![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Bineinteles, insa nu la Dumnezeu.
|
|
||||
|
||||
![]()
M-am referit strict la conceptul "monoteism".
|
|||
|
|||
![]()
La exodul din Eghipet au fost evrei care s-au rugat la vitelul de aur.
Tot "monoteism" era si ala. Aveau dacii vitel? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce Iisus a zis in permanenta ca este Fiul lui Dumnezeu?De ce evrei (cei din popor si unii dintre carturari) care Il ascultau,aveau aceiasi impresie puternica spunand despre El ca:"nimeni nu a mai vorbit vreodata ca omul acesta" .De ce Il socoteau a fi Ilie? Cum poti sa ignori pur si simplu pe cineva care face mai mult decat oricine altul dinainte,fie si numai ce a ramas scris. Si de ce Dumnezeu spune "voi numi popor al Meu pe cel ce nu era poporul Meu"?Oare si asta e o traducere gresita? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ei, la asta m-am referit.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu trebuie sa explic nimic. Evanghelistii nu au trait pe vremea lui Iisus si cine stie cine le-a vindut ce povestiri. De ce Iisus a zis in permanenta ca este Fiul lui Dumnezeu. Noi toti suntem fii lui Dumnezeu caci El ne-a creat. Credeau ca e Ilie? Ciudat. Ilie va veni, cred, ca sa pregateasca calea lui Mesia si asta va fi atunci cind Templul de la Ierusalim va fi distrus [asa cum e acum]. "fie si numai ce a ramas scris" Nu avem nimic scris de catre Iisus. - Si de ce Dumnezeu spune "voi numi popor al Meu"? Nu inteleg intrebarea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La cine si ce se rugau dacii? |
|
||||
|
||||
![]()
Eu, vorbeam de sensul/explicatia cuvantului "monoteist".
La Zalmoxe, care, in viziunea lor reprezenta Divinitatea, ca era Dumnezeu or ba, asta numai ei stiiau...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Observatie solemna: eodor nastasa! cred ca incerci sa o dai cotita. |
|
||||
|
||||
![]()
Ei, va intreb : Era ori nu era ? Sper sa nu raspundeti partinitor, avand in vedere "relatia dumneavoastra directa si nemijlocita" cu Dumnezeu.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Voia mea sau a Domnului? | drexler_justin | Reguli generale de utilizare a forumului | 25 | 31.03.2014 00:34:32 |
Faca-se voia Ta sau voia mea? | caliyo | Generalitati | 22 | 25.06.2012 17:54:32 |
Despre sabia de a trecut prin sufletul Maicii Domnului | mihailt | Generalitati | 11 | 16.04.2012 00:10:35 |
Steaua lui David - Scutul lui David | olaru stefan | Intrebari utilizatori | 6 | 20.02.2012 09:47:02 |
Articol - Sa moara un Rege in locul meu | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 30.10.2008 16:28:21 |
|