![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
"Auzit-a Domnul cererea mea, Domnul rugăciunea mea a primit";
"Dacă rămâneți întru Mine și cuvintele Mele rămân în voi, cereți ceea ce voiți și se va da vouă." (Ioan, 15,7) Intr-adevar, "sa nu ne indesam caciula pe urechi si sa ne facem ca nu pricepem". :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Casnicia este mucenicie in lume.La inceput totul este frumos si usor dar apoi vin greutati si necazuri.Este usor sa lasi totul balta la prima incercare si sa pleci pe drumul tau lasind in urma suferinta.In doi este mai usor de suportat chiar si singuratatea!!!! Daca nu se poate criea comuniunea macar sa existe toleranta asa fel incit fiecare sa-si duca crucea sa.Eu am multi ani de casatorie in spate si nu a fost usor,uneori am dus eu tot greul,alteori viata mi-a dat un ragaz si a dus el.Important este ca nu am abandonat si ma rog la bunul Dumnezeu sa fim impreuna pina ce moartea ne va desparti iar acolo unde dragostea s-a diminuat sa prisoseasca rabdaraea di intelepciunea. Crucea casatoritilor nu este usoara dar...nici cea mai grea. |
|
||||
|
||||
![]()
Scriptura ne spune "si vor fi amandoi un trup". Cati mai privesc in celalalt propriul madular? Noi de la simple neintelegeri, ajungem chiar la divort. Eu stiu ca nu renunti la un madular atunci cand este cuprins de o boala ce poate fi vindecata. Asadar, sa nu mai vedem in cel de langa noi un strain, ci ceva din noi si multe se vor schimba in bine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si restul postarii tale, Dorina, are mult miez. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Trec orele si zilele iar in sufletul meu parca e noapte tot timpul.As vrea sa vina soarele si pe strada mea! Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ma si ma mantuieste pe mine pacatosul! |
|
|||
|
|||
![]()
Intr-una din evanghelii se povesteste cum Mintuitorul a scos niste deavoli din oameni si i-a trimis in porci.
Acelasi lucru se intimpla in familie,cind unul sau mai multi merg pe calea credintei se spovedesc si se impartasesc,adica se curata de duhurile necurate,acestea inra in cel sau cei care nu fac aceasta,de aceea nu poate fi comuniune in casatorie decat atunci cind diavoli sunt nevoiti sa se "arunce in mare" asemenea celor din evanghelie. Daca se face de citeva ori sf.Maslu in casa se va alege precum se alege uleiul din apa. De mare folos este familiilor citirea Paraclisului Maicii Domnului si a Sfintilor Parinti Ioachim si Ana. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va rog din suflet sa va rugati pentru mine astazi, in Sfanta zi de Duminica; pentru mine si familia mea (Radu, Adriana si Rares). Dumnezeu sa va binecuvanteze! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista iertare si pentru mine pacatosul dar cum as putea obtine clementa divina cand neverednicul din mine repeta unele greseli? Simt ca am ajuns la capatul puterii si numai o minune ma poate salva din gherele deznadejdii mai ales ca am ramas singur....... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
casatorie | Sf.Asteapta | Generalitati | 13 | 29.06.2010 17:25:31 |
Comuniunea dintre cei vii si cei morti in Sfanta Liturghie | georgeval | Sfanta Liturghie | 2 | 27.10.2009 22:50:03 |
Casatorie la 16 ani | firulescudaniel | Nunta | 37 | 20.12.2008 12:34:04 |
Comuniunea intre Bisericiile Ortodoxe oficiale | konstantinos | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 12 | 14.04.2008 23:08:45 |
casatorie | madalinutza | Nunta | 3 | 21.03.2008 22:40:13 |
|