![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Este inceput de saptamana ,la mine pe strada deja a inceput agitatia.Mirela ai fost la manastirea Putna?
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule, daca te gandeshti la tzara ta, atunci gandeshte-te shi la tine shi pune-te la adapost fatza de speculatorii de bani, de viitoarele scaderi sau creshteri ale leului sau ale valutei, shi pune-tzi economiile, in proportzie egala aproximativ, LEU-Valuta (eur/dolar). Shi astfel scade leul, itzi creshte euro sau dolarul shi nu te doare, shi invers, itzi scade euro itzi creshte leul shi nu te doare asha de tare... shi ieshi din cercul vicios al speculatorilor. Te pazeshti de aiai vazutzii ca sa ai timp sa potzi lupta shi sa te pazeshti de aia nevazutzii care te despart de Dumnezeu sau te umple de fatzarnicie shi desfranare... pentru slava de la oameni.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar zice Domnul ca daca ai bani la CEC sau banca shi n-ai ajutat pe saraci, n-ai facut ceva bun cu ei, atunci la nimic nu-tzi foloseshte, ca ma gandesc ca ar trebui sa facem shi noi cum a facut fratele Domnului, caci fratzi shi prieteni sunt cei ce fac Voile Domnului, sf Apostol Toma, care a facut comori in cer unui imparat de prin Asia, dandu-i toata averea saracilor... shi acesta s-a maniat la inceput dar cand fratele imparatului a revenit din lumea de dincolo i-a povestit cat de bogat este shi i-a propus sa-i dea lui toata averea shi sa-i dea lui toata comoara din cer sau nu shtiu cum s-au impartzit... caci murise shi i-a permis ingerul sa revina la viatza shi sa-i marturiseasca... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
nu, anul asta n-am ajuns asa departe...
|
|
|||
|
|||
![]()
Marina, f. frumos albumul tau cu tara noastra. multe manastiri de acolo nu le-am vazut niciodata. apropo, nu stiam ca la Pisiota se cresc struti!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daaaaaaaa! La Pisiota este inimoasa si energica maica stareta Irina... deosebita fiinta... In revista Lumea Credintei (in urma cu un an sau doi?? nu mai tin minte exact)a fost publicat un articol despre impresionanta poveste a vietii monahiei Irina, despre convertirea ei, despre mama ei(mama ei s-a calugarit ulterior si si-a urmat fiica la Pisiota.. asadar sunt impreuna acum.. f. impresionant) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
FFFFFF impresionata am fost in curtea manastirii Sf Ana de la Orsova... nu cred sa fi existat o alta manastire (dintre cele pe care am avut sansa sa le vizitez pana acum)care sa ma fi atras mai mult in ceea ce priveste gradina... Cand am intrat pe poarta manastirii am ramas cu gura cascata la propriu.. am zis ca deja nu mai sunt pe pamant.. nu cred ca exagerez... din pacate nu am avut aparat de fotografiat cu mine.. poate alti membrii ai forumului au fost in pelerinaj acolo si ne vor invrednici cu niste poze, ptr a admira din nou splendoarea si unicitatea acelei manastiri ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
M-am uitat de curiozitate si pe net .. dar imaginile gasite de mine,cu Manastirea Sf Ana, nu redau atmosfera ce te invaluie cand esti acolo.. in carne si oase...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tara Sfanta | Lyllyana | Pelerinaje la locuri Sfinte | 24 | 04.09.2015 05:42:19 |
La Multi Ani..Tara mea de lacrimi,tara mea de dor | Scotland The Brave | Generalitati | 15 | 25.01.2012 05:24:16 |
vacanta la tara | lore86 | Generalitati | 2 | 26.01.2011 15:24:43 |
preotii de oras si cei de la tara | rentea | Preotul | 19 | 27.10.2009 00:08:14 |
|