Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.10.2008, 02:39:54
mirelat
Guest

Implicit

somn usor si o saptamana cu spor!
Reply With Quote
Vechi 27.10.2008, 10:53:31
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Este inceput de saptamana ,la mine pe strada deja a inceput agitatia.Mirela ai fost la manastirea Putna?
Reply With Quote
Vechi 27.10.2008, 13:14:55
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Domnule, daca te gandeshti la tzara ta, atunci gandeshte-te shi la tine shi pune-te la adapost fatza de speculatorii de bani, de viitoarele scaderi sau creshteri ale leului sau ale valutei, shi pune-tzi economiile, in proportzie egala aproximativ, LEU-Valuta (eur/dolar). Shi astfel scade leul, itzi creshte euro sau dolarul shi nu te doare, shi invers, itzi scade euro itzi creshte leul shi nu te doare asha de tare... shi ieshi din cercul vicios al speculatorilor. Te pazeshti de aiai vazutzii ca sa ai timp sa potzi lupta shi sa te pazeshti de aia nevazutzii care te despart de Dumnezeu sau te umple de fatzarnicie shi desfranare... pentru slava de la oameni.
Reply With Quote
Vechi 27.10.2008, 13:27:46
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Domnule, daca te gandeshti la tzara ta, atunci gandeshte-te shi la tine shi pune-te la adapost fatza de speculatorii de bani, de viitoarele scaderi sau creshteri ale leului sau ale valutei, shi pune-tzi economiile, in proportzie egala aproximativ, LEU-Valuta (eur/dolar). Shi astfel scade leul, itzi creshte euro sau dolarul shi nu te doare, shi invers, itzi scade euro itzi creshte leul shi nu te doare asha de tare... shi ieshi din cercul vicios al speculatorilor. Te pazeshti de aia vazutzii ca sa ai timp sa potzi lupta shi sa te pazeshti de aia nevazutzii care te despart de Dumnezeu sau te umple de fatzarnicie shi desfranare... pentru slava de la oameni.
eu asta am facut chiar azi...

dar zice Domnul ca daca ai bani la CEC sau banca shi n-ai ajutat pe saraci, n-ai facut ceva bun cu ei, atunci la nimic nu-tzi foloseshte, ca ma gandesc ca ar trebui sa facem shi noi cum a facut fratele Domnului, caci fratzi shi prieteni sunt cei ce fac Voile Domnului, sf Apostol Toma, care a facut comori in cer unui imparat de prin Asia, dandu-i toata averea saracilor... shi acesta s-a maniat la inceput dar cand fratele imparatului a revenit din lumea de dincolo i-a povestit cat de bogat este shi i-a propus sa-i dea lui toata averea shi sa-i dea lui toata comoara din cer sau nu shtiu cum s-au impartzit... caci murise shi i-a permis ingerul sa revina la viatza shi sa-i marturiseasca...
Reply With Quote
Vechi 27.10.2008, 14:01:28
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
eu asta am facut chiar azi...

dar zice Domnul ca daca ai bani la CEC sau banca shi n-ai ajutat pe saraci, n-ai facut ceva bun cu ei, atunci la nimic nu-tzi foloseshte, ca ma gandesc ca ar trebui sa facem shi noi cum a facut fratele Domnului, caci fratzi shi prieteni sunt cei ce fac Voile Domnului, sf Apostol Toma, care a facut comori in cer unui imparat de prin Asia, dandu-i toata averea saracilor... shi acesta s-a maniat la inceput dar cand fratele imparatului a revenit din lumea de dincolo i-a povestit cat de bogat este shi i-a propus sa-i dea lui toata averea shi sa-i dea lui toata comoara din cer sau nu shtiu cum s-au impartzit... caci murise shi i-a permis ingerul sa revina la viatza shi sa-i marturiseasca...
Despre milostenie, multe si cu folos ne-a lasat Sfantul Ioan Gura de Aur : Porunca milosteniei nu a fost data numai pentru cei bogati, ci si pentru cei care au putin, ba chiar si pentru cei care abia reusesc sa-si castige painea cea de toate zilele. Pentru ca nimeni nu este atat de sarac, incat sa nu aiba cei doi bani ai vaduvei din Evanghelie( Marcu 12, 42). Celui care da ceva din putînul pe care il are, se poate sa-i socoteasca mai mult decat celor ce dau mult, din multele lor bogatii. Valoarea milosteniei nu depinde de cat dam, ci de gandul cu care dam.
Vechi 29.10.2008, 03:28:56
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Este inceput de saptamana ,la mine pe strada deja a inceput agitatia.Mirela ai fost la manastirea Putna?
nu, anul asta n-am ajuns asa departe...
Reply With Quote
Vechi 29.10.2008, 04:33:28
mirelat
Guest

