il vindece preabunul Dumnezeu de inselarea draceasca de care sufera.
Dar predicile si sfaturile care le auziti de la PF Daniel luati-le cu mult discernamant.
Cel mai bine intrebati un parinte duhovnicesc despre acestea.
Asemenea si cu cartile de slujbe pe care PF Daniel le trimite comparati-le cu cele vechi si daca vedeti ceva ciudat duceti-va la un parinte duhovnicesc cu ele.
La fel si referitor la predicile si sfaturile inselatului de duhuri rele IPS Nicolae
.

Daca vreti sa vorbiti ceva dogmatic cu acesti inselati de duhuri rele anume PF Daniel si IPS Nicolae nu va bazati pe puterea fratiilor voastre sa mergeti sa vorbiti singuri cu ei ci mai luati macar doi crestin ortodocsi care se pricep la invatatura crestin ortodoxa dogmatica si sunt traitori.Si impreuna cu aceia si de acord cu aceia vorbiti cu acesti inselati de duhuri rele.
Nu mergeti singuri.

http://www.laurentiudumitru.ro/pr-sa...i-interviu.php
Eu mi-am găsit răspunsuri la foarte multe întrebări aici !
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 15:10:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
N-am nimic de lamurit cu nimeni. Cine vrea sa inteleaga, intelege, cine nu, nu. Nici nu trebuie sa ma justific tie pentru credinta mea. Altcuiva mai important avem cu totii de dat socoteala. Numai bine, iti doresc. :)

Interesant, pana acum erai foarte activa si vorbareata in exprimare convingerilor personale, cum de te-ai muiat asa dintr-o data si ai trecut pe limbajul subintelesurilor?
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 15:30:58
o_tzaranca o_tzaranca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Implicit

Citat:

pai tocmai, spuneam ca este foarte greu sa te convertesti la iudaism
decat daca esti Mihaela Radulescu..e mai usor
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 15:55:58
Senior Member

Implicit

Citat:
Interesant, pana acum erai foarte activa si vorbareata in exprimare convingerilor personale, cum de te-ai muiat asa dintr-o data si ai trecut pe limbajul subintelesurilor?
ma gandeam sa te las pe tine, care detii tot adevarul, sa ne inveti mai multe.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 15:56:56
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de o_tzaranca Vezi mesajul
decat daca esti Mihaela Radulescu..e mai usor
asa, si? ce e mai usor daca esti Mihaela Radulescu? adica, este a aluzie la ce? :)
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 16:04:49
o_tzaranca o_tzaranca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Implicit

Citat:
asa, si? ce e mai usor daca esti Mihaela Radulescu? adica, este a aluzie la ce? :)
sa te convertesti la iudaism,draga..vad ca esti fun:)

off.. sa iti explic convertirea la iudaism nu e grea..e imposibila in romania..ca trebuie ...lasa ca nu-ti mai bag in cap
iar respectiva a reusit cu bani cred sau cine stie ..prin Israel..ete ca nu ia mers bine
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42