Implicit Albumul "Frumoasa noastra Romanie"

Marina, f. frumos albumul tau cu tara noastra. multe manastiri de acolo nu le-am vazut niciodata. apropo, nu stiam ca la Pisiota se cresc struti!
Reply With Quote
Vechi 29.10.2008, 06:28:51
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Marina, f. frumos albumul tau cu tara noastra. multe manastiri de acolo nu le-am vazut niciodata. apropo, nu stiam ca la Pisiota se cresc struti!
Ma bucur ca v-au placut.. nu am eu veleitati de iscusit fotograf, dar m-am straduit sa fie cat mai clare...
Daaaaaaaa! La Pisiota este inimoasa si energica maica stareta Irina... deosebita fiinta...
In revista Lumea Credintei (in urma cu un an sau doi?? nu mai tin minte exact)a fost publicat un articol despre impresionanta poveste a vietii monahiei Irina, despre convertirea ei, despre mama ei(mama ei s-a calugarit ulterior si si-a urmat fiica la Pisiota.. asadar sunt impreuna acum.. f. impresionant)
Reply With Quote
Vechi 29.10.2008, 06:40:56
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Dar ce parere ai despre exploziile florale de la multe din manastirile din Romania????Eu una ma simt ca vrajita de iscusinta cu care maicile reusesc sa creeze acele oaze de frumusete... adeseori stateam si ma intrebam ce secrete au?? cum fac de intotdeauna florile lor arata atat de bine, proaspete, colorit unic... mi-am zis in sinea mea ca nu numai dragostea cu care le ingrijesc dar si rugaciunea ajuta mult plantele intr-o dezvoltare armonioasa
FFFFFF impresionata am fost in curtea manastirii Sf Ana de la Orsova... nu cred sa fi existat o alta manastire (dintre cele pe care am avut sansa sa le vizitez pana acum)care sa ma fi atras mai mult in ceea ce priveste gradina... Cand am intrat pe poarta manastirii am ramas cu gura cascata la propriu.. am zis ca deja nu mai sunt pe pamant.. nu cred ca exagerez... din pacate nu am avut aparat de fotografiat cu mine.. poate alti membrii ai forumului au fost in pelerinaj acolo si ne vor invrednici cu niste poze, ptr a admira din nou splendoarea si unicitatea acelei manastiri
Reply With Quote
Vechi 29.10.2008, 06:54:42
MarinaAlca's Avatar
Senior Member

Implicit

M-am uitat de curiozitate si pe net .. dar imaginile gasite de mine,cu Manastirea Sf Ana, nu redau atmosfera ce te invaluie cand esti acolo.. in carne si oase...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tara Sfanta Lyllyana Pelerinaje la locuri Sfinte 24 04.09.2015 05:42:19
La Multi Ani..Tara mea de lacrimi,tara mea de dor Scotland The Brave Generalitati 15 25.01.2012 05:24:16
vacanta la tara lore86 Generalitati 2 26.01.2011 15:24:43
preotii de oras si cei de la tara rentea Preotul 19 27.10.2009 00:08:14